adostar Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Spoilere vopsite cu cerneala la calimara Link to comment
MariusZMC Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Da, vopsea nasoala la spoilere, dar nu prea mi se pare kitch..,parerea mea! Link to comment
adostar Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 E cel mai urat cielo vazut de mine vreodata. e super kitch Link to comment
dreaQ Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Adostar e activ cu fotografiatul nu zic da' toate se intampla la Galati??? Link to comment
lordcalibras Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 (edited) Kitch este intr-adevar .. dar totul din cauza culorii si a prostiilor alea de pe portiere ... daca le-ar da jos si ar pune o culoare uni ... si vopsita undeva ca lumea .. nu in spatele blocului, ar arata chiar bine! Edited February 22, 2006 by lordcalibras Link to comment
Tommy Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Da o senzatie ciudata de incarcare, nu de masina libera care e gata sa .. sfasie aerul... Link to comment
NFS Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 pe linga "cerneala", as mai adauga: - branhiile alea de pe usile spate - aripioara de rechin de pe plafon - sticker-ul de pe busonul de benzina - prizele false de aer de pe aripile fata - aripioarele de la stergatoare - macar de nu erau albe! - pragurile (si mai ales aripioara aia dinspre spate) Astea la capitolul kitch! Nici stopurile alea clare nu ma incinta deloc, si nici spoilerul spate marit. Aaaa, si as mai schimba si clantele si oglinzile! Stie toata lumea ca-s din plastic, nu trebuie sa evidentiezi treaba asta! Link to comment
VAXXi Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Stopurile nu sunt "clare", ci sunt "albite". Arata alb-opac, nu alb-cristal. Bleah. Link to comment
zack Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 leganza(din poza) cred ca ar putea candida la kitsch-urile anului ps: ce toba are nubira Link to comment
AAdorjan Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Spoilerul din spate zici ca ai dat cu pensula si acvarele ) Link to comment
lordcalibras Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Deci mie mi se pare Leganza o masina excelenta ca si aspect! Sa o faci in halul in care arata in poza aia ... mi se pare bataie de joc! Link to comment
laurentziu83 Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Adostar e activ cu fotografiatul nu zic da' toate se intampla la Galati??? Si pe aceeasi strada ("> Oare pe mana carui mester "tunar" a scapat masina asta, eu o stiam de ani de zile si arata foarte normal. Tuningul e facut de curand. Edited February 23, 2006 by laurentziu83 Link to comment
ASIMO Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Dacia aia e vopsita ca o barca! O pluti? fftopic: Voi va uitati la Nubira aia cu evacuare de F18... eu ma uit la asfaltul de sub ea! Cand om vedea si pe la noi asa ceva? Link to comment
remix Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) Si eu exact aceeasi remarca o faceam, ce suprafata mijto au aia. Si da, si eu am observat ca cei de la Galati vor sa detroneze Craiova la "scoci tuning". O sa mai scotocesc si eu din pozele facute pe fuga cu celularele, poate mai contrabalansam cu Bucurestiul. Later edit: Iaca va arat si voo un Opel de mama focului. Edited February 23, 2006 by remix Link to comment
adostar Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 mi se pare mie? sau are placuta cu nr. de inamtriculare indoita ? Link to comment
remix Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Pai are o forma aerodinamiCA CAre il forteaza sa indoaie nr de inmatriculare. Nu vezi ca are un fel de cuta pe centru, ca un varf de sageata? Link to comment
Mircea Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Pe mine ma distreaza ce fata are driveru' Link to comment
Tommy Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Chestia aia din fata n-o fi in loc de carton.. cum se pune iarna la dacia berlina? Link to comment
lordcalibras Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Poze n-am dar va povestesc! Iasi, ora 21, liniste! La un moment dat se aude un zgomot asemenea unui ceas bine uns! In cateva secunde apare si obiectul ce scotea acel zgomot: un Audi A6 gri-metal nou! Torcea ca o pisica! Geamuri negre, mafie inauntru ... Trece ... Cand ma uit mai atent la spatele lui ghici ce avea? Pe cupola (acoperisul masinii) avea in partea din spate aripioara de rechin de BMW, aripioara tot gri, dar de un gri mai inchis ( acest lucru l-am observat la semi-lumina - deci pe lumina se vede ca dracu` -), accesoriu ce se gaseste de altfel pe orice Dacie plina de noroi si ce poate fi procurat din orice magazin de accesorii auto ce se "respecta". Era exact ca un tanga pe un barbat de 70 de ani Link to comment
laurentziu83 Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ce-am vazut pe drumul spre casa azi. N-am retinut localitatea, cred ca stiti voi mai bine ca mine. Link to comment
lordcalibras Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 (edited) Lasa mai ... ca nu toate sunt kitch! Asta de ce mai e kitch? A pus si omul una alta pe ea, un prag, un vinyl, ca sa nu mai fie Dacie stock. Si toate au fost puse in limita bugetului. Sunt altele mai penibile decat aia! P.S. Ce geam curat ai laurentziu! ... Edited February 26, 2006 by lordcalibras Link to comment
zack Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 jantele, parca-s de tractor !! > Link to comment
Maniaku Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Ai fost pe aproape!!! Sunt de Aro 10! Link to comment
laurentziu83 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Pleoapele la faruri sunt de tot rasul, doamne fereste sa am de facut un drum de noapte de vreo 400 de km cu masina aia si nici adeptul spoilerelor prelungite nu sunt. Dacia nu are suspensii pentru asa ceva, la un viraj mai in forta incep sa harcaie in asfalt, crede-ma ca am vazut pe viu asa ceva la un concurs iar la proba urmatoare proprietarul i-a demontat spoilerul. Asta ca sa nu zic nimic de priza de aer de pe capota, bag mana-n foc ca e doar de design. Edited February 27, 2006 by laurentziu83 Link to comment
alx Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 N-ati vazut bre ca se uita la MaxTv - televiziunea manelistilor? Link to comment
Recommended Posts