NFS Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 (edited) Bun, si nu ne spui si noua, de curiozitate, despre ce aplicatie e vorba? Iete, asta:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gadgetjuice.dockclockplus Iti "transforma" telefonul in night clock cand il bagi in priza. Edited March 5, 2014 by NFS Link to comment
NFS Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard Vezi sa nu-si fi creat vreun folder cu date proprii, pe care va trebui sa-l stergi manual. Deci nu s-a rezolvat cu niciunul din ele... multumesc, oricum. Ca fapt divers, Clean Master imi pare cel mai "potent" dintre ele. Revenind, trebuie sa recunosc ca-mi place de baietii astia de facura programelul in cauza: http://www.gadgetjuice.com/piracy.html ) Si nu, emailul meu nu e pe acolo! Link to comment
hitman Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Chinese phones (some of them) come pre-loaded with spyware. Malicious code well hidden in the proprietary software. Link to comment
NFS Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Stie cineva ce e cu iconita aia incercuita cu rosu in poza de mai jos? Apare numai in convorbire si - desi am avut telefonul asta citiva ani buni - nu-mi amintesc s-o fi vazut pana acum. Nici utilizatorul actual nu-si aminteste s-o fi vazut pana ieri! Nu stiu daca are legatura, dar tot de ieri a inceput sa se auda si un fel de foșnet in timpul convorbirii, fosnet auzit numai in difuzorul acestui telefon. Interlocutorul aude normal. In rest, telefonul functioneaza absolut normal, cand e dat pe speaker se aude ok, volumul e aproape de maxim. Telefonul e un Nokia 6600i Slide. Link to comment
augustinionut Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Credca pune in cartea manualul de utilizare al telefonului... Link to comment
big2shae Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Credca pune in cartea manualul de utilizare al telefonului..."Un barbat adevarat nu citeste niciodata instructiunile de utilizare!" (Cenzurat) Link to comment
VAXXi Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Culmea e ca nu apare simbolul in manual. Ochiometric si din experienta proprie, s-ar putea sa fie noise canceling, desi nu stiu daca exista pe vremea aia tehnologia respectiva. Link to comment
NFS Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Aha. Si noizu ala apare singur sau a apasat careva niscaiva butoane? Cum scap de el? Link to comment
VAXXi Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Nu stiu. Teoretic, ar trebui sa apesi pe options in apel si sa ai optiune sa-l dezactivezi (asa-i la Android). Link to comment
Andrei.ss Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Despre ceva de care nici nu stiam ca exista: Un coleg de servici si-a cumparat acum o luna o chinezarie de telefon (la propriu) care nici nu se comercializeaza la noi: UMI C1. L-a comandat de pe net cu 140$, la care s-au mai adaugat 43$ livrarea si 25$ taxe vamale si plata a facut-o prin Paypal. Pretul este foarte mic pentru o mini-tableta cum e asta, mai ales ca ceva similar dar de marca nu costa atat nici la second hand. Colegul era constient ca risca cumparandu-si un astfel de produs suspect de ieftin, dar spune ca pana acum i-a depasit toate asteptarile si nu are decat cuvinte de lauda la adresa lui. Ramane de vazut cum sta cu fiabilitatea, pentru ca Doamne fereste sa ti se strice ceva la el. Nu stie sa-l repare nici dracu', ca sa nu mai zic de piese de schimb... Model UMI C1Band 2G: GSM 900/1800/1900MHz3G: WCDMA 900/2100MHzSim Card Dual SIM Card Dual StandbyService Provide UnlockedStyle BarColor BlackShell Material Brushed-metal finish SystemOS Android 4.4CPU MTK6582, Cortex A7 quad core, 1.3GHz; GPU: Mali-400ROM 16GBRAM 1GB ScreenDisplay Size 5.5 InchType IPS, capacitive screenResolution 128 x 720 pixels HD screen Support FormatRingtones Type Polyphonic/MP3Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWBVideo File Format 3GP/MPEG4Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIFE-book Format TXT/CHM/DOC/HTMLFM Radio YesEarphone Port 3.5mmCard Extend Yes, support TF card up to 32GB Data Transfer & ConnectivityData transfer USB/BluetoothMobile internet WAP/WiFi GeneralCamera/Picture Resolution Dual Cameras, 2.0MP front camera; 8.0MP back camera with flashlight and auto focus, up to 3264 x 2448 pixels, support panorama, multi angle view, face beauty, smile shot, HDRLanguage English, Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Bosnian, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Eesti, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, IsiZulu, Italiano, Kiswahili, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukranian, Hebrew, Urdu, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Bengali, Korean, Japanese, Simplified/Traditional ChinesePhonebook 500Message SMS/MMSInput Handwrite/KeypadTV NoGPS Yes, built in, also support A-GPSWith EPO assistance to speed up postioningJAVA NoWIFI Yes, 802.11 b/g/nBluetooth 4.0 YesGravity Sensor YesMulti-Touch Yes, 5 point touchDimensions 138 x 68 x 8.9 mmNet Weight(Including battery) UnknownStandby Time About 2~3 daysOther Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers,calendar, calculator, clock, camera, tethering & portable hotspot, etc PackageSize 167 x 88 x 52mm/6.57 x 3.46 x 2.05inchWeight 411gAccessories 1 x 2430mAh Battery1 x USB Cable 1 x 3.5mm Earphone1 x Charger Edited November 25, 2014 by Andrei.ss Link to comment
