Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da, poza se numea BMW A3 :) )

E bine lucrata,asa,per total,dar o strica grila aia de bmw...parca vad ca pe portbagaj scrie ceva de genul M3 Power S-Line Quattro,etc,etc...

Gata.De maine ma plimb cu camera dupa mine.Sa va arat cam ce specimene de tunNing avem prin Craiova :) )

Nu stiu la ce o folosi"plugul",laurentiu83...dar dupa ce am petrecut o buna parte din ultimele zile vizualizand cap-coada topicul asta,am ajuns la unele concluzii :

1 la mana : majoritatea romanilor care-si au poze cu"creatiile"aici sunt lipsiti de cel mai mic simt estetic...

2 la mana : cat sa fii de tampit sa dai o spinare de bani pe o masina si apoi sa-ti bati joc de ea cu tot felul de"tunnereli"de cocalar prost,gen abtibilde de tot felul,banda izolatoare,aripioare,insemne de M3,GTI,v12,etc,etc...nu vad nimic interesant la o masina care stiu ca are motorul unei carute,dar stapanul o vede nava spatiala.

3 la mana : ii inteleg cat de cat pe aia care au o carja ruginita de dacie sau oltcit.La aia chiar nu ai ce sa mai strici...poate decat daca incerci sa o transformi in logan.

4 la mana : nu incerca sa iesi in evidenta cu ce nu ai si mai uita-te la reactiile celor din jurul tau cand treci cu"GTI"ul pe langa ei...crede-ma ca nu se uita la tine pt ca le place ce vad.

5 la mana : mi se intampla sa trec zi de zi pe langa"catastrofe"de genul asta,si asta e cel mai rau...de fapt nu e asa rau,ca ma amuz teribil pe seama lor,dar sa-i mai si vezi cat sunt de mandri de ele,asta spune multe despre cat de cultivati sunt proprietarii in materie de estetic auto.

Ar mai fi multe de spus,dar ma bag sa ma culc...daca am gresit cu ceva in ce am spus mai sus,sa nu ezitati sa ma trageti de maneca.

Edited by andrei_ics_ics_el

Si in Romania:

- sigla de Mercedes? check!

28092007_001_.jpg

- huse din covorul persan vechi si mutzunachi? check!

28092007_002_.jpg

- portbagaj din fier-beton de 12? check!

28092007_003_.jpg

- bord cu matanii, stegulete, mutzunachi, carnetel cu pix si trandafirasi? check!

28092007.jpg