costelzb Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Imi cer scuze de calitatea pozei dar trebuia sa arat si altora. Ceea ce vedeti verde sunt etichete de pret din alea de care se lipesc pe produse prin magazine. Umbla cu ele asa de vreo doua luni. Edited August 9, 2007 by costelzb Link to comment
LYM Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Chestiile astea au devenit deja banale, de ce oare se mai obosesc?De remarcat supermotorizarea La cat de penal e, nici nu s-a prins ca e scris gresit pe luneta PS: pe dci ar trebui sa puna astia - "za fast and za economikos" Edited August 9, 2007 by LYM Link to comment
uskt2005 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ce? numai bad_mf sa aibe jante de porsche pe seat, volan de mertz pe matiz nu merge? Link to comment
Lucian M Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ke porkeria....- sau cum s-o scrie in "telenovelleasca". Nici platit nu-mi puneam sigla aia vopsita pe volanul buburuzei mele. In rest- tot "respectul" . Link to comment
papie Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Aici este "mana" Photoshop-ului. Link to comment
elprypas Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Matizu avea cumva numere de italia? Link to comment
BAD_MF Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ce? numai bad_mf sa aibe jante de porsche pe seat, volan de mertz pe matiz nu merge? Nu fi penibil Continua tu cu kitchereala pe cielo si lasa-ne.. Scuze de offtopic Link to comment
Viz Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Fenomenul Nike...sau prostia proprietarilor Link to comment
laurentziu83 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 (edited) Eu zic a doua varianta. Logan 1.4 mpi NFS cu anvelope Kormoran si fara ABS. Edited August 21, 2007 by laurentziu83 Link to comment
papie Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Poate mai nou Nike "incalta" si masini. Link to comment
SORAN Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Am avut un client care avea NFS la numar la Logan si tot asa prima oara mi-a starnit rasul un pic dupa care omu mi-a povestit ca el era maniac cu NFS (jocu pe comp) si ca participa la diferite concursuri de NFS organizate unde castigase la un moment dat locul 3 pe europa ceva de genu, premiu de vreo 1500euro daca mai retin eu bine daca nu chiar mai mult. Dar sa revenim. Pun o poza care nu stiu ce sa zic despre ea poate ma lamuriti voi ca pe mine ma depaseste. Un frumos exemplar negru de Ford Focus, cu soricei sau bride de montaj cum vreti sa le ziceti prinsi pe bratele de la rotile din aliaj. O fi vazut omu pe la astia cu capace si a zis ca da bine si la el? A doua poza ...o masina de drift! Link to comment
tolin Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Daca omul a vrut sa le disimuleze sub forma unor banale capace, sa fie el mai smecher decat un hot care arunca o privire fugitiva ? Link to comment
SORAN Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 M-am gandit si la asta dar totusi unu care vine sa fure asa ceva nu e chiar papagal... Link to comment
LYM Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Cred ca n-avea bani sa echilibreze rotile si a incercat sa rezolve treaba cu 2 soricei strategic montati Link to comment
wsc Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Imi lasa impresia ca sunt jante de tabla in cinci spite cu capace speciale pentru ele.Uitati-va un pic la ventil.Sta anormal acolo, are prea mult loc in jurul lui.Am vazut asa ceva, personal, la opel-uri (ultimele modele).Nu am crezut pana nu am batut in ele.Erau jante de tabla in spite si cu capace identice.Nu stiu de ce au inceput sa adopte strategia asta. Link to comment
Brainiac Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Asa este, acele capace sunt de plastic si copiaza modelul Opel. A aparut de cateva luni la Focus acest model de jante si se pare ca au mare , avand in vedere ca imita chiar bine jantele de aliaj. Link to comment
Satori Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Asa e. Si Claz avea la fel pe Zafira, daca nu ma insel. Link to comment
5orin Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 (edited) Traforaj artistic, cu motive populare. (prostul gust, idiotenia, etc) Edited August 29, 2007 by 5orin Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Eleron maramuresean? Link to comment
scorpion Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 O poza facuta de mine in Tunisia Link to comment
naylui Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 (edited) Kitsch sau .. ? Mie unul nu mi se pare, chiar imi place.Sa muncit ceva la ea. Daca are ceva si sub capota...Eleronul e cam exagerat... Edited September 2, 2007 by naylui Link to comment
Recommended Posts