Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Referitor la codite, ieri am vazut fost noastra masina, supernova argintie. Si-a pus romanul haripioara, mama ai de viata. Mi-a sarit in ochi numarul (l-a pastrat omul) si aripioara. Ce mai, e la moda sa ai rechin.

Volkswagen power fuel 0.o

Mah fratilor, spuneti-mi si mie ca sunt mai batut in cap, ce dracu de rol au prostiile alea? Ca estetic in nici un caz...Pacat de solnita aia, era mai frumoasa asa rosie si simpla cum era.

Doamne pe cate forumuri am vazut masina asta si in cate ipostaze. Ce-o fi fost in capul lui cand a pus ala? Banuiesc ca i-a luat cel putin 5-10 min; oare in timpul asta nu s-a trezit "Ba de ce fac eu asta pe o limuzina?"

De la mine are o bila alba. La motorul pe care il are, eu demult o vedeam abandonata pe dreapta.

Dar chiar merge rabla aia, judecand dupa multitudinea de poze in care apare pe forumuri.

Edited by laurentziu83
De la mine are o bila alba. La motorul pe care il are, eu demult o vedeam abandonata pe dreapta.

Dar chiar merge rabla aia, judecand dupa multitudinea de poze in care apare pe forumuri.

Confirm la prima mina ca masina aia merge si inca surprinzator de bine. Am intilnit-o Marti sau Miercuri (zilele trecute) in zona Apaca. Mai precis el era pe banda a3a si eu pe a 2a la semaforul de la APACA, sens Cotroceni -> Militari. Desi eu inca ma consider in rodaj si merg relativ lejer pot sa va spun ca BMWul se tine bine. A trecut peste liniile de tramvai destul de tare si nu s-a auzit nici un zdranganit.

Logan - evacuare - leduri . Am descris poza. Deja cred ca asta e evacuarea standard a masinii, iar cea clasica, fara luminite, se gaseste in lista de optionale...

post-4873-1213010084_thumb.jpg

dsc01302lp1.jpg

dsc01303vo7.jpg

dsc01303vo7.8f59f9ce01.jpg

dsc01304ks6.jpg

dsc01304ks6.d59f5b035d.jpg

Daca proprietarul e membru WooForum, scuze dar asta e kitsch in orice limba... si sunt sigur ca la fel va fi si finalizat (nu e finalizat, nu?)