laurentziu83 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Limuzina de primar de comuna cu saraci lipiti pamantului. Link to comment
Mishu Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Am fost la Costinesti la inceputul lunii si va prezint cea mai admirata masina din statiune. Vorbesc serios, ramanea lumea ca la circ in jurul ei. De-a dreptul impresionant, lumina noaptea cu neoane, nu mai avea manere la usi!!! ( cea mai tare chestie). A, si stergator mono de mertzan . >- Link to comment
Moshu Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Limuzina de primar de comuna cu saraci lipiti pamantului. Nu reusesc sa-mi dau seama ce steag e ala Link to comment
MariusZMC Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Are stopuri de tractor? Link to comment
NFS Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Nu reusesc sa-mi dau seama ce steag e ala Cehia Link to comment
Mircea Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Am fost la Costinesti la inceputul lunii si va prezint cea mai admirata masina din statiune. Vorbesc serios, ramanea lumea ca la circ in jurul ei. De-a dreptul impresionant, lumina noaptea cu neoane, nu mai avea manere la usi!!! ( cea mai tare chestie). A, si stergator mono de mertzan . >- Stopuri de remorca IMU Medgidia, masca de bmw sh, aerisiri false pe aripile fata, inutile pe cele din spate, stergator de mercedes, care la mercedes sta sub capota, nu pe ea, spoilere stranse cu suruburi de au crapat, fibra si chit cat incape... ce sa zic supermasina! PAcat de munca de a pune jante in 5 prezoane pe ea... Pun pariu ca scotea fum de ulei la greu... Link to comment
laurentziu83 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Si mai e o munca. Munca de a ajunge de la Zalau cu ea intreaga, atatea sute de kilometri. ) Nu i-au dat amenda ca n-are semnalizari? Link to comment
dreamlike Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ultima moda in materie de faruri: Link to comment
ToPser Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Dream nu este moda ,nu stii ca esti prea tanar ,obsesia romanului pt rugina ; cu ulei prin praguri usi si a.s.m.d ,nu ai vazut nici odata faruri exfoliate de rugina ? De aia a pus ulei in faruri ! Link to comment
MariusZMC Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Am mai vazut si eu ciudatenii din astea...avea un prieten la un aro. Bagi ulei in far sa nu mai rugineasca . Link to comment
dreamlike Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Asta-i chiar tare, n-o stiam (ca multe altele, de altfel). Link to comment
mike.omega Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Dream nu este moda ,nu stii ca esti prea tanar ,obsesia romanului pt rugina ; cu ulei prin praguri usi si a.s.m.d ,nu ai vazut nici odata faruri exfoliate de rugina ? De aia a pus ulei in faruri ! Am vazut mai ieri o dacie mai batrana ca mine care avea dat pe praguri, cel putin, un fel de vasilina sau cel putin ceva de culoarea ei. Mi-a trecut mie prin cap pentru ce dar nu sa-i fac si poze Link to comment
Mircea Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Faza cu uleiul in faruri nu e pentru rugina! Uleiul serveste ca o oglinda suplimentara si farul bate mai mult. Cand va chioraste noaptea unul d-alde d-astia o sa va convingeti. Eu am pe un vecin care si-a facut asa ceva de nu stiam ce dracu are de ma orbeste cand ma intalnesc cu el. Si era tare mandru, pana i-am spus ca daca ma orbeste pe mine, o sa-si gaseasca uleiul pe trotuar intr-o dimineata. Omul mai avea in cap si sa faca ambele faruri sa se aprinda odata, nu separat lunga si scurta... Link to comment
iulia Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Astazi, in timpul lungilor perioadelor de stationare de pe A1 (aproape o ora jumatate, adica mai mult s-a stat decat s-a mers), am avut timp din belsug sa-mi observ vecinul din fata. Era un Lacetti albastru, frumos foc. Ce m-a deranjat vizual (si m-a mahnit totodata) au fost sacii de plastic de pe scaunele din spate. Comportament loganistic, zau asa. Urat, foarte urat. Lacetti-ul avea suporti de numere de la Rucom Craiova, deci presupun ca de la ei provine scaparea. Parerea mea e ca n-ar trebui sa predea masina asa. Eu stiu ca Di-bas-ul mi-a "pregatit" masina; nu mai aveam nici o punga in ea si chiar mi-au spus ca ei fac asta intotdeauna. Link to comment
ToPser Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Deh ,sa vada lumea ca are masina noua! Link to comment
dreamlike Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Eu am vazut si masini inmatriculate care mai aveau inca pungile pe scaune. Deh fiecare cu mandria lui ! Link to comment
Moshu Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Am un vecin care a tinut pungile alea pe banchetele din spate aproape un an. Alea din fata s-au rupt, si a trebuit sa le scoata Nu spun ce masina, va las sa ghiciti. Link to comment
dreamlike Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Sti ce era misto, sa le scoata si sa puna altele ! Sa fi fost o mandrete de logan ? Link to comment
adostar Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Si mai e o munca. Munca de a ajunge de la Zalau cu ea intreaga, atatea sute de kilometri. )Nu i-au dat amenda ca n-are semnalizari? Am vazut si eu masina, e caterinca . Semnalizarile sunt in faruri , iar motorul dupa cum torcea cred ca era diesel Link to comment
Satori Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Deh ,sa vada lumea ca are masina noua! Astia mai fac schimburi de stoc pe roti. Data viitoare cand ii vedeti asa, sa nu va mirati, daca masina are numere rosii. Link to comment
Wolfman Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Un logan "tunat", vazut astazi in Durau: Link to comment
dreaQ Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Acuma orice stopulet este kictch? Cateodata e chiar bun. Evident ca nu l-a nimerit acolo dar... Link to comment
Mircea Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Pai nu-i stopulet. E catadioptru de bicicleta. Link to comment
claz Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Nu e kitsch. Adica nu poti sa spui ca e kitsch ceva pus pe un ansamblu care e din start kitsch. Link to comment
Recommended Posts