tico_RS Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 cred ca trebuie sa tragem o linie, nu tot ce nu ne place noua sau nu am face noi este kitsch, iar priza aia de aer e facuta cu tot tacamul, chit, vopsea si nici nu pare "unicat de targ", deci e posibil sa aiba ceva sub ea... jantele de aro 10 ce au? 3 prezoane si 14 tzoli care de obicei adapostesc nishte cauciucuri mai mari, care e problema? eu am jante de matiz... nu o fi un tuning pretentios, dar e o diferenta fata de meganul ala cu ditamai eleronul care era sigur kitsch... Link to comment
lordcalibras Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Pleoapele la faruri sunt de tot rasul, doamne fereste sa am de facut un drum de noapte de vreo 400 de km cu masina aia si nici adeptul spoilerelor prelungite nu sunt. Dacia nu are suspensii pentru asa ceva, la un viraj mai in forta incep sa harcaie in asfalt, crede-ma ca am vazut pe viu asa ceva la un concurs iar la proba urmatoare proprietarul i-a demontat spoilerul.Asta ca sa nu zic nimic de priza de aer de pe capota, bag mana-n foc ca e doar de design. Eu am vazut pe viu asa in oras, la o Nova de taxi! ... Avea niste prelungiri pe spoilerul fata si am vazut cu ochii mei cand a trecut peste o denivelare, a facut praf prelungirea! Link to comment
SORAN Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Prin Sinaia. Am si vorbit cu proprietarul. Bani bagati destul de multi vopseaua de calitate dar...decideti voi daca a meritat! P.S. Pe usa unde nu se vede prea bine in poza si la parasolar scria "SUPER DACIA"! Link to comment
lordcalibras Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 (edited) Pacat de culoare ... Rosul acela arata foarte bine! Ce as da jos? Capace ... eleron spate, bullbar-ul si prelungirile de spoiler fata! Am si eu de postat una bucata Dacie de "firma". Nu stiu daca este tocmai potrivita cu restul topicului insa nu aveam unde in alta parte sa o postez! Cititi cu atentie (poza e facuta cu telefonul) ce a fost scris pe portierele ei de niste pustani probabil ... Si pe langa Dacie, una bucata van! Edited February 28, 2006 by lordcalibras Link to comment
laurentziu83 Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 (edited) Nu cumva dacia aia e vopsita in rosu imperial despre care am auzit aici pe forum ca e cea mai scumpa? Ca vad ca seamana la tiuningg cu un anume matiz... Edited March 1, 2006 by laurentziu83 Link to comment
dreaQ Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Sper ca nu a mai fost postata poza cu "tuningul" acesta... Link to comment
Mircea Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Da bre, omul cara porci si gaini si alea trebuie sa respire Link to comment
MariusZMC Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) ) Sau vrea sa mearga cu muzica tare pe strada si la cat de bine e antifonata Dacia, nu se auzea afara asa ca si-a montat omu' o trapa (bass-reflex). Edited March 3, 2006 by MariusZMC Link to comment
NFS Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 De trei ori ! Pe principiul alora care-si lasa torpedoul deschis sa se vada ca nu-i nimic in el... tipul asta a scapat si de hoti! Link to comment
remix Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Nu stiti nimic. Omul a vrut sa aproximeze un Porsche la care se ridica radiatorul la viteze mari pentru a oferi un plus de stabilitate si racire motorului. Link to comment
alx Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ce se ridica mah?? Radiatoru? Te pun la gazetetkia... Se ridica eleronul dupa 120km/h... Link to comment
remix Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 (edited) Eleron e doar la Boxster. La Carrera se ridica un intreg ansablu. Hai ca m-am documentat cu atentie. Se ridica spoilerul spate cu tot cu gurile de aerisire de deasupra motorului. Sub acel spoiler se afla un fel de burduf care conduce aerul colectat catre motor. La Boxster si la Carrera GT se ridica un spoiler simplu cu rol doar aerodinamic. La Carrera coupe si cabrio se ridica un spoiler care contine si gaurile de aerisire ale motorului. Edited March 3, 2006 by remix Link to comment
laurentziu83 Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Nu are cumva inca 2 trape pe pavilion, una la motor, si inca 4 pe fiecare portiere pentru situatiile cand mananca pasagerii prea multa fasole? Link to comment
alx Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Deci... remixu'... accept scuzele tale publice in care spui ca am avut dreptate si radiatorul NU SE RIDICA odata cu eleronul... Link to comment
SORAN Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Porsche nu cumva e racit cu doar aer? Link to comment
laurentziu83 Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 De vreo 10 ani, de cand a aparut Boxter s-a trecut la racirea cu apa. Link to comment
Mircea Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 super kitch!!! Nici macar n-ai zice ca e damas... Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Pai nu e Damas. E Furia Rosie Turbo. Link to comment
NFS Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Pai chiar ca nu e Damas! Damas-ul nu are parbrizul asa inclinat, ci mai drept. Link to comment
Mircea Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Da, cred ca este o Toyota Hyace...dar e destul de greu sa-ti dai seama dupa cate are pe ea. Link to comment
Florinut Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Un tuning ceva mai autohton... ) Link to comment
Leutzu Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Cateva poze...mai mult sau mai putin kicioase: Link to comment
JMu Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Care dintre ele e mai putin kicioasa, ca nu m-am prins? Link to comment
mike.omega Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Propun sa facem un tutorial despre cum sa NU modifici un daewoo Link to comment
Recommended Posts