Nu_stiu_totul Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Azi noapte cand veneam de la mare la un moment dat mi-a cazut o chestie de sub bord, asa ca un releu pe picior Am cercetat modulul respectiv si cred ca-i cel de avertizare sonora de usi deschide, centura , faruri etc. Avertizarea sonora bineanteles ca nu mai merge dar restul pare ca e ok. Mai are si alta functie modulul repectiv? Dupa masa o sa ma uit cu o oglinda sub bord sa vad daca gasesc soclul sa-l pun la loc... Link to comment
ovi_jer Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Soclul e pe partea din spate a tabloului de sigurante.Nu te afecteaza cu nimic faptul ca nu mai e in soclu decit daca uiti farurile aprinse sau centura de siguranta nepusa. Link to comment
Nu_stiu_totul Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Gata l-am pus la loc si iar ma avertizeaza Oare mai cade ? Link to comment
Wolfman Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 ...peste trei ani, pana atunci stai linistit! Link to comment
Nu_stiu_totul Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Ok , oricum e prima piesa care a cazut la propriu Link to comment
Recommended Posts