Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tipic loganist =))

Omul e de la tara si n-a avut bani de gip. Care-i problema? :P . Mie mi se pare ca a micsorat si jantele, sau doar mi se pare? Laurentiuuuuu, la logan intra jante de 14 pe fata? Ca daca la clio sunt...probabil merg si aici.

Pai, 'regula de 3 simpla' maresti janta, micsorezi talonul => mai putin confort... micsorezi janta, maresti talonul => mertan! Ce, nu ti sa pare normal? =)) M-am saturat de soferi deastia tembeli, macar de n-ar iesi pe strada. Azi daca nu eram in accelerare in viteza anterioara, ma baga un tembel (cu 10 saci de bagaje pe masina si toata familia in masina) exact in tirul de pe contrasens... Talpa si am iesit din situatie... dupa a observat si tembelu' ce era sa faca si a taiat-o pe prima banda, unde o 'ardea lejer' cu 50 la ora (toata treaba se petrecea pe varianta Constantei)

Papucul ala daca nu avea montat eleronul, chiar era fain! Si aia cu volanul taiat e tare, cu butoane de NOS si ceas de ... nu imi pot da seama de care, montat pe mijloc. :) )

Pai e mai ieftin colantul decat folia omologata (pentru geamuri, ma refer). Nu l-ar opri politia in trafic sa-l pusa sa-si beleasca... stopurile.

Edited by Lucian M