TheSinner Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 asa e... sunt gandite ca si butoane de overboost dar, pe masinile fara umblaturi la motor.. sunt folosite pt claxon. nu vad unde e problema. eu am avut de comentat doar la "si-a facut volanul sa arate ca unul de playstation" Link to comment
alx Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 BAY, nu mai pociti numele masinii rege! PORSCHE se scrie cu s nu porche!!! nici macar nu stiti cum se scrie marca si vreti sa stiti cum se ridica eleronul automat INCEPAND cu 120km/h si variind unghiul (si apasarea) in functie de viteza. in curbe, eleronul NU are nici-un rol! iar daca este pus pe o masina cu mai putin de 250 de cp este KITCH! fara rol functional. Link to comment
tico_RS Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 sa inteleg ca eleronul de pe sx e kitsch, pe dsn, slz si ca tt-u na fost rechemat sa i se puna eleron ca nu avea rol in curbe , nu? Link to comment
dan_m Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 BAY, nu mai pociti numele masinii rege!PORSCHE se scrie cu s nu porche!!! <{POST_SNAPBACK}> fftopic: ALX..stii cata lume scrie porche? incredibil dar la servici ma confrunt cu asta zilnic aproape (cred ca in peste 50% din cazuri cineva scrie porche). Si nu stiu de ce . Am ajuns sa ii intreb pe cei care scriu asa ca de ce scriu asa (si nu e vorba ca mananca o litera din greseala ci chiar asa cred ei ca se scrie). Am auzit si un zvon ca cei de la Porsche Romania ar avea mailul cu @porche Link to comment
Maniaku Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 logan cu bullbar l-am pus si la stiri-logan Link to comment
Alezz Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 E superba mai lipseste plugu' . Link to comment
Leutzu Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 si un tip la volan cu bratul descoperit si un tatuaj cu o sirena si aventual inca unu pe care sa scrie Tantza. Cum ma cum sa pui asa ceva...deja ma bate gandul sa imi pun si eu pe Tico Link to comment
NFS Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Păi nu vezi ce număr are? Omu işi dorea un Rovăr! Link to comment
Maniaku Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 ti-am zis ca razi cu lacrimi ) cred ca omu' e Link to comment
dsign Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Până una alta, la noi sunt la mare căutare stickerele ce imită buşonul de benzină argintiu şi LED-urile albastre <{POST_SNAPBACK}> ia vezi nene cu ledurili albastri ca ma calci pi bombieu!!! pi mini si pi altii di pi forum!!!! specifica te rog, care leduri albastre, de unde? cadaca zici de alea din bord, esti mincat Link to comment
aztec Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 itzi dau eu raspunsul... cre'ca se refera la alea de la tzasnitoarea de parbriz, din faruri si de la oglinzi, am vazut , in general la dacii in general de provence sau bucuresteni kikiosi(no ofence) nu-i asa? Link to comment
Dragos82 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Cielo M3 Poza e facuta langa Prosper-ul de la Lira. Link to comment
strumfuadi Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 de unde shtii ca e em3? poate e em5, mai stii? cine stie ce monstru o avea sub capota.. Link to comment
laurentziu83 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 poate se refearea omul la "laserele de ceata" de pe capota Link to comment
Maniaku Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Aoleu, mamaaaaaa ii mai trebe neste aripi pe lateral si gata "Aveon" deja m-i se face Doar sa fiu beat sa-mi fac asa ceva pe masina Link to comment
Gerula Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Am mai vazut "eleroane" din astea si pe alte mizerii de troace carora exact asta le lipsea. Cred ca proprietarii habar nu au la ce foloseste, cum se foloseste etc. Le-au pus doar ca sa arate a masina de curse, poate doar curse de şobolani ca leşinăturile astea abia daca ajung la 70 la ora in pantă si cu vânt din pupa. > Link to comment
iuzar Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Am pus-o si la bancuri dar merge si aici: dacia Sokataaaaaa Link to comment
SORAN Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 (edited) Toata lumea care trecea pe la fostele intalniri il cunoaste tocmai de aceea nu mai fac alte comentarii. Pozele cat de cat vorbesc de la sine. Stop-urile sunt facute cu niste LED-uri NU DE LA NOI SI NU FACUTE DE NOI...DOAMNE FERESTE! Edited April 14, 2005 by Shenck Link to comment
Satori Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Masina aceea este un kitch ingrozitor. Imi pare sincer rau de ea. Si 'demarajele' ei in speranta de show of sunt ingrozitoare. Link to comment
SORAN Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Ca sa nu mai vorbim de ceasurile plasate pe montantul fata stanga 3 la numar care sunt luminate dar nu indica nimic...ma intreb eu asa ce zice el de tot trece pe acolo ca ne oftica pe noi ca nu avem asa ceva? A si apropo nu stiu cati ati observat sticker-ul cu "NO SPEED LIMIT" facut la imprimanta! Link to comment
dsign Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 daca il vede micutu, il face pachet si-l trimite la calarasi sa se inece in Dunare... Link to comment
sprite Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 ...uite acilea profesionalu', dom'le! Sa mai ziceti ceva... Link to comment
Recommended Posts