Jump to content

Da O Parere

gigi rapidu'

Recommended Posts

Va salut in primul rand si vreau sa va intreb daca merita banii o masinuta. Sa va explic: e un Cielo executiv din 02 fara aer si fara geamuri electrice, doar cu inchidere centralizata si am dat pe ea 5300E. Masina a avut doar un proprietar si are 57000 km. merge bine, are motor de 1,5 cu 16v. Nu a fost lovita si nu are rugina. Va rog sa-mi dati o parere sincera. Multumesc!

Buna ziua stimate mebru @gigi rapidu',

In calitate de mebru (caracterizarea mea ramane sa fie facute de catre ceilalti membrii onorabili ai DaewooClub) as avea unele precizari pe care le voi adresa catre dumneavoastra:

1. completarea in limite macar decente a profilului (locatie, etc)

2. inainte de a posta ceva, folosirea ''cu incredere" a functiei (butonul magic din dreapta sus)

3.acest post putea fi postat (altfel cum sa zic :P ) in sectiunea diverse spre exemplu.

4. Cielo Exe nu exista doar cu inchidere centralizata, modelul este prevazut printre altele si cu AC si geamuri electrice.

5.Si cel mai important lucru este citirea regulamentului DaewooClub inainte de a posta, deoarece in acest fel se presupune cu ati mai posta consecutiv, ne mai vorbind bineinteles de "calitatea" celui de-al doilea post.6. daca raspunsurile "nu curg" inseamna ca s-a mai discutat despre respectiva problema sau ati postat gresit

PS Pretul, kilometrajul si faptul ca masina nu a fost lovita reprezinta un lucru bun :thumbl:

PPS Urmeaza si opiniilie membrilor mai "avizati" :)

Edited by Mike1

1. Ai postat consecutiv.

2. Aici nu e chat, ti se va raspunde cand va putea cineva si va avea timp.

3. Atentie la limbaj.

4. Altul in locul meu iti dadea warn fara discutie. Te rog pana primesti un raspuns sa citesti cu mai multa atentie REGULAMENTUL.

@Mike1: cred ca noul nostru coleg e din Buzau.

Sicer, ai dat cam mult pe el.

La banii astia gaseai executive 2000-2001, poate 2002, al tau este standard, nu executive.

Nu cred ca facea mai mult de 4500 avand in vedere ca e cheala.

In sfarsit, s-o stapanesti sanatos.

exista cielo executive fara dotari. asta pentru ca initial executive erau denumite cielo cu motor DOHC. acum ce a dus la decizia renuntarii la DOHC si producerea doar de SOHC-uri e altceva. mai nou oferta a pastrat si executive dar este un nivel de echipare. la un moment dat erau doua, pentru ca erau 2 motoare si pe ele se puteau construi variante cu sau fara optionale.

deci omul are un cielo chel cu motor dohc, la vremea respectiva se numea executive.