cararama Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 raicing...ricing...reising...naiba stie cum s`o scrie... ) oltciturile saracele vad ca au trecut prin toate masinile posibile: de la ursulet la logan, continuand cu golf si terminand cu renault 18. Acest model cred ca are faruri de fabia , cred ca proprietarul a dublat valoarea masinii doar din faruri Link to comment
adrian_r5 Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 (edited) ala nu e renault 5?? ... asa zic si eu, ca e un R5 Edited June 24, 2007 by adrian_r5 Link to comment
steph Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Dupa semnale sigur e r5 desi aduce mult cu berlina Link to comment
laurentziu83 Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 cred ca proprietarul a dublat valoarea masinii doar din faruri La preturile de prin service-urile VAG si la cat de prost e vazut oltcit-ul (desi a fost si este masina buna, comparativ cu cazanul de Mioveni), cred ca i-a inzecit-o. ) Link to comment
BAD_MF Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Va dati seama ca farurile de fabia le-a luat aproape moka de pe vreo epava. Nu=mi vine sa cred ca oribilitati exista pe strazile noastre. Link to comment
Marius* Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 E super tuning-ul la Oltcit, tipic 4tuning.ro unde toti copii viseaza. Link to comment
uskt2005 Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Noile stopuri care se gasesc in BZ Si noul model Ferrari Megane DCI Link to comment
laurentziu83 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Din albumul daciaclub: Cat de taran poti sa fii ca sa faci dintr-o masina frumoasa (SLZ) una urata (LGN) ? Ca si cum ai renunta la o gagica misto pentru o stramba... Urmatoarele sunt taraneli clasice romanesti, n-are rost sa le mai comentam. Edited July 8, 2007 by laurentziu83 Link to comment
LYM Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Franez brsuc fara motiv ! wow! Asta e singurul Logan tunat care chiar imi place! Nu credeam c-o sa zic asta vreodata, dar chiar arata bine, cu sticker cu tot. Jantele, cel putin, sunt super! Edited July 8, 2007 by LYM Link to comment
laurentziu83 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) Ado, zi si detaliile, cum ziua respectivul vinde pepeni ziua si noaptea se duce la liniute, alaturi de altii care investesc mii de euro in masini. Edited July 9, 2007 by laurentziu83 Link to comment
mkt Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Hmm... a mai fost pe-aici ? Daca nu , sa-i uram bun venit, si-a gasit rubrica meritata... Link to comment
zamolxe Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Bravo lui ca reusit sa faca din Dacia asa ceva...sunt ceva bani bagati si ceva munca. Eu nu am de ce sa rad de munca pmului. Sincer, nici mie nu-mi place, dar este gustul lui nu al meu. Asa ca... Link to comment
closchkutza Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ce a reusit sa faca, sa buna doua benzi de izolir-band peste S-ul ala?? Link to comment
Lucian M Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Am fost duminica la Lacu Rosu. Ia priviti ce am vazut in parcare, printre altele... Primul e de Neamt, al doilea de Iasi. Intrebare: daca se pune un tips jmecher, cazanul prinde viteza mai mare?! Link to comment
laurentziu83 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Pariez ca ala cu leduri era dci. Link to comment
closchkutza Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Nu e dci ca daca era, tips-ul nu se mai vedea de funingine . Link to comment
Lucian M Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Asa e, nu era dci, era celebrul propulsor 1,4 empei. Insa e un "must-have" acel tips la conducatorii astia de frigidere... "N-ai tips- nu existi". Acum serios vorbind: putine cazane am vazut sa aiba un tips de bun simt... Marea majoritate sunt dotate cu tips-ur din bazar- vezi poza 2. Daca era un material bun si era bagat ceva mai in spate- ar fi aratat binisor. LE: de aripioarele de rechin nu m-am mai luat- astea sunt deja clasice. Edited July 24, 2007 by Lucian M Link to comment
naylui Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Numai bun de carat pepeni masina era azi in autogara cu botu' praf ... cred ca de la liniute... aia din far de la "bmw" sunt pestisori sau mormoloci Edited July 24, 2007 by naylui Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 La fel si Lancer-ul Evo 9 galben, incendiat saptamana trecuta. Link to comment
adostar Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 masina era azi in autogara cu botu' praf ... cred ca de la liniute... Eu cred ca de la pepeni Link to comment
perfidus Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Chestiile astea au devenit deja banale, de ce oare se mai obosesc? De remarcat supermotorizarea Link to comment
Lucian M Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) Eu cred ca e furios de alegerea facuta- si-ar fi dorit puternicul grup motopropulsor superluminic DCI... LE- bre- tu-ti dai seama- 1,4 V6 ?!?!?!?! Eu cred ca ala e al mai dat dreq motor facut de dacia... . Si inca ceva: crucile alea de pe prbriz sunt in dotarea standard?! Ca nu prea am vazut cazane fara cruci pe parbriz. Iar aripioara- vorba cuiva: deja e clasica. De "zburatoare" nu mai zic nimic, numai sa nu observe aia de la rino F1 ca le lipseste eleronul de pe monopost . Stergatoarele iaras- pun pariu- ca ajuta extrem de mult la apasarea aerodinamica, la fel ca si dungile de pe oglinzi. Cu jantele s-a chinuit mult pana a lipit izolirband pe fiecare capac... Tps-ul e si el de toti banii, probabil si-a cheltuit omul si ultimul banut pentru "tuning" in bazar. Edited July 24, 2007 by Lucian M Link to comment
Recommended Posts