Sharpe Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 (edited) In sfarsit m-am intalnit cu Soran si dsign si iata rezultatul!! Personal,sunt SUPER multumit !! A meritat fiecare leut...cu toate ca de data asta nu am mai scapat de TVA... ("> Cum spunea cumnatu' meu"nici cand ti-ai luat jantele nu ai fost asa de fericit.." Edited August 11, 2005 by Sharpe Link to comment
Frankie_Carbone Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 vreau si eu, la matiz ... poti sa-mi dai un pret si o presoana de contact? Multumesc! Link to comment
Sharpe Posted August 11, 2005 Author Share Posted August 11, 2005 PM la Soran sau dsign,ii gasesti pe forum. Link to comment
Maniaku Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 ceasul nu are cum sa-l fac pt. ca nu este pe leduri!!! Link to comment
SORAN Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Este un LUMINON-un filament care se aprinde! Link to comment
khhamsin Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Sa-nteleg ca nu merge schimbat ala ... Link to comment
Sharpe Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Din pacate NU!! ("> Link to comment
khhamsin Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Hai, nu mai plange, ca ar fi solutii. Cred ca se poate lumina ceasul separat, iar luminonul - ucis. O sa desfac ceasul meu sa ma uit. Link to comment
xorx Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Da... interesant... banuiesc ca daca ma duc pe forum la reno gasesc borduri de reno facute in verde ... Cred ca ar fi interesant o faza ca la mobile sa-ti poti seta culoarea bordului )))) PS. daca vrei cesul poti sa-l modifici in poze... din Adobe Link to comment
SORAN Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Bordul de Reno nu e rosu e portocaliu daca ai vrut sa faci o "analogie"! Link to comment
MariusZMC Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Marfa bordul! De unde pot sa cumpar si eu leduri pentru bord pe 12V? Link to comment
darkm4n Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Pai .. faci un stabilizator .. din 12 v in .. cat au nevoie ledurile alea .. cu un LM347 si un potentiometru .. si le dai cat vrei tu .. variabil ... regulatorul se gaseste la conex electronic pe Maica Domnului , trebuie sa sti putin electronica ca sa faci montajul . Link to comment
darkm4n Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Schema regulator cu LM7812 sau LM317 Daca vrea cineva .. pot sa fac asa ceva ... fara probleme . Pretul componentelor este sub 50 mii ... Acesta este alta schema .. mai simpla sa zic ... din potentiometru se variaba tensiunea .. tine cam 1.5 amp . Link to comment
freemind Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Marfa bordul!De unde pot sa cumpar si eu leduri pentru bord pe 12V? Nu se poate inseria mai simplu cu o rezistenta de 1k? astfel LED-ul merge alimentat direct la 12V... Link to comment
mishu18 Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Fain bordu. As vrea si io ceva in genu pe cielo. Da sa fie undeva in zona Bihor daca exista. Link to comment
serban_pc Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Bordul de Reno nu e rosu e portocaliu daca ai vrut sa faci o "analogie"! Pentru un cielo se poate face asa un bord ? Cat ma cost a si unde sa vin ? Link to comment
Lucian79 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 fftopic: Fain bordu. As vrea si io ceva in genu pe cielo. Da sa fie undeva in zona Bihor daca exista. Daca esti din Oradea ... pina-ti pui bordu in ce culoare vrei poate te pricopsesc cu un autocolant daewooclub .. ce zici ? Link to comment
serban_pc Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 In sfarsit m-am intalnit cu Soran si dsign si iata rezultatul!! Personal,sunt SUPER multumit !! A meritat fiecare leut...cu toate ca de data asta nu am mai scapat de TVA... ("> Cum spunea cumnatu' meu"nici cand ti-ai luat jantele nu ai fost asa de fericit.." Vreau si eu pe cielo , unde ti le-ai pus ? Cat te-a costat si cat a durat treaba ? Mersi mult! Link to comment
AAdorjan Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Pai ia legatura cu membrul Soran sigur te poate ajuta. Vezi ca are si topic la bursa. Link to comment
onioi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 deci pentru cielo cum se poate lua legatura cu omu respectiv vreun numar de tel ceva ca as fii interesat Link to comment
Mad MAX Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 PM la userul SORAN sau ai datele de contact aici Link to comment
florin tgv. Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 eu mi-am facut la cielo , nu cu leduri dar a iesit ceva. Reteta am luat-o de pe undeva dintr-un topic de pe aici de pe forum (schimbare culoare becuri bord fara a folosi... sau ceva de genu asta ). oricum sant multumit . am ales culorile rosu si verde din cauza ceasului din bord si a display-ului mp3-ului revin topicul se numeste >bord fara leduri Link to comment
Felix Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Vreau si eu pe cielo , unde ti le-ai pus ? Cat te-a costat si cat a durat treaba ?Mersi mult! Va salut pe toti cei ce indragesc aceste masini! Sunt nou pe acest forum si multumesc celor ce au avut amabilitatea sa-mi dea posibilitatea sa postez si eu cateva randuri. Am si eu facuta o modificare la ceasul de bord, pe care o voi posta aici, dar nu este cu leduri ci mult mai simplu. Va las pe voi sa ghiciti! Link to comment
Recommended Posts