Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Acum, oameni buni, pregatiti-va pentru adevaratul TICO TURBO. Va tot puneati problema cum se face, iata cat de simplu poate fi.

post-865-1144246574_thumb.jpg

Interesant este ca e vorba de un SX cu aceeasi culoare ca si al meu. Se observa, totusi, din numar ca nu e vorba despre bestia mea ci despre adevaraciunea altui participant la trafic.

Oltcitul acela nu a fost modificat de catre proprietar, a fost fabricat in aceasta varianta, la Craiova, serie limitata, pentru export. Tot in acea perioada au produs si tricicluri, cu motoare de Oltcit, pentru piata din Germania. Le-am vazut pe ambele, expuse la TIB, pe la inceputul anilor 90.

Eu stiam ca au fost facute in jur de 11 si vandute cand au venit baietii de la Daewoo. Oricum, un vecin pusase mana pe una. Era simpatica foc!!

• 2 weeks later...

Dupa ce am stat (multa rabdare, tutun si cafea) si am citit tot topicul asta de la cap la coada, nu pot sa nu intreb: Oare suntem singurii care observa ce se intampla?

Pe de alta parte stau si ma intreb: Ca sa fii taximetrist, trebuie sa stii sa lipesti "abtzibilduri" pe masina sau e suficient sa conduci cu tupeusi cu nesimtire? (scuze de :o fftopic: dar nu am putut sa ma abtin)

Trag linie dupa ce am citit tot ce a fost scris aici si nu am decat o singura concluzie: ultimul stinge lumina...(cine nu stie ce-i aia si de unde vine sa intrebe parintii...)

Edited by stefanivlad
  • 2 weeks later...