banzay Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 De ce? Asa vedem si noi ca nu mai e la moda folia neagra pe luneta... ci acea alba si ...opaca Bine ca nu l-am intalnit in trafic ca ma speriam cred si cine stie in ce copac ma opream Link to comment
martiz Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Doamne fereste, mai speria si copii daca nu le puneai mana la ochi! Link to comment
Cumnatu Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 A se observa folia alba de pe... PARBRIZ In afara de faptul ca melodia " nu mi-e frica de bau-bau " e expirata cand il vezi pe asta , folia aia de la stergatoare e singura care are cat de cat o logica, respectiv sa nu mai straluceasca bordul in parbriz. In rest ... nu i-as lua carnetul sau talonul, poate ca nu conduce ff rau si in definitiv masina nu are nici o vina, l-as pune sa o aduca pe loc la stadiul legal sa vezi plansete pe el . Link to comment
Myg Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 ... l-as pune sa o aduca pe loc la stadiul legal sa vezi plansete pe el . Si un "bonus" din Codul Rutier! Link to comment
Englishman Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 (edited) Unele kitsch-uri, altele...mai putin. Depinde de gusturi. Oricum, Nexiaclub din Rusia este extrem de bine dezvoltat si legat. A se observa asemanarea cu Volga a masinii din poza a doua, de la mijloc. Botul e atat de rusesc, e incredibil... Cea din stanga e ultimul model de Cielo, de fapt un Cielo restilizat. Degustibus... In poza albastra, se vrea o asemanare cu un Impreza... ma rog, e facuta frumos, chiar daca numai virtual. Din poza cu interiorul de piele crem m-a impresionat climatizarea care pare super. Edited March 29, 2009 by Englishman Link to comment
NFS Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Din poza cu interiorul de piele crem m-a impresionat climatizarea care pare super. Dar de ceasurile de bord digitale ce parere ai? Ma rog, nu se vede mare lucru, dar poti lasa imaginatia sa zburde. Link to comment
Englishman Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Alea nu-s mare branza, e bord de Kadet GSI parca asa-i zice modelului. Imi plac in schimb cusaturile alea a la Ferrarrrrrri, realizate manual... Link to comment
nightmare Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) Logan wannabe. Inscrisurile au fost modificate pentru a nu ii face reclama gratuita. Edited April 6, 2009 by nightmare Link to comment
zeneseu Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 ...Inscrisurile au fost modificate pentru a nu ii face reclama gratuita. Macar puteai amesteca cifrele numarului scurt sa nu fie asa evident Link to comment
ing3r Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Nu era de ajuns ca i-a pus unu...A vrut sa se asigure ca isi ia zborul! Link to comment
nightmare Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Macar puteai amesteca cifrele numarului scurt sa nu fie asa evident Sa stii ca l-am modificat si pe el ca pe acolo era un 9 Link to comment
lascarica Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Nu era de ajuns ca i-a pus unu...A vrut sa se asigure ca isi ia zborul! sa nu-si i-a zborul ...LamboGAN Link to comment
martiz Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Un nou episod din serialul 2 fast 2 fas... + un patriot cu codita de "somn" - la ce viteze ajunge... Link to comment
laurentziu83 Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Eheee, nici brailenii nu mai sunt ce au fost in materie de tunning la berlina cu 4 faruri. Pe vremuri stiam clar ca e de braila o astfel de dacie cu nike pe luneta si spoiler de cielo pe spate cu decupatura la mijloc. Acu conduc dacia logan. Link to comment
ing3r Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 hehe , astia din braila mai sunt cum mai sunt...Insa aia din Chiscani, Insuratei, Ianca si mai stiu eu ce comune/sate... Aia sunt specializati kitchuri la stergatoare, codite de rechin, viniluri cu maini/gheare care zgarie masina, pasaje la aripi cromate si mai stiu eu ce alte nebunii!!! Toate bineinteles la Dacia mai veche de 90. Link to comment
martiz Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Si sa nu uitam autocolantele cu flacari pozitionate langa roti si led-urile albastre la stopitoare de parbriz! Link to comment
banzay Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Ieri cu Ing3r, am surprins urmatoarea uratenie Bara parca era facuta la misto, lipita din zeci de mii de bucatele, arata nasol rau. Imi place de astia care umbla cu care mai de care body-kituri, viniluri, balarii dar au jantele de fabrica cu niste cauciuce roase si crapate de vreme si niste capace la 20 de lei setul...Capacele si body-kitul fac casa buna se pare... Link to comment
martiz Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Si esapamentul din dreapta se vede ca e pus la misto, ca nu e negru pe interior! Link to comment
adrian_r5 Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 ... varianta "preserie" la dacia "16" Link to comment
Lucian M Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Mai, posesorul are 81 de ANI si si-a facut rost de cruci sa aiba de ingropaciune. Va fi tractat in mod 4x4 pe ultimul drum. Ce naiba e atat de greu de inteles? Link to comment
adrian_r5 Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Recunosc ca in prostia mea nu mi-am dat seama ca "AG" este prescurtarea de la englezescul "age" Link to comment
Lucian M Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Asta nu mi-o venit in minte, dar e de apreciat ca ai descoperit tu. Good point! Link to comment
adostar Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 (edited) No comment ! Edited April 18, 2009 by adostar Link to comment
Recommended Posts