sebian Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Haidi, bre, sperii lumea cu petarde din-alea http://www.gsmarena.com/nokia_e55-2685.php Link to comment
m.marcel Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 (edited) la naiba in puii mei...am uitat sa pun NOKIA in fata L.E. Am uitat sa spun...de 2 zile am un N95 8Gb si vreau sa spun ca este super tare frate...este dotat cu tot ce trebuie si se misca si bine...am avut pt 2 zile si un Samsung P520 Armani pe care l-am vandut...impresii despre el..foarte elegant, poze ok 3.15 Mp, autonomie destul de buna la baterie..eu l-am folosit 2 zile si scazuse doar 1 liniuta Edited March 12, 2009 by m.marcel Link to comment
Tommy Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 (edited) Imi pare un E71 mai lung si mai ingust.. in rest un procesor mai bun, la 600mhz e chiar interesant. Edited March 12, 2009 by Tommy Link to comment
sergiuhusca Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Sa inteleg ca esti combinator de telefoane? Link to comment
Tommy Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Da.. numai nu le spune si celor 2 vecini ai tai .. Link to comment
Aty Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Hei! Detin cu mandrie un BlackBerry Pearl 8100, care a reusit performanta sa ma scoata din minti. Asadar am doua probleme cu el: 1. Cand sun eu pe cineva, iar cel sunat este angajat intr-o convorbire cu o alta persoana, mie imi suna normal, si nu imi arata ca celalalt vorbeste la telefon, cum se intampla de exemplu la nokia unde iti scrie pe ecran "Waiting" si mai apoi continua sa sune. Drept urmare frigiderul meu e plin de carne de la diversi insi pe care i-am bruiat, nestiind ca ei sunt angajati intr-o alta convorbire. E frustrant sa nu aiba o asa functie simpla si utila un telefon ca Blackberry. Poate o are si nu stiu eu...de aceea va intreb si pe voi...stiti ceva de genul asta pentru acest telefon? 2. A doua problema a mea survine primei. Deci dupa evenimentele de mai sus m-am simtit si am cumparat un nokia2600, un telefon, simplu si eficient, dar... acum umblu cu doua telefoane, unul agenda(BB)(cam scumpa agenda mea, cred) si altul telefon(nokia) si asta pentru ca nu pot copia numerele din agenda dintr-un telefon in altul. Acum va rog eu frumos ...stie cineva ce si cum?!... Multumesc Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Nu poti sincroniza numerele din BB cu Outlookul? Nokia stie sa faca asta. Link to comment
Aty Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Nu poti sincroniza numerele din BB cu Outlookul? Nokia stie sa faca asta. ...o sa razi...1. nu am outlook nicaieri instalat si 2. nu stiu sa-l folosesc, dar in alta ordine de idei, BB nu are un rahat de soft si doar cu el lucreaza(Desktop Manager)...In fine am tot cautat pe forumuri din afara cu speranta dar...nici una din problemele mele se pare ca nu-i deranja pe ei... Link to comment
Tommy Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 (edited) Nokia stie cu multe nu doar cu cu outlook, inclusiv cu lotus notes. atyqsound, ai cautat sincronizare cu gmail? Edited April 15, 2009 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ...o sa razi...1. nu am outlook nicaieri instalat si 2. nu stiu sa-l folosesc, dar in alta ordine de idei, BB nu are un rahat de soft si doar cu el lucreaza(Desktop Manager)...In fine am tot cautat pe forumuri din afara cu speranta dar...nici una din problemele mele se pare ca nu-i deranja pe ei... Outlook express cred ca e in versiunea standard de Windows. Eu numai pentru treaba asta il folosesc. Link to comment
lascarica Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ATY: Despre utilizarea dispozitivului cu un calculator Puteţi să instalaţi aplicaţia BlackBerry® Desktop Software pe calculator şi să conectaţi dispozitivul BlackBerry la calculator pentru a efectua oricare dintre următoarele acţiuni: • Sincronizarea datelor din organizator cum ar fi contactele, intrările din calendar, sarcinile şi mementourile, între dispozitiv şi calculator. • Realizarea de copii de siguranţă şi restaurarea datelor din dispozitiv. • Transferul de fişiere între dispozitiv şi calculator. • Adăugarea de aplicaţii pe dispozitiv. • Configurarea şi administrarea redirecţionării mesajelor de e-mail sau sincronizarea calendarului wireless, dacă aceasta este recomandarea administratorului de sistem. • Configurarea şi administrarea redirecţionării mesajelor de e-mail utilizând BlackBerry Desktop Redirector pentru a redirecţiona mesajele de e-mail dintr-un cont de e-mail Microsoft® Outlook® (instalare Workgroup) aflat pe un server Microsoft Exchange versiunea 5.5 sau ulterioară. Citeste ghidul de utilizare de la Orange sau de la Black de pe site. Credeam initial ca e cu Windows Mobile... din pacate nu. Mai bine luai un ASUS P552 cu Windows mobile si GPS integrat era mai avantajos. Link to comment
