mike.omega Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Topser, vb lui Alinake, pune si autorul pozei cand postezi poza ca asa e frumos Ca sa-ti faci o idee poza e facuta acum un an si am postat-o pe forumul ash unde repede s-au luat de viata mea ca am modificat-o in photoshop PS: mie farurile imi par a fi de la 306 Edited May 28, 2006 by mike.omega Link to comment
tico_RS Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 mai, dar la voi la constanta toti au boala pe dacii, de le schimba farurile cu mai toate variantele auto: golf 4, peugeot, fabia... Link to comment
mike.omega Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Sau de ce nu, Megane 1. Mai grav e cand mai cad pe mana baietilor si ceva oltcituri... Edited May 28, 2006 by mike.omega Link to comment
Florinut Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Tuning pe banii nostri in cazul in care au fost decontate cheltuielile. Link to comment
florinbad Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Astazi am vazut în Târgoviste un Logan care avea un...lacat (mic, ce-i drept) la usita de la benzina! Link to comment
Cumnatu Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) feriti... avonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Edited May 31, 2006 by Cumnatu Link to comment
JMu Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Furia Verde! Probabil cand o sa rugineasca mai mult, o sa-i zica Furia Maro! P.S. A se observa, desigur, flacarile de pe portiera fata. Cum dracu' ii tot gasesc eu p'astia cu flacari? Link to comment
Relu Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Si-a pus si oglinzi cu reglare din interior dar fiindca era prea scump sa schimbe si usa+geam a prins-o direct de usa fiind reglabila din exterior )))))))))))))))))) Link to comment
steph Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Voi ma faceti sa descarc aici toate pozele facute cu telefonul in ultimul an ) Link to comment
laurentziu83 Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Si-a pus si oglinzi cu reglare din interior dar fiindca era prea scump sa schimbe si usa+geam a prins-o direct de usa fiind reglabila din exterior )))))))))))))))))) Oglinzile alea n-au reglaj din interior, se regleaza exact ca la matizurile ieftine, dar sunt suficienti prosti care au dat jos oglinzi cu reglare din interior pentru porcariile alea care au "semnalizari de mert". Link to comment
Cumnatu Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 sa vie " avocat " avooon " sau " avion " ?? nu de departe de a intra la tun, dar e putin cam opulent , parerea mea Link to comment
zack Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ce inseamna/este sigla aceea de pe cielo ? (aceea in locul siglei daewoo) Link to comment
VAXXi Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Nu inseamna nimic, e sigla cu care s-au vandut primele Cielo-uri la noi Link to comment
steph Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Si trecand peste sigla eleron si aripioara de rechin sa il bage cineva in masa pt. lampile de ceata Link to comment
Cumnatu Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) eu nici nu observasem aripioara de rechin, nu de alta dar eram complexat de eleronul ala ( tare faza ca eram 3 Cielo pe langa asta din poza si toti ii faceam poze - necunoscuti fiind ) . Cred ca daca i-as zice ca o are dar lumea nu o vede, deci nu are efect ar murii de ciuda : cum , sa nu ii se observe BMVul ??? si eu tin lampile de ceata aprinse ( sa ii rup la ochii pe curiosi - prostia omeneasca, la mine acasa ) vreau si eu sa imi pun o alta antena decat ce astandard, am postat si la locul ei, eventual astept sfaturi acolo Edited June 5, 2006 by Cumnatu Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Cautam printre pozele de 1 mai de la mare si am gasit asta: Link to comment
Mircea Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 NFS ai operat estetic matizul? S"> Link to comment
Mike1 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) Mai @NFS, sa ne ascunzi tu noua... masina aceasta frumoasa Edited June 5, 2006 by Mircea Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Voi nu va dati seama ca aia e de fapt SantaFe-ul! Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Acesta este ultimul model de BMW. Din pacate, pentru doritori, editia e limitata. Link to comment
Leutzu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Masina prezenta la 4tuning la oradea... Link to comment
Cumnatu Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Si eu care credeam ca eu sunt dus cu pluta ! Link to comment
ToPser Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 eu cand am vazut-o am zis ca e facuta pe calculator , dar se pare ca nu e asa ..se pare ca le place mult loganul la nemtzi !~ Link to comment
adostar Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 dar vai ! ce masina !!!! si ce culoare !!!!!! Link to comment
Recommended Posts