RD-Woo Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 ..Cum ma sa iti pui pe Cielo sigle cu Logan? ...si DCI pe deasupra.. Link to comment
zack Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Hahaha ... nu e kitsch? Dar alea x sigle cu logan le-ai vazut? N-am fost atent la siglele de logan Saracu' cielo...mi-e mila de aceste persoane...cred ca nu-i ajuta deloc capu'. Link to comment
augustinionut Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Kitsch ? Asta si-ar pierde masina in padure Ca in bancu ala: " unu se duce la un magazin pt vanatori si pescari.La casa intreaba:Aveti pantaloni de camuflaj? Avem , da' nu-i gasim " Link to comment
sorin1983 Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Poate e al vreunuia din Kosovo, comanda speciala Link to comment
Salex Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Dar de acest Daewoo - Oowead ce ziceti Link to comment
augustinionut Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Si-a mai dat 2 gauri in haion?si eu nu stiu cum sa scap de ale mele... Link to comment
Cumnatu Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Haionul nu este bucata aia de carton presat cu mocheta specific breakurilor ? Link to comment
augustinionut Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Haionul nu este bucata aia de carton presat cu mocheta specific breakurilor ? Esti de gazeta, cumetre Link to comment
Cumnatu Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 As fi jurat ca aiaa se chemaa capota portbagaj dar vad ca ai dreptate. L-am intrebat pe gogu. Link to comment
augustinionut Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 (edited) As fi jurat ca aiaa se chemaa capota portbagaj dar vad ca ai dreptate. L-am intrebat pe gogu. Nu te-ai suparat ca te-am numit cumetre? si nu cumnat?? Edited June 9, 2009 by augustinionut Link to comment
sorin1983 Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Haion e la masinile la care capota portbagaj contine si luneta. De aici si denumirea spre exemplu la cele liftback-berlina cu haion(au aproape aceeasi forma ca si berlina doar ca se ridica si luneta-un fel de hatchback lung), hatchback-cele fara portbagaj si combi-break-wagon-estate(astea se stie ce inseamna) Link to comment
ing3r Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Matiz playboy si o astra plina de matze ... Pariu ca e o femeie la volanul astrei, pt ca : 1.Semn de incepator (si sunt din ce in ce mai multe...femei la volan) 2.Matzele seamana foarte mult cu femeile :sensibile, tandre, viclene, etc... 3.In afara de matza din dreapta semnului Opel, cam toate celelalte stau in pozitii...ciudate ). 4.Cred ca tipa asculta radio ZU! ) 5. Sigur e o tipa...Si da, sunt cam misogin Link to comment
luisspeed Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) Si daca nu ar scrie tot Corsa ar fi. Edited June 10, 2009 by luisspeed Link to comment
Brainiac Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Intrucat pe masina nu se vede nici o zgarietura, da-mi voie sa cred ca ea este condusa de un tip. Un tip cu grave indoieli in ceea ce priveste sexualitatea lui, dar totusi...tip. Link to comment
ileana Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 (edited) @brainiacule!! E condusa de un tip sau o tipa? Sper ca nu te indoiesti de sexualitatea soferului! Edited June 10, 2009 by ileana Link to comment
Englishman Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Asta era la origini un Cielo... Link to comment
martiz Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 ...si acum e un fel de Babau-mobil! Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 @ileana: de ce ai pus partea care nu s-a pupat de Logan? Link to comment
ing3r Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 @Mike: Scuze de greseala, bineinteles ca e Corsa, dar la ora la care am scris putea sa fie si Espero ca tot Astra cred ca scriam . Cielo ala concureaza pt premiul de cel mai mare kitch de pe topicul asta ) Link to comment
Recommended Posts