Jump to content

Despre telefoane mobile

hitman

Recommended Posts

Am primit acum vreo 10 min un tel cu numar privat, am raspuns si s-a auzit o voce de fata care a inceput sa indruge ca m-a vazut aseara in discoteca si daca nu vreau sa ies cu ea. Mi sa parut ciudat si am inceput sa pun intrebari aiurea la cre ea nu rasp. deloc concludent, asa mi-am dat seama ca era robot asa ca am inchis!!

Ce parere aveti?? poate fi ceva ciudat, vreo smecherie ceva???

credeti-ma pe cuvant ca nu am chef de glume, poante etc. faza e pe bune!! Si vreau sa stiu daca exista vreun risc ceva sa infecteze telefonul sau alte chestii !!!

NU GLUMESC!!! X( X( X(

:o fftopic: Pai te-a tinut de vorba exact cat sa te localizaze (vezi Matrix); tre' sa urce scarile de-acu'... Vezi poate vine cu gashca de nimfe!

Pe bune, verifica-ti creditul!

Auleu!!! Daca e softul de pana in septembrie 2005 e naspa, are un kkt de bug de securitate la Symbian (OS v7.0s, Series 60 v2.0 UI parca) si se poate ca cineva din exterior sa profite, ca la PC-uri. Si inca nu e patch pentru asta, nici firmware!!! Fii si tu atent, ce naiba, nu mai raspunde la orice apel!!! Imi arati joi sa vedem daca a patit ceva!!!

Auleu!!! Daca e softul de pana in septembrie 2005 e naspa, are un kkt de bug de securitate la Symbian (OS v7.0s, Series 60 v2.0 UI parca) si se poate ca cineva din exterior sa profite, ca la PC-uri. Si inca nu e patch pentru asta, nici firmware!!! Fii si tu atent, ce naiba, nu mai raspunde la orice apel!!! Imi arati joi sa vedem daca a patit ceva!!!

daca vii, ca in ultimul timp ai cam dat bir cu fugitii!!! Sper sa vii si cu noua achizitie ca sa ma holbesc si eu la ea nitel si sa-mi sterg balele de la gura =P~

L-a sunat si pe fiu-miu o gagica si-a ramas cu 7 centi din ceo vreo 8$ de pe cartela...

acu' imi dau seama de inocenta parintilor. asa ii zic si eu lu' tata, iar acum m-am convins ca saracutul ma si crede!!!

hahaha ce tare  :D   . Aveai nevoie de tel cu sistem de operare nu?  :D

@and: asta e din ciclul "na, ba ti-ai luat telefon de figuri, acu' uite ce patesti. mai bine ramaneai la 3310. si era si mai ieftin"

se pate inlocui "telefon" si "3310" si cu un nume de masina...

@maniaku: imi pare rau, mosule. daca devine inoperabil, iti aduc joi un tomberon mic si verde in care sa il arunci!