lordcalibras Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Pai ar trebui sa il cautam pe om si sa il initiem aici pe forum ... ca na ... e de-al nostru! Sau poate acolo e un Matiz si o bagat fibra pe el pana o iesit Dacie ) Link to comment
laurentziu83 Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 (edited) Inca una. Pacat de masina. Edited February 13, 2006 by laurentziu83 Link to comment
lordcalibras Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 (edited) Este ceva asemanator si la noi! Da` totusi parca este ceva ceva mai reusit "tuning"-ul pe acesta care zic eu! Uite cateva poze ( unele sunt kitch curat, altele mai putin sau chiar deloc --- hotarati voi care cum vreti ): Edited February 13, 2006 by lordcalibras Link to comment
alx Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Asa domnu' Vadim... ce e chici la masina de mai sus? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Jantele, ca sunt naspa. Link to comment
Brainiac Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Mie mi se pare kitch semnul ala din fata, cu leul stilizat. As fi preferat un calut turbat, ca parca arata mai bine. Link to comment
NFS Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Trosc! Daca si asta e chici... Iar pozele sunt vechi de cel putin 1 an! Link to comment
Florinut Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Este ceva asemanator si la noi! Da` totusi parca este ceva ceva mai reusit "tuning"-ul pe acesta care zic eu! Uite cateva poze ( unele sunt kitch curat, altele mai putin sau chiar deloc --- hotarati voi care cum vreti ): Ati vazut dragilor ca si soferul de la poza cu Anti-rice.com are tuning la moaca? Edited February 15, 2006 by Florinut Link to comment
tribunul Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Asa domnu' Vadim... ce e chici la masina de mai sus? nu pe toti tribunii ii chema Vadim... fftopic:, de la el (de fapt de la chinezi) as imprumuta doar faza cu impuscatul si apoi sa-i pui familia impuscatului sa plateasca glontul.. o fi veche, dar tot as' face o tura cu ea ... sa moara vecinul cu Loganul... )"> Dupa gusturile mele e chici, Loganul e masina. Link to comment
tribunul Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Mie mi se pare kitch semnul ala din fata, cu leul stilizat. As fi preferat un calut turbat, ca parca arata mai bine. Vrei o masina rosie cu calut turbat...stai asa ca am si una de aia...o caut imediat si ti-o dau. uite si masina rosie cu un calut... Link to comment
alx Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 [nu pe toti tribunii ii chema Vadim... fftopic:, de la el (de fapt de la chinezi) as imprumuta doar faza cu impuscatul si apoi sa-i pui familia impuscatului sa plateasca glontul.. o fi veche, dar tot as' face o tura cu ea ... sa moara vecinul cu Loganul... Dupa gusturile mele e chici, Loganul e masina. 1. tribuni "e" multi dar "tribunul" e unul singur... 2. domne, spune-ne ce e kitsch??? ce element al masinii? ce nu se potriveste cu ce? 3. sper ca vorbind de logan nu te legai de mine, nu? PS: Rogu-te, noi suntem mai tampitei si de felul nostru nu intelegem alambicarea exprimarii dvs, vreti sa fiti mai "precis"? Link to comment
tribunul Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) 1. acu tu ma faci sa-mi schimb id-ul, si asa m-am chinuit juma de zi sa-l pun. 2. culoarea masini la cureaua meu... 3. sunt deja legat.. PS. Noi, adica Voi, la cine te refereai? la cei cu Logan? ...Mai precis nu pot si asa m-am straduit prea mult. Deja m-am intrecut in exprimare... Dai o bere daca-ti explic mai pe intelesul tau? Edited February 15, 2006 by tribunul Link to comment
NFS Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Dupa gusturile mele e chici, Loganul e masina. Buna rau! Cu remarca asta, soto iti iei BAN pe Daciaclub! Link to comment
tribunul Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 si tu Brutus? mai fratilor ... am glumit, chiar nu am nimic cu Loganul sau tot ce tine de Logan...cu o mica exceptie, vecinul de la 4. Chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni, sper ca nu am reusit. Link to comment
john Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Eu cred ca e vorba de tapiterie, pare de vinilin. Link to comment
alx Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Eu cred ca Vadim is having a bad day... Probabil i se trage de la Jiji... caruia i se trage de la Maybach... caruia i se trage de la Tir... Caruia i se trage de la bagaboanta de pe centura.. careia... Link to comment
JMu Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 .. i se trage de la mulţi... > Link to comment
lordcalibras Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 De asta ce spuneti? Unde o incadram ? Link to comment
adostar Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 @laurentziu83 de cand ma tot chinuia talentul sa fac poza la oltcit ...dar pana la urma a fost prins. Si acum va prezint un logan F1 Link to comment
lordcalibras Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 E adevarat ca eleronul nu prea isi are locul acolo .. dar nu stiu daca e chiar kitch! Una e sa nu ii stea foarte bine si una e sa fie bataie de joc! ... Link to comment
ToPser Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 UAU ! cum isi bat unii joc de masini ... Link to comment
Tommy Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Eu zic ca loganu' asta e curata raketa! Edited February 15, 2006 by Tommy Link to comment
Recommended Posts