GeorgeParaschiv Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Pe unu il cheama PASSAT MARIUS si pe celalat TDI IONUT Link to comment
laurentziu83 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 (edited) Sa inteleg ca alde Pasat Marius si Ionut tedei, sunt ghei? Am mai vazut masini la care pe parasolar scria pe stanga "Costel" si in dreapta "My Bitch". Totusi amorezii aia puteau sa-si cumpere lampi noi pe spate, nu litere. Bine ca am scapat de tedeiul (tot cu un singur i rosu era si ala, de 101 CP) din batatura, deja in ultimii 2 ani se uita lumea la mine si imi cauta maieul alb si lantul gros de gablont la gat. Edited June 19, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Bine ca ai acum Mertzan alb. Link to comment
Den Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Am vazut zilele trecute la tara pe o dacie roasa de rogina plina ochi de nebunii scris cu litere "De puta madre".Am ras cu lacrimi..de fapt a trebuit sa trag pe dreapta sa ma calmez umpic.Foto aveam la mine,dar acumulatorul era uitat in priza la incarcat. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Pacat de masinuta aceea Link to comment
martiz Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Din ciclul taxi-metristii cu golan... Link to comment
raven84 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Biata masina... Nee, asta e T I U N I N G de calitate. Apropo, mai nou, pe aici prin Galati am vazut pe cateva masini un "xpert customs" logo, unele chiar nu aveau nik tunat pe ele dar ma rog...Intr-o zi m-am ambitionat si l-am intrebat pe unul, care chiar avea o dacie tunata la greu ( si cu bun gust) ce e cu logo-ul ala. Si cica e luat din talcioc > > > > . Bine, cu omul nu am nimic, el chiar muncise la masina lui, dar ce poate fi mai penal decat sa te dai tunat? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Logan by Braila (Clic pentru zoom). Ma tot gandeam daca sa il postez aici sau nu pana cand a incercat sa schimbe banda prin mine, fara sa semnalizeze. A tras doar de volan. Claxoane, frana, s-a repliat, am trecut pe langa el si i-am vazut intai ceafa groasa apoi figura tampa de pe fata "Da' ce am facut?". A mai stat un pic in spatele meu timp in care a mai facut cateva manevre fara sa identifice ce se face cu manetuta aia din stanga volanului. Link to comment
laurentziu83 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 (edited) Cocalarii de pe LoganClub.ro. Si inca asta nu are spoilere, praguri, triple "lexus look" si emblema Seat pe filtrul de aer. Probabil din vechea garda a daciotilor de br cu spoiler de cielo pe spate decupat la mijloc si emblema Nike pe luneta. Edited July 2, 2009 by laurentziu83 Link to comment
uskt2005 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Asta aici si-a castigat locul: Alt avion: Link to comment
Cumnatu Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Pacat de munca bagata si de banii alocati. Link to comment
Lucian M Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ala cred ca se uita la show-ul tv "Vreau sa fiu stewardesa". Link to comment
Cumnatu Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Ce hal de emisiuni aveti mai nene in Neamt ? Link to comment
Lucian M Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Bre, eu decat am vazut reclama. Ii pe pro sau antena (nu retin). Link to comment
ing3r Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) Tipic loganist Edited August 1, 2009 by ing3r Link to comment
Lucian M Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) Imi repugna, sincer. Cireasa, pardon- bomboana de pe coliva e aripioara. Dar turbo-poweru' meu va place? Edited August 1, 2009 by Lucian M Link to comment
augustinionut Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Am si io fier d-asta de calcat acasa Link to comment
augustinionut Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Are, de la viteza calcatului, se invarte turbina si alimenteaza rezistenta Link to comment
martiz Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Bai frate, kitchul asta m-a dus cu gandul la serialul ala Star Trek! Dar duze cu led albastru nu avea? ) Link to comment
Lucian M Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 N-am avut timp sa ma uit, dar am o presimtire ca era masina popei din Bicazu Ardelean. Sper sa ma insel, totusi. Era parcata langa biserica si de aia am facut analogia (eram la o nunta). Link to comment
Recommended Posts