Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E MULT prea mare plasa aia, si nu are suport, asadar arata ca o plasa de tantari aruncata peste o gaura (ceea ce de fapt si este). :-& bleah. O sa se duca la kitsch-uri.

Pacat de Passat-ul ala. Am vazut o idee de genu cu o grila mare cromata pe un Seat in Spania dar era cu totul altceva...mie sincer mi-ar fi rusine ca rade lumea de mine cu masina aia. . .In alta ordine de idei: tare culoarea la Espero.

Edited by SORAN

fraate. cum poate cineva sa-si bata joc in halul ala de un passat? :) ) am ramas masca. nu as face in viata mea asa ceva unei masini, oricat de mult as vrea sa se rada de mine pe strada :P

cat despre espero-ul albastru, imi place cum se vede fata de usa, nu stiu daca si de aproape efectul e asemanator...in rest e un dezastru total, parca nimic nu se potriveste pe masina aia...no offense

Acum am observat ca sub toata plasa de tantari se ascund ... 2 neoane albastre ! =))

Pai vede tantaru' lumina, vine la ea si se prinde in plasa si din cauza vitezei moare.

Mai pune si deseurile de la un wc ecologic si mai vanezi si muste in acelasi mod. =))

Mamaaaa, Passatul ala este rezultatul unei actiuni de tipul : Ce pot face cand am prea multa plasa, prea putin creier si ma si plictisesc de moarte ?

Cat despre prima masina, mi-e greu sa ma pronunt ca nu inteleg mare lucru din poza.

Iar la Dacia aia cu minunile, mi se pare mie sau mai nou toate daciile au acelasi tip de spoiler tunat facut undeva in serie ? Deja e a 12-a Dacie cu acelasi spoiler, diferentele intre acestea fiind de vopsire a lui. Voi ati remarcat chestia asta pe strazi ? E acelasi spoiler oriunde te-ai uita pe strada. Chiar si la mine la bloc e un vecin cu o dacie tunizata in halul asta. O sa-i ard niste poze zilele astea si le pun aci sa va "oribilez" si pe voi.

Edited by remix

eleronul cred ca e de la dacia berlina model 85-91, pina s-a trecut la indoirea portbagajului.

(mult le-a trebuit ilustrilor ingineri sa-si dea seama ca rugineste dedesubt, de fapt, ala cu ideea le-a luat si banii)

Edited by Tommy