Jump to content

Despre telefoane mobile

hitman

Recommended Posts

• 2 weeks later...

*RI# (steluta, RI, diez - fara spatiu intre ele) mergea odata in Orange, pus la inceputul mesajului. Momentan nu stiu, n-am mai incercat. Daca aveti 2 nr. de tel, faceti o incercare first :)

Edited by EM!L
  • 2 weeks later...

Din cate stiu, nu e un procesor dual-"core" full, ca sa zic asa; al doilea procesor este de fapt un coprocesor pentru partea grafica.

Vezi ca la GPS, o sa ai doar Nokia Maps si Garmin XT disponibile pe Symbian. Si eu caut un smartphone nou acum, dar nu prea as lua tot Symbian. Oscilez intre Win Mobile si Android, recunosc.

Ziceam ca SDK-ul beta e un pas major, dar nu numai in sensul bun. Deocamdata nu prea sunt carti disponibile pentru Android, doar documentatia oficiala, iar alte "documentatii" folosesc exemple tot de acolo. In plus probabil ca si aceste carti vor trebui schimbate deoarece au aparut modificari majore, au disparut functii, au aparut altele, iar in cele mai fericite cazuri doar au fost schimbate numele acestora :) .

In plus lipsesc destule chestii de bun simt, spre exemplu nici in ultimul release Android (bazat pe Java 1.5) nu exista deocamdata nimic de genul File.getFreeSpace(), File.getTotalSpace() sau File.getUsableSpace() care exista in Java 6 (bine, adaugat cam in 9 ani :) )

Edited by john

Intrebare de necunoscator : deoarece profesia ma pune in situatia de a primi din ce in ce mai multe telefoane "ciudate", doresc sa schimb unul dintre telefoane cu altul mai destept, insa caut sa aiba o functie mai "ciudata" : sa imi permita inregistrarea automata (din momentul in care raspund/apelez, fara sa mai umblu prin meniu), pe cardul de memorie/telefon, a fiecarei conversatii purtate. Exista asa ceva?

Haide bre nenea rm.popa, cum poti sa recomanzi monstruozitatea aia chinezeasca cu tv tuner argintiu, dupa cum scrie pe pagina lor ? :mrgreen:

Cristaky, pe orice smartphone cat de cat decent se poate instala o aplicatie care sa faca ce vrei tu; de exemplu, pe telefoane cu Symbian (nokia 66xx, seriile Nxx) poti folosi Alon Recorder.

• 2 weeks later...

Stimati colegi, intre N78 si N82 pe care-l recomandati? Daca detineti asa ceva, va rog pareri pro si contra. Sunt asemanatoare in mare parte doar cu unele diferente intre ele. Nu stiu cu GPS-ul cum e (doar Nokia Maps si Garmin am inteles).

Va multumesc anticipat.

Edited by dan22y