VAXXi Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Daca te impaci cu procesoru' Mediatek si bateria "cum ti-e norocul", sunt foarte ok sculele chinezesti Link to comment
mr_ Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) Eu am avut trei chinezarii, toate trei cu dual sim. Prima cu procesor mono-core, care s-a mucificat cand am scapat-o pe ciment si de acolo a cazut in piscina Telefonul mergea, insa nu mai mergea wifi, gps, nimic altceva. La asta insa daca primeai un apel pe unul din simuri dezactiva traficul de date pe celalalt. A doua cu dual core, care s-a stricat "spontan". Au inceput sa nu mai mearga butoanele, inclusiv cel de on/off ceea ce e enervant, plus ca intra praf sub ecran de unde nu se putea scoate. A fost un junk de la inceput. A treia cu quad core, cu ecran HD, care merge inca foarte bine. Nu-l mai folosesc ca telefon, am pus pe el Igo pt android si Waze si e pe post de navi sau se joaca fiica-mea cu el. Insa merge chiar foarte OK. Iar mediatek nu e un procesor chiar atat de slab, mie mi se pare suficient. Nu mi se pare mai slab decat qualcom (daca compar mediatekul quad core cu quadul de pe motorola moto g) Edited November 26, 2014 by mr_ Link to comment
ileana Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Samsung S4 model I19505, Android version 4.4.2 updatat la zi. Problema: nu ma mai pot loga pe yahoo messenger. Am incercat tot ce m-a dus capul si ce am citit prin help-uri: clear cache/data, dezinstalat/instalat din nou de cateva ori, schimabat parola de doua ori, schimabta reteaua. Acelasi mesaj ca parola sau username incorect. Ma pot loga de pe orice alt computer/laptop indiferent de retea.. sau alt telefon, numai de pe al meu nu. Am incercat cu alt cont de yahoo, tot nu vrea. Yahoo Mail app merge perfect pe contul meu. Aveti idee ce as mai putea incerca? Link to comment
mr_ Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Am avut exact aceeași problema și cu Yahoo messenger și cu aplicația de email (însă separat, nu simultan). Pur și simplu n-au mai mers. Messenger din senin, yMail după un update. N-am găsit soluție, s-a rezolvat de la sine după câteva zile. O fi fost de la ei Link to comment
Mircea Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ileana, am patit-o si eu. N-a mai mers aplicatia, am dezinstalat-o, am instalat-o din nou si acum nu-mi recunoaste parola. Ymail merge, de pe pc merge, dar ymessenger de pe telefon nu... Tu ai rezolvat in vreun fel? Link to comment
ileana Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Nu am rezolvat-o. Am incercat pe alt andoid cu parola si userul meu, merge. Numai pe telefonul meu nu mai vrea. Zilnic il mai incerc, il dezinstalez si instalez din nou. Poate isi revine intr-o zi, dupa vreaun update. Link to comment
ileana Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Mircea, astazi am reusit, dupa un update la yahoo mail.Habar nu am ce a avut Link to comment
Mircea Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 La fel si la mine. Update la Ymail si a mers si YM dupa. Link to comment
alex1208 Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Mircea, astazi am reusit, dupa un update la yahoo mail.Habar nu am ce a avut La fel si la mine. Update la Ymail si a mers si YM dupa. Cache (elemental vinovat) Cam tarziu raspunsul dar poate mai are cineva problem si e bine de stiut. [clear cache + clear data] din settings - apps Link to comment
NFS Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 (edited) Am si eu problema asta cu Yahoo Mail mobile ... dar numai partial ... in sensul ca ma pot loga bine mersi pe conturile mele de yahoo (care sunt vechi de ani buni, interfata e in limba engleza). Insa, cand incerc sa ma loghez pe contul lui fi-miu, imi zice Unable to login. Contul lu' fi-miu e vechi de doar vreo 2 ani si-un pic... si e facut probabil pe un server dedicat romaniei (desi e yahoo.com, nu .ro), ca are interfata putin diferita si e in lb.romana. De pe PC intru fara probleme, parola e in regula, am incercat si cu username si cu username@yahoo.com, am sters si cache-uri, am si reinstalat... pur si simplu nu vrea el. "> Mai are careva pb asta, sau sunt unicat? Edited May 18, 2015 by NFS Link to comment
alex1208 Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Am si eu problema asta cu Yahoo Mail mobile ... dar numai partial ... in sensul ca ma pot loga bine mersi pe conturile mele de yahoo (care sunt vechi de ani buni, interfata e in limba engleza). Insa, cand incerc sa ma loghez pe contul lui fi-miu, imi zice Unable to login. Contul lu' fi-miu e vechi de doar vreo 2 ani si-un pic... si e facut probabil pe un server dedicat romaniei (desi e yahoo.com, nu .ro), ca are interfata putin diferita si e in lb.romana. De pe PC intru fara probleme, parola e in regula, am incercat si cu username si cu username@yahoo.com, am sters si cache-uri, am si reinstalat... pur si simplu nu vrea el. "> Mai are careva pb asta, sau sunt unicat? Eu pot sa iti fac o sugestie (personal asta folosesc) myMail de pe play si te poti loga cu toate conturile (gmail,ymail,yahoomail,etc)avand multiple posibilitati (il recomand cu toata caldura) Link to comment
augustinionut Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Astia de la yahoo au avut probleme de logare ieri pe mobil. Windows phone. 1 Link to comment
alex1208 Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Astia de la yahoo au avut probleme de logare ieri pe mobil. Windows phone.Numai ieri? Mai mereu au. Link to comment
Recommended Posts