Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

O fi ea masina de firma dar, pana la urma, tu mergi cu ea si in loc de 100 de mii aruncati pe fereastra ca sa pui stifturile alea acolo mai bagai cateva sute si iti luai niste boxe pe bune. :grumpy:

Din categoria o masina, prea multe abtibilduri si prea putina minte...

Am reusit sa pozez doar spatele , dar "insemnele oficiale" erau si pe laterale si capota; sper ca se vede poza, e o poza uriasa redusa la 50% ...

post-4873-1160856329_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Eu unu nu cred ca asa a venit din fabrica, cred ca omu a avut dacie inainte sa-si ia si el "masina" si in amintirea vremurilor cand punea bandouri si alte brizbrizuri pe dacie a pus si pe asta, asa sa fie , nu ca ar avea vre-un rol, nici macar estetic nu da bine, mai ales sa fie si practic.

In rest masinutza e chiar misto dupa parerea mea

am inceput sa citesc cateva insemnari #-o la Kitsch-uri si mi s-a parut amuzant, dar ajungand la pagina 30 totul a inceput sa mi se para foarte dezgustator. Cum de le trece prin cap asemenea minunatii, prostii sau cum vreiti sa le spuneti, sunt cazuti in cap ca altfel nu-mi explic asemenea, nici nu stiu cum sa le zic, :mda: ca masini nu pot... :wallbanger: Bafta all!

Edited by SGK