Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

De ce? Asa vedem si noi ca nu mai e la moda folia neagra pe luneta... ci acea alba si ...opaca :| Bine ca nu l-am intalnit in trafic ca ma speriam cred si cine stie in ce copac ma opream =))

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A se observa folia alba de pe... PARBRIZ

In afara de faptul ca melodia " nu mi-e frica de bau-bau " e expirata cand il vezi pe asta , folia aia de la stergatoare e singura care are cat de cat o logica, respectiv sa nu mai straluceasca bordul in parbriz.

In rest ... nu i-as lua carnetul sau talonul, poate ca nu conduce ff rau si in definitiv masina nu are nici o vina, l-as pune sa o aduca pe loc la stadiul legal sa vezi plansete pe el .

Unele kitsch-uri, altele...mai putin. Depinde de gusturi. Oricum, Nexiaclub din Rusia este extrem de bine dezvoltat si legat.

A se observa asemanarea cu Volga a masinii din poza a doua, de la mijloc. Botul e atat de rusesc, e incredibil... Cea din stanga e ultimul model de Cielo, de fapt un Cielo restilizat. Degustibus...

In poza albastra, se vrea o asemanare cu un Impreza... ma rog, e facuta frumos, chiar daca numai virtual.

Din poza cu interiorul de piele crem m-a impresionat climatizarea care pare super.

Edited by Englishman
Din poza cu interiorul de piele crem m-a impresionat climatizarea care pare super.

Dar de ceasurile de bord digitale ce parere ai? :o Ma rog, nu se vede mare lucru, dar poti lasa imaginatia sa zburde.

Eheee, nici brailenii nu mai sunt ce au fost in materie de tunning la berlina cu 4 faruri. Pe vremuri stiam clar ca e de braila o astfel de dacie cu nike pe luneta si spoiler de cielo pe spate cu decupatura la mijloc. Acu conduc dacia logan.

hehe , astia din braila mai sunt cum mai sunt...Insa aia din Chiscani, Insuratei, Ianca si mai stiu eu ce comune/sate... Aia sunt specializati kitchuri la stergatoare, codite de rechin, viniluri cu maini/gheare care zgarie masina, pasaje la aripi cromate si mai stiu eu ce alte nebunii!!! Toate bineinteles la Dacia mai veche de 90.

Ieri cu Ing3r, am surprins urmatoarea uratenie :-& Bara parca era facuta la misto, lipita din zeci de mii de bucatele, arata nasol rau. Imi place de astia care umbla cu care mai de care body-kituri, viniluri, balarii dar au jantele de fabrica cu niste cauciuce roase si crapate de vreme si niste capace la 20 de lei setul...Capacele si body-kitul fac casa buna se pare...