Jump to content

Kitsch-URI

Shenck

Recommended Posts

@satori: sa fie ploaia de vina? Exista C&C TUNING, nicidecum C&J TUNNING...  =))

Cat despre Dacia aia break, sincer, tot respectul! Pe bune!

Am vazut pe mai multe masini C&J si erau destul de simpatic realizate + ca am inteles ca daca vrei Nokian trebuie sa ii intrebi si pe astia de pret (desi habar nu am de unde sa ii iau). Oi gresi eu...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ia uitati-va aici cat de "mult" e eleronul acesta :D Pun pariu ca facea omul 3 "obisnuite" din atata material!!!

P.S. Ia uitati-va in stanga imaginii ce masina frumoasa!!!!!

post-919-1120402080_thumb.jpg

m-am amuzat copios urmand linkul lui topser =))

aaa, c&j e de fapt interpretarea unui analfabet a siglei c&c cu c scris invers si care seamana cu j...

p.s. @satori am vazut cat de buni sunt =))

post-245-1120405885_thumb.jpg

post-245-1120405912_thumb.jpg

Edited by tico_RS

Bah, fratele meu. La ce facultate tre' sa mearga omu' sa nu mai fie analfabet, si sa se prinda ca C&C tuning au sigla asa? Sau te nasti cu informatia asta?

In alta ordine de idei, m-as mira ca ce arati tu acolo sa fie opera celor de la C&C. Pe bune! Inclusiv cielo-ul ala! Poate au cumparat piese de la C&C si le-au dat si un sticker, dar C&C nu "produce" asa ceva [-X . Din cate stiu eu...

Un sticker d-ala pot sa-ti faci si tu. Ba mai mult, poti sa-ti faci cu WCC sau AMG sau AC Schnitzer sau cu ce vrei tu si sa-l pui pe masina. Asta nu inseamana nika! Nu poti face decat sa-ti atragi cateva zambete ironce... si poate o zburatoare de centura!

Edited by maniakz

Mai sa fie... ca sa fie clar: stiu cum arata sigla c&c tuning, trec zilnic pe langa ei. Pe masinile astea scria clar c&j. Cielo ala are si parti bune, pe langa elementele de kitch, e sau era posibil ca ele sa fi fost facute de o firma si apoi omul sa fi venit cu propriile 'imbunatatiri'. Am mai citit despre c&j pe net, dar, bineinteles, s-ar putea sa fi cazut prada unor dezinformatori (poate exista, poate nu stiau despre ce vorbesc... samd). Am vazut masini pe care scria c&j (o fi vreun autocolant standard vitan?) si care aveau modificari de bun gust, nu kitchuri... Dracu mai stie. Daca ziceti voi, nu exista si gata.

=)) @maniakz: chill man! nu am zis ca tu sau altcineva de pe forum e analfabet ci am zis ca c&j e opera unor analfabeti care au vrut sa imite c&c. am vazut mare parte din portofoliul c&c si in nici un caz nu puteau face asa ceva nici la betie :P

@satori: da, cielo ala are un body kit chiar mishto, si sunt sigur ca (,) cine a facut body kitu ala sigur nu a pus dungile alea negre de 35k rola in vitan.

desigur ca exista c&j si c&o si o gramada de wannabe tuners care imita la greu si deh, in fibra si fotbal se pricepe tot romanu'. la fel de adevarat e ca si kitu de dacie/renault si kitul de cielo sunt lucrate foarte ingrijit si sigur nu sant facute de ageamii...

later edit: "opera c&o"

post-245-1120419253_thumb.jpg

Edited by tico_RS

atata vreme cat exista ADIBAS, BUMA, MIKE... nu vad de ce nu ar exista si C&J tuning (aici ar aparea o problema legala legata de sigla, dar e treaba lor). Si nu vad de ce nu ar face lucruri cu gust...

sincer, prima data cand am vazut (acum multi ani) sigla lor eu am crezut pe bune ca e C&J. Asta pana m-a lamurit cineva mai priceput...

np. I am chill... cu vreme asta nici nu poti sa te "aprinzi"...

Edited by maniakz

am mai gasit un posibil raspuns: pe net se scrie C&J ca se se imite C&C. oare de ce naiba nu m-am gandit la asta? inca un exemplu de IRC language incurcand lucrurile.

Ca sa terminam capitolul C&C si C&J, asta e sigla C&C. Sper sa nu-i supar pe proprietari, dar chiar asta vreau, lumina.

@maniakz: pe tine de fapt ce si cine te-a suparat, ca se intelege ceva total aiurea din mesajul tau?

first.gif

Ce ma distreaza cel mai tare e ca toti, dar toti, v-ati legat de C&J, nu de faptul ca scrie tunning in loc de tuning !!!!! E ca aia cu "mi-am luat TV tanãr" in loc de "TV tuner"....

dah o adevarata aiureala... b-( Eu am inteles altceva total aiurea, si spre rusinea mea am propagat aiureala, aiurind-o si mai rau. Sorry! :wallbanger:

Si eu zic sa oprim aici treaba cu C&C, ca ei nu au nimic de a face cu kitch-urile.

Edited by maniakz
stati asa ca mi-am adus aminte si io de un adevarat...

Limba aia din spate si grilele de ventilatie de 7 natii de pe capota (poate ca sa iasa gazul), la care se adauga stropitoarele de parbriz cu luminite... belea. Va dati seama ca la masina aia acum Cx-ul e de 0,001, iar puterea motorului e de nspe cai? =))

Desteptu' o mai parcase si in spatele meu > :) misto masina...pacat ca vad pe zi ce trece din ce in ce mai multe masini d'astea date draq la care troneaza imperial in portbagal cate o butelie de gaz :mda: .

• 2 weeks later...

Si pt ca suntem la Bancuri...si am vazut mai pe la inceput o poza cu Dacia legata cu lacatul...va arat si pe sora ei...din Germania...bine,. pt ca ei sunt nemti sunt mai inventivi putin...si au mai mult gust...l-au pus mai pe margine... :) ) :) ) :) )

So...se poate si la case mai mari... > :)

post-1316-1121677914_thumb.jpg

maica ce bodykit de "la gica in curte" pacat ca nu are un spoiler si in fata sa fi fost macar completa. sau i-a lasat unghi de atac :P

cum se face ca amandoua sunt lada la origini ? sa fie asta oare cea mai tunabila masina si noi nu stiam ?

• 2 weeks later...