mike.omega Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 NU Nu ca nu m-ar interesa insa avand in vedere ca acesta este un forum bi-marca si cu specific auto nu-i vad sensul. Daca vreau computatoare exista forumuri specializate Link to comment
Shenck Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 @mike: asa e, dar ce facem cu discutiile deja existente si cele care sigur vor mai apare? Le stergem din start, le lasam asa cum sint, sau incercam sa le grupam? @Alex: doar o subsectiune de cafenea, unde sa poate sa existe cite un topic separat/problema nu ca acum unite intr-un singur topic [ Despre calculatoare, discutii, pareri, sfaturi] Link to comment
alx Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 da shencku, exact asta vroiam sa spun... subsectiune... Link to comment
mike.omega Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 N-am zis interzicerea acestor discutii, doar ca o arie separata nu mi se pare un avantaj. Daca faceti arie de computatoare, vreau si eu arie de caini, pisici si camere foto? Se poate? Si tot asa se tranforma in forum general Link to comment
aztec Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 eu zic da. nu prea ma pricep la calculatoare, dar unii de aici se ocupa cu asa ceva. ..decat sa intreb ceva pe alt forum, ami bine intreb aici , unde stiu ca pot sa dau ce cel care m-ar sfatui sa bag flopy discu' in unitatea de cd , ca merge.(un exemplu).. daca nu ma intereseaza, nu inrtu pe aria resp. cu o conditie... sa nu devina foarte frecventata aria Link to comment
Abram Burel Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Desigur, e dreptul fiecaruia la o parere, dar este "admirabil" cu cata inversunare se sustine de catre unii "puritanismul" specific auto, in timp ce forumul e "plin" de on si off topicuri pe alte teme decat auto. Se pare ca dezordinea democratica a intrat in sangele multora si a devenit o stare de... drept. Eu ma gandesc ca chiar daca intri pe forum pentru a rezolva o problema auto, nu strica in interesul comunitatii sa-ti mai rezolvi si din "nedumeririle" legate de instrumentul cu care de fapt accesezi forumul, chiar daca ai putea pentru asta sa te duci in alta parte. Dar nu spun mai multe (si asa am cam sarit iar calul) ca iar se trezesc filozofii conservatori cu opinii pro-neschimbarea. Link to comment
NFS Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 La vremea respectiva am votat nu. Acum am votat da. Intr-adevar sunt foarte multe discutii legate de calculatoare, stiu ca pot pune baza pe raspunsurile primite aici. Asa ca daca am o problema, primul loc unde voi veni sa intreb va fi aici! Si decat sa plictisesc pe toata lumea, mai bine ii plictisesc numai pe cei care vor fi interesati de subsesctiunea IT. Ma rog, nu stiu daca e cea mai buna decizie din sud-est-ul Europei, dar in momentul asta asa gandesc. Link to comment
gabriel Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Am votat pentru. Pe cine nu interesea-za subiectul existenta unei sectiuni separate nu l-ar afecta cu nimic, iar pentru ceilalti este mai simplu sa postezi intr-un singur loc decit sa postezi peste tot in diferite alte sectiunii. Link to comment
mr_ Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Si eu am votat pentru. Ar fi utila si o sub-sectiune de genul "securitatea informatica pentru toNti" Link to comment
NightClub Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Si eu am votat pentru. Poate unii mai sunt pasionati si de calculatoare in afara de masini Link to comment
Recommended Posts