Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

Topser, vb lui Alinake, pune si autorul pozei cand postezi poza ca asa e frumos :)

Ca sa-ti faci o idee poza e facuta acum un an si am postat-o pe forumul ash unde repede s-au luat de viata mea ca am modificat-o in photoshop :mrgreen:

PS: mie farurile imi par a fi de la 306 :)

Edited by mike.omega
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Furia Verde! :-& Probabil cand o sa rugineasca mai mult, o sa-i zica Furia Maro!

P.S. A se observa, desigur, flacarile de pe portiera fata. Cum dracu' ii tot gasesc eu p'astia cu flacari? :scarpin:

post-2330-1149148648_thumb.jpg

Si-a pus si oglinzi cu reglare din interior dar fiindca era prea scump sa schimbe si usa+geam a prins-o direct de usa fiind reglabila din exterior :) ))))))))))))))))))

Si-a pus si oglinzi cu reglare din interior dar fiindca era prea scump sa schimbe si usa+geam a prins-o direct de usa fiind reglabila din exterior :) ))))))))))))))))))

Oglinzile alea n-au reglaj din interior, se regleaza exact ca la matizurile ieftine, dar sunt suficienti prosti care au dat jos oglinzi cu reglare din interior pentru porcariile alea care au "semnalizari de mert".

=)) =)) =)) eu nici nu observasem aripioara de rechin, nu de alta dar eram complexat de eleronul ala ( tare faza ca eram 3 Cielo pe langa asta din poza si toti ii faceam poze - necunoscuti fiind ) . Cred ca daca i-as zice ca o are dar lumea nu o vede, deci nu are efect ar murii de ciuda : cum , sa nu ii se observe BMVul ???

si eu tin lampile de ceata aprinse ( sa ii rup la ochii pe curiosi :D - prostia omeneasca, la mine acasa )

vreau si eu sa imi pun o alta antena decat ce astandard, am postat si la locul ei, eventual astept sfaturi acolo

Edited by Cumnatu