Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bah, da' sarac e ala cu Loganu. Ii pune dita-mai aripa de avion interstelar si nu pune si el un ornament esapament. Mi se pare de-a dreptul hidos felul in care se termina esapamentul la Logan, parca te invita sa-i pui un ornament. Iar ca mare tuner ce te poti crede e primul lucru pe care il poti face si ar fi si ieftin si de bun simt. Asta e...

Mama ce realizare jenibila la ala cu dacia/bmw. Pe langa faptul ca farurile alea nu mai lumineaza decat interiorul pleoapelor realizarea tehnica a intregului bot mi se pare sub orice critica. Mai bine isi lua un ursulet terminat cu 2000 de euro decat sa mutileze saraca dacie in halul asta.

Nu...desigur ca nu...se poate?...ah,uite am uitat sa vad de ce are si nr la masina cu SEX...

Revin, nu era roman deloc...il chema Marinel...si inca un nume care se termina in sufixul escu...ce sa... :D

PS> nu/i bai, prostul gust are radacini adanci si nu tine cont de pozitionarea geografica...

PS2> si de ce nu era roman poate a facut un concediu in Rom si a copiat si el..ce sa...

:drinkers: