Gamerul Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Camionul este pentru Plus Discount (l-am vazut in parcarea depozitului din Ploiesti). Link to comment
adostar Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 (edited) Nu pot sa cred ca asa a iesit de pe poarta fabricii. Ce aveau aia in minte? kkt? Edited November 14, 2006 by adostar Link to comment
ASIMO Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Mai, eu ii dau dreptate lui Topser, am vazut si eu una bucata d-asta in Bucuresti, numa' ca era mai prafuita si mai "uzata" ... si portocaliul era un crem deschis... Link to comment
Cumnatu Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Uite cum a dristrus unu un BMW ! Link to comment
zack Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Am vazut si eu trabantul. Nu mi s-a parut chiar kitsch...asa zisa evacuare cu 2 iesiri e kitschoasa in rest...e simpatic. Link to comment
Cumnatu Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Sincer m-am gandit de 2 ori inainte de a posta. Ma gandeam ca poate de fapt e realmente vre-o bestie si il neindreptatesc. Apoi mi-am amintit cat i-a luat sa plece de pe loc si m-am relaxat ! Este doar un Trabant ! Link to comment
zack Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ce parere aveti de ea ?! Mai multe informatii la : http://www.jalopnik.com/cars/custom-cars%2...ride-215336.php ps: am dat de site din greseala... Link to comment
SORAN Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Basculantele alea la vremea lor aveau niste particularitati, alt tip de cabina (mai mare) etc. Asa au iesit din fabrica si nu stiu ce va minunati atata ca nu are nici o legatura cu sigla la care va ganditi si probabil pe vremea aia nici nu stia lumea ce reprezinta sigla aia. Trabantul e relativ simpatic, vine pe la intalnirile de trabi, e intretinut foarte bine asa ca nu mai radeti. Link to comment
ToPser Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 daca si 2 dungi inseamna ca e kitch..lasati-o balta... e personalizat , nu e kitch.. Link to comment
dreaQ Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Trabantul imi pare haios chiar si cu tevile alea 2. @soran: bascula e de 2 bani iar aia e sigla NIKE. Daca suprapui o sigla originala (daia buna - nedeformata) ai sa vezi ca e la fel. Poate ca ei nu stiau ce inseamna doar au vazut pe tricouri si pe lunetele altor masini. Link to comment
SORAN Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Cu bascule din astea de 2 bani s-au construit multe orase si blocuri in care locuiti! Link to comment
Moshu Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 N-am postat niciodata aici, dar daca si basculanta din poza a ajuns kitsch, nu pot sa ma abtin. Masina e super curata, ingrijita si pare noua. Chiar daca si-a vopsit singurel omuletul sigla Nike pe bena, nu vad ce e kitsch in asta. Asta e gustul lui, n-are castele din lemn pe bord cum am vazut la altii sau perdelute. Are doar un bradulet in cabina, ca multi altii. Dar poate nici macar nu e sigla Nike, asa o fi modelul. Eu ii dau 10 pentru cat de curata e magaoaia. Masina mea e murdara rau pe langa a lui. E parerea mea. Stiti cum intra masina aia in viteze? Si cat de usor se conduce. Si daca ii pui "pinion de fuga" pe a 6-a, zboara pe sosea. Nu e de 2 bani deloc. Link to comment
Satori Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Cu bascule din astea de 2 bani s-au construit multe orase si blocuri in care locuiti! Nu am putut sa nu imi inchipui: - Domn injiner, peretele asta nu imi iese in unghi. Acum stiu ca nici podeaua nu a iesit plana... (injinerul, privind abject la basculanta) - Lasa mai prostiile. Just do it! Link to comment
laurentziu83 Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Tocmai ce renovez apartamentul de bloc facut in 81-82 si caut unghi de 90 de grade pe undeva si nu-l gasesc. Doreleeeeeeeee!!!!!!! Link to comment
Tommy Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Nu e chici, eu cred ca e motocositoare si ne-a dus autorul in oroare Link to comment
dreaQ Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Pun pariu ca daca era semnul acela ca viermele (nike) pe luneta unui auto dacia ati fi zis ca e naspa chiar daca respectiva dacie ar fi fost salvare sa zicem si ar fi salvat vieti (in comparatie cu blocurile construite de bascula curios de curata pt santier). Hai sa fim corecti si sa incercam sa delimitam kitsch urile cat mai clar. Stiu ca tine de gusturi..de exemplu eu daca vad o masina su sigla nike pe luneta (eventual lipita stramb) sau vad o bascula sau un troleu imi pare ca arata tiganeste orisicum. Cel mai bine sa nu mai discutam de bascula sa trecem la urmatoarea... Link to comment
Cumnatu Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Seamana cu gratarul de la cuptor Link to comment
uskt2005 Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Trabi in calarasi Scuze pt calitatea pozelor Link to comment
mkt Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Hmm..am nimerit categoria? Link to comment
Mishu Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Oltcitar care viseaza la logan Link to comment
adostar Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Bine ca nu i-a pus bot de mertan. Link to comment
uskt2005 Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Oltcitar care viseaza la logan Doamneeeeeeeeee ce urat este Link to comment
Satori Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 E mai urat in realitate. Cred ca l-am vazut, ca doar nu or fi doua. Link to comment
AZH Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Si mai grav: "Doamne ce vise au unii!" Link to comment
Recommended Posts