Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

Eu nu văd a fi întrerupte decât cele 2 margini mai groase (stânga-dreapta). Cele 7 nervuri verticale argintii (cele "interioare") nu au nici o întrerupere de la capotă până la partea de jos a spoilerului.

Iar numărul, dacă veţi mări fotografia şi o veţi "plimba" puţin, veţi observa că este perfect aliniat atât la orizontală, cât şi la verticală. Or, după unghiul din care e tras cadrul, ar fi trebuit să fie într-un unghi oarecare cu ochiul nostru şi... să prezinte ceva umbre.

Rămân la părerea că e un photoshop (bunicel), dar nu suficient gândit.

Steph, probabil că în oraş ai văzut ceva asemănător.

PS: Ar mai fi o variantă: să se ridice capota, fără nici o bucăţică de grilă. Dar nu prea cred...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Photoshop.

Clar! E foarte bine bine facuta...dar cum nimic nu e perfect...nici poza asta nu e... grila se vede putin in partea stanga a masini cum trece oarecum f putin peste marimea barii originale..dar f putin. Si nici nu se vede cum s-ar desface capota..numarul e si el cam aiurea pus.

Cateva persoane din Bucuresti confirma ca au vazut pe viu masina. Mie oricum numarul imi pare pus in photoshop.

Fereasca Dumnezeu daca e reala. Trebuie tinut cont ce pot face unii cand au bani, o masina, idei proaste si se plictisesc.