Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Am primit acum vreo 10 min un tel cu numar privat, am raspuns si s-a auzit o voce de fata care a inceput sa indruge ca m-a vazut aseara in discoteca si daca nu vreau sa ies cu ea. Mi sa parut ciudat si am inceput sa pun intrebari aiurea la cre ea nu rasp. deloc concludent, asa mi-am dat seama ca era robot asa ca am inchis!! Ce parere aveti?? poate fi ceva ciudat, vreo smecherie ceva??? Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Cum sa fie robot si sa si raspunda, chiar daca neconcludent... Era mai prostanaka fata, si atata... Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Nu, nu, dadea raspunsuri la intrebarile normale si previzibile pe care le poate pune un om normal!!! P.S. eu nu sunt un om normal!!!!! Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Concluzii posibile: - tu esti de fapt robotul - tipa era beata sau drogata - acu te-ai trezit - ai screensaver audio la telefon Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ia vezi daca mai ai credit... Poate era fata Morgana aia de papa centzii... Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 credeti-ma pe cuvant ca nu am chef de glume, poante etc. faza e pe bune!! Si vreau sa stiu daca exista vreun risc ceva sa infecteze telefonul sau alte chestii !!! NU GLUMESC!!! Link to comment
tolin Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Chiar asa mai Maniakule, sa zici tu saru' mana la robot ? Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Hmmm... Ce telefon ai? Din ce an, cu ce versiune de soft? Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 fftopic: Pai te-a tinut de vorba exact cat sa te localizaze (vezi Matrix); tre' sa urce scarile de-acu'... Vezi poate vine cu gashca de nimfe! Pe bune, verifica-ti creditul! Link to comment
VAXXi Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Chiar asa mai Maniakule, sa zici tu saru' mana la robot ? Trebuia "pupa-ti-as integratul", corect ? Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Hmmm... Ce telefon ai? Din ce an, cu ce versiune de soft? <{POST_SNAPBACK}> Nokia 6260 2005 nu stiu varianta de soft stiu ca are symbian(sau cum dracu' so' scrie) Link to comment
john Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ce cod PIN si PUK ai si care e mesajul de intampinare al telefonului ? dar IMEI-ul ? Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Auleu!!! Daca e softul de pana in septembrie 2005 e naspa, are un kkt de bug de securitate la Symbian (OS v7.0s, Series 60 v2.0 UI parca) si se poate ca cineva din exterior sa profite, ca la PC-uri. Si inca nu e patch pentru asta, nici firmware!!! Fii si tu atent, ce naiba, nu mai raspunde la orice apel!!! Imi arati joi sa vedem daca a patit ceva!!! Link to comment
bybulu Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 vezi ca poti sa afli numaru .suni la connex si zici ora/data .. si iti zice numaru(da costa) Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Auleu!!! Daca e softul de pana in septembrie 2005 e naspa, are un kkt de bug de securitate la Symbian (OS v7.0s, Series 60 v2.0 UI parca) si se poate ca cineva din exterior sa profite, ca la PC-uri. Si inca nu e patch pentru asta, nici firmware!!! Fii si tu atent, ce naiba, nu mai raspunde la orice apel!!! Imi arati joi sa vedem daca a patit ceva!!! <{POST_SNAPBACK}> daca vii, ca in ultimul timp ai cam dat bir cu fugitii!!! Sper sa vii si cu noua achizitie ca sa ma holbesc si eu la ea nitel si sa-mi sterg balele de la gura Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Pai o sa vin macar sa-ti repar tie telefonul... Da' vezi cu balele ca nu-mi acopera aia de la CASCO daunele... Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ca doar n-or fi acide balele alea... L-a sunat si pe fiu-miu o gagica si-a ramas cu 7 centi din ceo vreo 8$ de pe cartela... Link to comment
laurentziu83 Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Cum dreaku? Si daca io-s pe abonament cum imi haleste creditul? Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Vezi tu la factura cum... Adica o sa faci un credit sa platesti factura... Link to comment
steph Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ce caterinca. chiar e posibil? Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Bai piticule nu este nici o gluma!!! chiar nu ati inteles pana acum ca nu glumesc?? Sa vezi ce glume i-ti dau joi!!! Link to comment
steph Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 joi sunt undeva langa campina. eu ce sa iti fac daca te vrajesti cu roboti telefonici ? Link to comment
AND Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 hahaha ce tare . Aveai nevoie de tel cu sistem de operare nu? Link to comment
dann Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 L-a sunat si pe fiu-miu o gagica si-a ramas cu 7 centi din ceo vreo 8$ de pe cartela... <{POST_SNAPBACK}> acu' imi dau seama de inocenta parintilor. asa ii zic si eu lu' tata, iar acum m-am convins ca saracutul ma si crede!!! hahaha ce tare . Aveai nevoie de tel cu sistem de operare nu? <{POST_SNAPBACK}> @and: asta e din ciclul "na, ba ti-ai luat telefon de figuri, acu' uite ce patesti. mai bine ramaneai la 3310. si era si mai ieftin" se pate inlocui "telefon" si "3310" si cu un nume de masina... @maniaku: imi pare rau, mosule. daca devine inoperabil, iti aduc joi un tomberon mic si verde in care sa il arunci! Link to comment
Recommended Posts