Jump to content

Yahoo! Messenger 7 Final

VIPER

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce nu-mi place ca nu poti da sageata sus sa repeti ce ai mai scris.Una din cauzele care m-au facut sa dezinstalez beta.Multi amici au inca versiunea veche si nu pot face schimb de fisiere cu ei si nici voice.Urmeaza imbunatatirile...

• 2 weeks later...

Intrucat calculatorul meu nu se impaca cu messenger-ul la partea de voice, adica imi da eroare la ypager si se inchide am renuntat la el si m-am intors la vechea versiune. Nasol e ca de vreo 2 zile la incarcare ma tot foote la cap ca a aparut noua versiune, iar eu nu vreau sa mi-o instalez, n-am nevoie sa-mi incarc procul degeaba. Stie cineva de unde dezactivez alerta asta? Ca eu nu m-am prins. :scarpin:

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

Am o mare problema : cred ca cineva mi-a furat parola contului de yahoo si nu ma mai pot loga, iar pe langa asta nici nu mai retin datele personale pe care le-am dat la infiintare. Daca e cineva care ma poate ajuta, i-as fi recunoscator. Eventual astept PM.

Mailul l-am verificat sambata sau duminica trecuta, iar pe mess tot cam atunci am intrat. Iar marti cand am vrut sa ma loghez - pauza, cica invalid username or password. Initial am crezut ca am o problema cu conexiunea la yahoo, dar nevasta-mea a intrat in contul ei fara probleme. Plus ca de-atunci tot verific si la fel se intampla.

Poate sa ma ajute cineva?

• 3 weeks later...

Asaaa, si a aparut si versiunea 7.5, imi apare banneru cu 'instaleaza-l, e mezzzzz', am dat eu click, l-am instalat, cica are si facilitati de telefonie, sms (o laie, tot trebuie platit), instalez eu acolo, imi apar iar sectiunile alea cretine de search si muzica de pe shoutcast, blabla, ma duc eu, la show/hide, le dezactivez, dar am mai ramas cu ceva, si anume un banner la partea lui inferioara, care nu stiu de unde se poate dezactiva.

Are cineva idee?

Pun si o captura, ma refer la banner-ul ala de jos (visiniu). Imi mananca din nr maxim de useri ce pot fi afisati si mie nu-mi place sa tin facilitati inutile.

post-79-1151681357_thumb.jpg