Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sa inteleg ca alde Pasat Marius si Ionut tedei, sunt ghei? :P

Am mai vazut masini la care pe parasolar scria pe stanga "Costel" si in dreapta "My Bitch".

Totusi amorezii aia puteau sa-si cumpere lampi noi pe spate, nu litere.

Bine ca am scapat de tedeiul (tot cu un singur i rosu era si ala, de 101 CP) din batatura, deja in ultimii 2 ani se uita lumea la mine si imi cauta maieul alb si lantul gros de gablont la gat.

Edited by laurentziu83

Am vazut zilele trecute la tara pe o dacie roasa de rogina plina ochi de nebunii scris cu litere "De puta madre".Am ras cu lacrimi..de fapt a trebuit sa trag pe dreapta sa ma calmez umpic.Foto aveam la mine,dar acumulatorul era uitat in priza la incarcat.

• 2 weeks later...
Biata masina...

Nee, asta e T I U N I N G de calitate. 

Apropo, mai nou, pe aici prin Galati am vazut pe cateva masini un "xpert customs" logo, unele chiar nu aveau nik tunat pe ele dar ma rog...Intr-o zi m-am ambitionat si l-am intrebat pe unul, care chiar avea o dacie tunata la greu ( si cu bun gust) ce e cu logo-ul ala. Si cica e luat din talcioc > :) > :) > :) > :) . Bine, cu omul nu am nimic, el chiar muncise la masina lui, dar ce poate fi mai penal decat sa te dai tunat? :wallbanger:

Logan by Braila (Clic pentru zoom).

Ma tot gandeam daca sa il postez aici sau nu pana cand a incercat sa schimbe banda prin mine, fara sa semnalizeze. A tras doar de volan. Claxoane, frana, s-a repliat, am trecut pe langa el si i-am vazut intai ceafa groasa apoi figura tampa de pe fata "Da' ce am facut?". A mai stat un pic in spatele meu timp in care a mai facut cateva manevre fara sa identifice ce se face cu manetuta aia din stanga volanului.

post-182-1246513016_thumb.jpg

Cocalarii de pe LoganClub.ro. =))

Si inca asta nu are spoilere, praguri, triple "lexus look" si emblema Seat pe filtrul de aer.

Probabil din vechea garda a daciotilor de br cu spoiler de cielo pe spate decupat la mijloc si emblema Nike pe luneta.

Edited by laurentziu83
  • 3 weeks later...

N-am avut timp sa ma uit, dar am o presimtire ca era masina popei din Bicazu Ardelean. Sper sa ma insel, totusi. Era parcata langa biserica si de aia am facut analogia (eram la o nunta).