Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imi cer scuze de calitatea pozei dar trebuia sa arat si altora. Ceea ce vedeti verde sunt etichete de pret din alea de care se lipesc pe produse prin magazine. :wallbanger: :wallbanger: :wallbanger:

Umbla cu ele asa de vreo doua luni.

post-7368-1186665177_thumb.jpg

Edited by costelzb
Chestiile astea au devenit deja banale, de ce oare se mai obosesc?

De remarcat supermotorizarea :wallbanger:

La cat de penal e, nici nu s-a prins ca e scris gresit pe luneta

PS: pe dci ar trebui sa puna astia - "za fast and za economikos" :D

Edited by LYM

Am avut un client care avea NFS la numar la Logan si tot asa prima oara mi-a starnit rasul un pic dupa care omu mi-a povestit ca el era maniac cu NFS (jocu pe comp) si ca participa la diferite concursuri de NFS organizate unde castigase la un moment dat locul 3 pe europa ceva de genu, premiu de vreo 1500euro daca mai retin eu bine daca nu chiar mai mult.

Dar sa revenim. Pun o poza care nu stiu ce sa zic despre ea poate ma lamuriti voi ca pe mine ma depaseste. Un frumos exemplar negru de Ford Focus, cu soricei sau bride de montaj cum vreti sa le ziceti prinsi pe bratele de la rotile din aliaj. O fi vazut omu pe la astia cu capace si a zis ca da bine si la el?

A doua poza ...o masina de drift!

post-109-1188078324_thumb.jpg

post-109-1188078355_thumb.jpg

Imi lasa impresia ca sunt jante de tabla in cinci spite cu capace speciale pentru ele.Uitati-va un pic la ventil.Sta anormal acolo, are prea mult loc in jurul lui.Am vazut asa ceva, personal, la opel-uri (ultimele modele).Nu am crezut pana nu am batut in ele.Erau jante de tabla in spite si cu capace identice.Nu stiu de ce au inceput sa adopte strategia asta.

Kitsch sau .. ?

Mie unul nu mi se pare, chiar imi place.Sa muncit ceva la ea. Daca are ceva si sub capota...Eleronul e cam exagerat...

Edited by naylui