arp Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Noroc ca ai pus sagetica spre bandoul lateral ca ma speriasem, am crezut ca a avut Chris Bangle vreu acces de nebunie... Link to comment
Mircea Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Multa munca la NoBmw-ul ala... imi aduce aminte de o nova pe care am vazut-o cu masca fata de nubira 2 ( adica grila de la radiator si capota modificata frumos in jurul ei... Si mai e o nova, pe bdul Lacul Tei care are tot felul de brizz-brizzuri pe ea si pe luneta spate (neagra cu folie evident) scrie cu litere mari ( ca cele de pe cielo-ul lui Alezz) "BA! Am cu ce!" Link to comment
Mike1 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Am ramas perplex: nu credeam ca am sa vad vre-o data asa ceva Este clar pt toata lumea ca este un chici ) , dar totusi este unul ce nu are asemanare cu altele ce au fost prezentate aici. Link to comment
Frankie_Carbone Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Intrebare, este sau nu kitch acest lucru? Am vazut pe strazile din bucuresti la toba de esapamanet un led albastru care iese prin tzeava ... da impresia de NOS, stiti cat costa, ce este, e ornament, este un led, este o toba, unde se gaseste ... si daca vi se pare de neam prost. Link to comment
steph Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 e de neam prost. numai in toba nu se ami puneau leduri Link to comment
Ndi Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Subscriu. Ce treaba are LEDu cu NOSu? Ca nu percutez. Din cate stiu eu nu are nici o influenta asupra evacuarii. Daca e ce cred eu este un ornament mai grosut cu LEDuri bagate, cu baterie. Am vazut modele care se apring cand ambalezi motorul dar, sincer, mi se pare chitch. Daca vrei sa impresionezi mai bine pui un ornament nichelat (nu trebuie sa ai neaparat inox). Noaptea o evacuare care luceste metalic da mai bine de 10 ori decat un led amarat. Metalul inspira forta, LEDul inspira ... well, un LED. Nu cred ca cineva care a vazut o masina altundeva decat in gumele turbo o sa creada sincer ca ai vreun plus cai. Si mai e o faza. Acum ca au inceput sa aduca si la noi, probabil ca o sa inceapa avalansa pe taxiuri si alte cazaturi, ca asa s-a intamplat si cu stropitoarele cu LEDuri si cu elementele de interior. Daca din vreun motiv nu e inca un kitch, o sa fie, cel mai probabil. Link to comment
Frankie_Carbone Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ndi, nu, nu, nu sub nici o forma a nu se confunda stilul de kitch de pe un taxi care are led-uri la stropitoare sau led-uri la pozitii imitand xenoanele cu led-ul de la tzeava de esapament. Mie de exemplu imi place la nebunie cum arata matiz-ul, in interior, noaptea cu tot cu mp3 playeru, combinataia de culori, tot, foarte misto. Daca m-as hotari sa pun acel ornament la tzeava de esapament ... crede-ma nu il pun cu scopul de a da impresia a mai multor cai putere, sau sa creada cineva pentru vreo secunda ca as avea NOS. Nu, este o chestiune de noapte, nu e prea grosolan, nu e nici ineobservabil, mie mi se pare misto. Acum, daca vad ca lumea de pe aici tot zice ca e kitch, voi fi de acord si nu voi mai cumpara, nu vreau sa se rada de mine prin trafic "Ia uite-l ma si pe asta cu led in tzeava, hahaha, ce taran!!". In nici un caz nu vreau sa ajung la chestia aia de individualism, de genul, MIE IMI PLACE si gata, nu, daca lumea spune ca e naspa, pt ca au vazut-o pe taxi-uri si alte mijloace ... normal ca nu o sa imi pun. Mai astept pareri. Link to comment
steph Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 un mare kitsch. si o mare prostie faza cu `` impresia ca am mai multi cai sau nos`` Link to comment
arp Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 (edited) Pentru cei cu mana grea, formata pe berlina..."ba, asta e Logan, ba taranilor" Si bineinteles, ortografia... Edited July 30, 2005 by arp Link to comment
Shenck Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Amaritii ce maimute trebuei sa transporte ca sa recurga la asa ceva ... Link to comment
Ndi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Eu la astea ma refeream http://www.autodirectsave.com/Muffler_Tips.asp Si le consider kitch in sinea lor, chit ca-s puse pe un AMG de 500 HP si 110.000 E. N-ai o poza cau ce vrei tu? Banuiesc ca nu asta voiai, ca nu mai intrebai. Da asa, sa vada si ochiu nostru. @arp: trntiti. De zile mari. Link to comment
ASIMO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 @arp: probabil ca a stat in dilema omu' daca se scrie cu i^ din i sau cu a^ din a. Si ca sa nu rada lume de el ca nu stie, mai bine n-a mai pus litera! @ndi : mai trebuie niste stickere cu NSS - ENTERPRISE puse pe masina, si gata, ai Star Trek in garaj. Si te duci s-o repari aici: (nota: poza nu-mi apartine, si este preluata de pe un alt forum.) Link to comment
ToPser Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) off ce sa-i faci asta-i romanu ! Edited August 29, 2005 by ToPser Link to comment
gxg Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 mai pune odata poza ca se vede doar jumate Link to comment
ToPser Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 mai pune odata poza ca se vede doar jumate <{POST_SNAPBACK}> am editat acum merge ? mie imi arata poza tot jumate dar s-a uploadat toata poza Link to comment
aztec Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 acuma merge, dar ma asteptam sa fie M5 Link to comment
laurentziu83 Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) Si bineinteles, ortografia... <{POST_SNAPBACK}> E exact ca-n bancul ala: "-Nu va suparati, dar am vazut ca deasupra localului dvs scrie CACAFEA. De ce nu ati corectat? -Da, stim ca nu-i corect, dar nu ne deranjeaza. Dintre cei care intra inauntru si ne atentioneaza mai sunt si unii care se opresc sa bea ceva. " voi intelegeti ce vreti. Edited August 29, 2005 by laurentziu83 Link to comment
arp Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 S-a umplut Pitestiul de tarani ca cel de mai jos...am vazut vreo 10 masini cu sigla asta..La unul "aripioara de guvid" era lipita mai jos..pe luneta... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ce e sigla aia ca nu inteleg? Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 La unul "aripioara de guvid" era lipita mai jos..pe luneta... O yaa ... Link to comment
NFS Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Asta e buna la viteze mari, cind i se deschide portbagajul! Cu gust, ce sa zic... Link to comment
ToPser Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 nuu e maner de deschis portbagajul Link to comment
Recommended Posts