NFS Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Parerea lor despre Logan in general.http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=33180&hl= Si parerea lui AND despre Daewooclub! Citez: "Grozav..link la topicul asta se va da instant pe forumuri precum daewooclub .. unde logan este luat la misto constant. " Sursa (tot acolo): http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17126028 Bah... si noua ce ne placea de el... )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Da, totul este o conspiratie. Sa nu credeti nimic! Sunt aia care vor sa fure tehnologia Dacia by reno. Hmm, pare cunoscuta treaba asta. Parca am vazut-o intr-o reclama! )"> Link to comment
andreib Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Bah... si noua ce ne placea de el... )"> Oare cand mai revine pe forum )"> . PS un pariu ca nu va sta mai mult de 2-3 ore daca revine PPS: Vai, Dumnezeule, cat e de urat loganu ala rosu. Alea cu spoilere din pal erau miss world pe langa asta. Te sperii de asa ceva prin trafic si fugi cat te tin picioarele ) . Link to comment
Tommy Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 daaa, super fain " LOGAN cea mai varza masina, probleme din fabrica" si eu nu cred ca aici am dat peste un asemenea titlu.. si analiza lui e de 2 lei.. sa ma scuze cand va veni, mie mi-a fost simpatic.. da fain spune asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17126089 Link to comment
Tommy Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) sunt sigur ca AND va reveni, nu e genul care sa se poata abtine, imi placea ca "intretinea atmosfera" "> dar imi parea rau ca punea la suflet.. ps: banuiesc la cine se referea cu 'kalos'.. pps: aruncati un ochi si aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17119818 ppps: sa-l anunte cineva si pe domnul osirus de schimbarea de in "Dacia Logan (fosta L90, X90), poze şi discuţii ", si ca poate citi chiar acest topic cu incredere Edited January 27, 2006 by Tommy Link to comment
alx Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Si parerea lui AND despre Daewooclub! Citez: "Grozav..link la topicul asta se va da instant pe forumuri precum daewooclub .. unde logan este luat la misto constant. " Sursa (tot acolo): http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17126028 Bah... si noua ce ne placea de el... )"> Ce este fals in afirmatia lui AND? Are dreptate si nu a exprimat nici-o apreciere asupra clubului nostru. Link to comment
laurentziu83 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 (edited) Noul Logan RS 100. ) Adica 2 masini tunate romaneste. Edited January 28, 2006 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Vreau si eu autocolant de ala cu Logan Racing sa imi pun pe parbriz. ("> Link to comment
remix Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Mie imi place Loganul ala rosu. Si asta albastru ar fi fost ok daca n-ar fi avut stikerele alea penibile pe el. Chestie de gusturi. Link to comment
Tommy Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 (edited) cred ca la ala albastru i-au gresit numarul.. trebuia GL 06 ATV sau GL-06-BMW, daca tot are aripa de rechin, da' ce-or fi prostiile alea de pe stop? parca-i brad de craciun, ii mai lipsea beteala.. Edited January 28, 2006 by Tommy Link to comment
NFS Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ce este fals in afirmatia lui AND?Are dreptate si nu a exprimat nici-o apreciere asupra clubului nostru. N-am zis c-ar fi ceva fals! M-ar referit la PAREREA lui, pe care o deduc din exprimare! Link to comment
Mircea Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Nu inteleg ce a stricat aspectul masinii cu niste farurile astea de logan.poze de pe daciaclub Pai asa e moda la Dacia? Remember? Dacia cu faruri de oltcit, 1300 cu faruri de oltcit sau de CN, Dacia cu diverse alte faruri care se potriveau...sau nu... Link to comment
Mircea Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Pasagerii sunt rugati sa-si puna centurile. Urmeaza decolarea. Link to comment
gigi-kent Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Meganul asta l-am vazut mai demult in Braila.Eleronul era dragut, dar arata ca naiba pe respectiva masina.ce sa facem daca unii au mintea odihnita.totusi daca oamenii astia tin atat de mul la eleroane de ce nu isi iau si masini cu C|_|R? Link to comment
Mircea Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Nu cred ca l-ai vazut... Are numar de IF si e destul de nout. Il pandesc de mult, l-am vazut si in starea originala si ulterior dupa ce i-a pus esapamentul si prostia aia de eleron. Dar prima oara au fost geamurile cu folie neagra... Link to comment
MariusZMC Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Am vazut si eu Megane-ul prin Bucuresti,mai exact pe Iuliu Maniu pe la Gorjului,dar nu am mai apucat sa-i fac poza Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ce nu se vede clar in poza este faptul ca intre cele 2 esapamente duble (de fapt ornamente cromate) este o mare teava ruginita ) Practic masina are o singura toba si dupa ea o derivatie la 90 de grade ca sa iasa fumul prin ambele parti... Link to comment
adostar Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 renault clio cu centrala termica Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 s-ar putea spune ca avem ceva cu Renault... Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Tzarania nu tine cont de marca... Link to comment
ZaiR Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 m-am uitat la 20 de pagini si imi vine sa vomit... Link to comment
Pedala Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Off-topic: Renault-ul Laguna de mai sus acum cativa ani era in plina glorie. A fost o masina tunata frumos, dar s-a schimbat proprietarul, body-kitt-ul original s-a facut praf si a ajuns in starea de acum Link to comment
lordcalibras Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) Na la tata kitch! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, nu ? (vorba unui mare intelept autohton) Edited February 11, 2006 by lordcalibras Link to comment
Mircea Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 eee, da' are capace de matiz... se schimba treaba! Link to comment
Recommended Posts