aztec Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 e, pt fanii land rover defender am gasit un site foarte bun, unde gasesti poze cu mai toate variantele posibile construite de fabrica...de la papamobil la variantele militare 6x6 http://www.defendernet.it/ Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Eu n-am reusit sa deschid galeria foto si sectiunea cu gama LR Link to comment
aztec Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 nici eu cu firefox... merge cvad numai cu internet explorer, la capitolul asta sant cam incuiati, nu este optimizat o sa scurtez drumul spre galeria foto http://www.defendernet.it/Immagini/Gallery.htm Link to comment
zahei Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 este cea mai misto masina pe care am condus-o. punct. Link to comment
maximus Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 (edited) vad ca au trecut aro la imitatii de lr. Poate ma lamureste si pe mine cineva: aro ce masina a avut la origini? Este proiect 100% romanesc? Cat despre lr.. super tare masina, am un amic care a zis ca daca ajunge la bani, tot ce isi doreste e un lr ca sa poata sa ajunga in cele mai neaccesibile locuri, cu cort , cu catel , cu purcel.. Edited August 30, 2005 by maximus Link to comment
mike.omega Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 (edited) Desi suntem cam fftopic: Pe vremea cand a inceput sa se fabrice aro/ defender/ land cruiser/ g-class, nu prea se tinea cont de design, de aici si formele astea patratoase, insa cu acestea masini putea-i trece cam pe oriunde si ajunge oriunde aveai nevoie Nu mai spun ca defender si g-class au servit armata o buna bucata de timp, si cu ocazia asta si-au demonstrat si capacitatile in off-road. Daca ne intoarcem si mai mult in timp, dupa Jeep-ul Willy s-au construit Defender si Land Cruiser De altfel predecesorul lui ARO a fost IMS care s-ar putea sa fi fost si el copiat, aici nu mai stiu "> Later edit: si mai e o chestie Defenederul a ajuns la capacitatea de 8 persoane deoarece in anglia, intr-o anumita perioada platea-i taxe muult mai mici pt vechiculele ce pot transporta 8 persoane, si iata ca si Defender era o solutie! Edited August 30, 2005 by mike.omega Link to comment
Recommended Posts