rm.popa Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Eu nu văd a fi întrerupte decât cele 2 margini mai groase (stânga-dreapta). Cele 7 nervuri verticale argintii (cele "interioare") nu au nici o întrerupere de la capotă până la partea de jos a spoilerului. Iar numărul, dacă veţi mări fotografia şi o veţi "plimba" puţin, veţi observa că este perfect aliniat atât la orizontală, cât şi la verticală. Or, după unghiul din care e tras cadrul, ar fi trebuit să fie într-un unghi oarecare cu ochiul nostru şi... să prezinte ceva umbre. Rămân la părerea că e un photoshop (bunicel), dar nu suficient gândit. Steph, probabil că în oraş ai văzut ceva asemănător. PS: Ar mai fi o variantă: să se ridice capota, fără nici o bucăţică de grilă. Dar nu prea cred... Link to comment
luisspeed Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Photoshop. Clar! E foarte bine bine facuta...dar cum nimic nu e perfect...nici poza asta nu e... grila se vede putin in partea stanga a masini cum trece oarecum f putin peste marimea barii originale..dar f putin. Si nici nu se vede cum s-ar desface capota..numarul e si el cam aiurea pus. Link to comment
sergiuhusca Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Oricum e urata cu spume. Link to comment
Myg Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 M-am convins si eu, este photoshop. Link to comment
nightmare Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Cateva persoane din Bucuresti confirma ca au vazut pe viu masina. Mie oricum numarul imi pare pus in photoshop. Fereasca Dumnezeu daca e reala. Trebuie tinut cont ce pot face unii cand au bani, o masina, idei proaste si se plictisesc. Link to comment
steph Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Ba da cati experti in photoshop avem aici. Link to comment
CristiP Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Nu e photoshop, am vazut de cateva ori masina in zona parc Crangasi, cred ca si pozele sunt facute tot acolo. Link to comment
rm.popa Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 steph said: Ba da cati experti in photoshop avem aici. Nu în photoshop, doar în gândire logică. Dacă primesc un răspuns la întrebarea "cum se saltă capota la maşina aia?" renunţ liniştit la părere. Link to comment
Mircea Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) In partea superioara, partea cromata groasa ramane pe capota, partea mai subtire ramane pe grila. Si eu am vazut masina aia live. Edited February 21, 2009 by Mircea Link to comment
nightmare Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Logan wannabe. ) E in ton cu Aveo din urma. Link to comment
Yaz Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Logan-ul asta este de vanzare pe autovit. Link to comment
Lucian M Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Il cumpara vreun cocalar sau vreun haifaiv-er. Link to comment
adostar Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 (edited) Ce bot de locomotiva are ), trebuie sa fii cu capu' sa-ti faci asa ceva la masina... Edited February 23, 2009 by adostar Link to comment
Lucian M Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Nu c-ar fi diferente mari, loganul mai poate copia cate ceva de la modelele de mai jos: http://inginerie.3x.ro/DespreMine/LocB4_600.jpg http://www.cevacecauti.ro/articol/php3/ima...x=240&y=240 http://www.old-picture.com/united-states-h...tive-Sabine.jpg Link to comment
martiz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 New kitsch-uri! BMW cu super evacuare, 6 la numar! A platit taxa de prima inmatriculare si a ramas fara bani de suport: Link to comment
Cumnatu Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 martiz said: A platit taxa de prima inmatriculare si a ramas fara bani de suport: Sincer tu ai vrea sa gauresti ( pentru ca din fabria nu are suport in fata ) spoilerul nu ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Adica tu vrei sa zici ca ala nu se vinde nicaieri in Europa? Link to comment
NFS Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Ba da, dar vine cu un tub de adeziv. Bizon, de preferinta. Link to comment
DGT Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Sau nu ii pune numar in fata. Link to comment
martiz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 (edited) Sincer ii vopsesc numarul de inmatriculare, sau autocolant! ) Edited February 27, 2009 by martiz Link to comment
Satori Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Sincer? Platesti amenda si nu ii pui nimic. Link to comment
DGT Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Corect! Daca ai asa masina ai si bani sa platesti amenzi! Link to comment
Recommended Posts