Aty Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Va mutumesc de sfaturi, dar din pacate eu l-am cumparat pentru ca mi-a placut si nu pentru funcionabilitate ...aici am gresit, nu avem nevoie de gps pentru ca am un pda pentru asa ceva. Imi placea telefonul si imi place si acum, dar din motive evidente am ales sa-l plimb dupa mine ca si agenda...asta este. Am sa mai incerc sa copiez contactele din el, iar daca nu voi reusi ...aia e, le voi face manual. Sper totusi sa gasesc si o alta variata. Link to comment
NFS Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 ...o sa razi...1. nu am outlook nicaieri instalat ... Daca ai windows pe calculator, obligatoriu ai si Outlook Express. Link to comment
Aty Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Daca ai windows pe calculator, obligatoriu ai si Outlook Express. Stiu ca este instalat. Dar nu-l folosesc dintr-un singur motiv, eu foloesc Gmail si atat. Toate cele mailuri ale mele au redirect Gmail, inclusiv cel de servicu. Outlook nu am reusit sa invat, dar poate este timpul Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Pai Outlook e destul de usor de invatat chiar si de secretare. Nu trebuie sa il folosesti ca si client de mail, doar ca agenda. Link to comment
lascarica Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Stiu ca este instalat. Dar nu-l folosesc dintr-un singur motiv, eu foloesc Gmail si atat. Toate cele mailuri ale mele au redirect Gmail, inclusiv cel de servicu. Outlook nu am reusit sa invat, dar poate este timpul Mosule ne faci de rusine, sa inveti Outlook Express ?? Ce naiba sa inveti la el? Si fiica-mea il stie de vreun 1-2 ani...si e in clasa a 3 a Link to comment
Tommy Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Pote-l decompileaza sa faca vreun reverse engineering Link to comment
Aty Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Da...poate e usor de invatat, dar nu m-ar interesa aspectul asta decat in cazul in care pot sicroniza agenda de telefon, altfel nu ma intereseaza, si asta deoarece sunt dependent de Gmail...puterea obisnuintei, asta este. O sa incerc sa scot din BB agenda telefonica cu el Multumesc mai ironicilor de raspunsuri Acu serios, o sa incerc cu outlook. Edited April 16, 2009 by atyqsound Link to comment
lascarica Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Vezi ca poti lua mailu de pe Gmail cu outlookul Se gestioneaza mult mai bine mailurile Tutorial de setari gasesti la gmail sapa putin. Link to comment
Aty Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 (edited) BlackBerry Tips http://www.technipages.com/category/blackberry/page/6 mai sap si cand mai gasesc cate ceva, anunt aici... L.E. Deci am reusit sa fac un back-up agendei si tuturor datelor din BB, dar nu am reusit sa-l import in Outlook, respectiv el are teminatia .ipd (Backup-(2009-04-17).ipd), iar din ce am vazut eu outlook nu stie sa-l importe. Vreo idee?! Edited April 17, 2009 by atyqsound Link to comment
Aty Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 (edited) [...]nu am reusit sa-l import in Outlook, respectiv el are teminatia .ipd (Backup-(2009-04-17).ipd), iar din ce am vazut eu outlook nu stie sa-l importe. Vreo idee?! Nimeni!?... Edited April 18, 2009 by atyqsound Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 http://forums.crackberry.com/f52/how-expor...ts-vista-10566/ Link to comment
Aty Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 http://forums.crackberry.com/f52/how-expor...ts-vista-10566/ Mare om!...sa traiesti!...acu sa ma vad cum o import in "doaga" aia de nokia...ca nici cablu de date nu are...dar o sa gasesc eu o varianta Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Daca nu e Nokia 2600 Classic ci varianta veche chiar nu vad cum ai putea. Varianta Classic are Bluetooth. Ai putea sa trimiti agenda ca Business card prin BT sau tot prin BT sa il sincronizezi cu Outlook sau contactele din Windows. Link to comment
Aty Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Daca nu e Nokia 2600 Classic ci varianta veche chiar nu vad cum ai putea. Varianta Classic are Bluetooth. Ai putea sa trimiti agenda ca Business card prin BT sau tot prin BT sa il sincronizezi cu Outlook sau contactele din Windows. Hei...Clever!..10x...este cel clasic...si laptopul meu are bluetooth cred ca o sa incerc una din cele doua varinate dupa ce copiez agenda cu yahoo.. Link to comment
Recommended Posts