VFX Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Ehh, eu eram conectat pe BT, cabul nu-l am la mine... Link to comment
NFS Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Cum pot sa dau un sms in care sa nu-mi apara numarul? Link to comment
rm.popa Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 De pe telefonul altcuiva. Ori de pe site-uri gen FreeSMS. Din câte ştiu eu, nu se poate ascunde ID-ul la SMS. Link to comment
EM!L Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 (edited) *RI# (steluta, RI, diez - fara spatiu intre ele) mergea odata in Orange, pus la inceputul mesajului. Momentan nu stiu, n-am mai incercat. Daca aveti 2 nr. de tel, faceti o incercare first Edited August 18, 2008 by EM!L Link to comment
andrew Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Orange la un moment dat stia sa faca asa ceva. Nu stiu cum, stiu doar ca se putea. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 N82 vs N95? Care dintre ele? Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Pai depinde ce vrei de la ele. In mare, sunt cam la fel; unul e slide, unul e candybar, de gustibus. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Pai: smart (office, mail, agenda, alte programe la cerere), wifi, eventual gps. Inteleg ca N95 are doua procesoare ARM, e chiar asa de rapid (mult mai rapid ca N82)? Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Din cate stiu, nu e un procesor dual-"core" full, ca sa zic asa; al doilea procesor este de fapt un coprocesor pentru partea grafica. Vezi ca la GPS, o sa ai doar Nokia Maps si Garmin XT disponibile pe Symbian. Si eu caut un smartphone nou acum, dar nu prea as lua tot Symbian. Oscilez intre Win Mobile si Android, recunosc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Pana apare Androidul mai dureaza. Dar tu ce te grabesti asa? Mai asteapta un pic si iti iei ce vrei matale! Link to comment
john Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Nu mai dureaza asa mult. Au lansat un SDK beta (pana acum au fost doar early looks, cu ceva bug-uri, iar un beta de la Google e destul de stabil), aplicatii deja exista o gramada, s-a terminat si primul concurs de aplicatii, iar HTC Dream sunt sanse mari sa apara in toamna asta. Link to comment
VAXXi Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 De luna viitoare se iau precomenzi la T-Mobile G1 (au inregistrat 5 domenii, deci se estimeaza 5 generatii ale modelului probabil). Reclama nesimtita: http://vaxxi.net/log/2008/08/31/primele-fo...-ale-htc-dream/ Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Si pe asta il vand cu abonament? Okey, sunt din ce in ce mai atras de N82. Macar Nokia nu are ca target trendinezii... Link to comment
john Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 (edited) Ziceam ca SDK-ul beta e un pas major, dar nu numai in sensul bun. Deocamdata nu prea sunt carti disponibile pentru Android, doar documentatia oficiala, iar alte "documentatii" folosesc exemple tot de acolo. In plus probabil ca si aceste carti vor trebui schimbate deoarece au aparut modificari majore, au disparut functii, au aparut altele, iar in cele mai fericite cazuri doar au fost schimbate numele acestora . In plus lipsesc destule chestii de bun simt, spre exemplu nici in ultimul release Android (bazat pe Java 1.5) nu exista deocamdata nimic de genul File.getFreeSpace(), File.getTotalSpace() sau File.getUsableSpace() care exista in Java 6 (bine, adaugat cam in 9 ani ) Edited September 1, 2008 by john Link to comment
bebelushu Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Nu stiu daca am postat bine, oricum, am de ales intre aceste 2 modele: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone1=1694 Pretul este de 900 lei. Care este mai bun? Pe care sa-l aleg? Ceva bug-uri, probleme? Link to comment
sebian Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) HTC-ul poate si 3G, din cate vad...si mai multa memorie... Edited September 5, 2008 by Sebian Link to comment
Satori Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Mie-mi place asta: http://europe.nokia.com/A4797549 Link to comment
sebian Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) Ghicisem inainte sa dau click pe link ...marpha N96, peste ifoane, hashteceuri si alte petarde si poti sa te distrezi si cu asta http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N800 ...tablet PC Edited September 5, 2008 by Sebian Link to comment
Cristaky Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Intrebare de necunoscator : deoarece profesia ma pune in situatia de a primi din ce in ce mai multe telefoane "ciudate", doresc sa schimb unul dintre telefoane cu altul mai destept, insa caut sa aiba o functie mai "ciudata" : sa imi permita inregistrarea automata (din momentul in care raspund/apelez, fara sa mai umblu prin meniu), pe cardul de memorie/telefon, a fiecarei conversatii purtate. Exista asa ceva? Link to comment
rm.popa Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Uite aici. Şi mai e şi dual-sim. Acu'... dacă şi funcţionează... nu mai ştiu. Link to comment
VAXXi Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Haide bre nenea rm.popa, cum poti sa recomanzi monstruozitatea aia chinezeasca cu tv tuner argintiu, dupa cum scrie pe pagina lor ? Cristaky, pe orice smartphone cat de cat decent se poate instala o aplicatie care sa faca ce vrei tu; de exemplu, pe telefoane cu Symbian (nokia 66xx, seriile Nxx) poti folosi Alon Recorder. Link to comment
rm.popa Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Da' eu nu i-am recomandat omului să-l ia... Departe de mine gândul de a recomanda vreodată aşa ceva. Îi arătam doar ce poţi găsi pe net duminica dimineaţa, când n-ai ce face... "> Link to comment
dan22y Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 (edited) Stimati colegi, intre N78 si N82 pe care-l recomandati? Daca detineti asa ceva, va rog pareri pro si contra. Sunt asemanatoare in mare parte doar cu unele diferente intre ele. Nu stiu cu GPS-ul cum e (doar Nokia Maps si Garmin am inteles). Va multumesc anticipat. Edited September 29, 2008 by dan22y Link to comment
bebelushu Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Si eu am fost in aceeasi dilema si am ales N82, varianta pe negru. Iti faci o idee de aici: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPho...p;idPhone1=2177 Link to comment
dan22y Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Mersi de raspuns, ca si gps cum se descurca? Ce harti ai la el? Vin preinstalate, e cat de cat precis? Link to comment
Recommended Posts