Jump to content

Dacia isi muta cuibul

Shenck

Recommended Posts

Imi pare rau sa aud ca au probleme :(

La adresa http://daciaclub.uniques.ro am incropit impreuna cu SOD o replica a forumului

daciaclub.ro.

Va rog sa testati acest nou forum pentru ca daca se dovedeste stabil aici se va muta daciaclub.

Postati fara grija cat mai multe mesaje pe zi pentru ca la sfarsit stergem tot si copiem baza de date de la daciaclub.ro

....mai nu-i putem ajuta deloc?!....

Nu cred. Daca au nevoie ar tipa!

Au suficienti membrii, adminu e un tip ok care isi face cu cinste munca, se descurca ei. Pacat insa ca au probleme.

Au atins limitele pe server, asa ca trebuie sa se mute ... era la un moment dat vorba de hosting platit, dar se pare ca au gasit pina la urma free ... sa le tinem pumnii ...

Au atins limitele pe server, asa ca trebuie sa se mute ... era la un moment dat vorba de hosting platit, dar se pare ca au gasit pina la urma free ... sa le tinem pumnii ...

Morala: Le trebuei un Vaxxi :D

Eu nu am nimic cu ei si mai intru si pe acolo dar dupa cate stiu eu cand noi eram la inceputuri ei nu s-au omarat sa ne ajute.Nu sunt de principul sa moara si capra vecinului dar si eu cred ca se vor descurca singuri ca si noi.

Marite Zeu poate ca sunt evreu(ehe macar un tata evreu sa fi avut) dar esenta mesajului meu era:daca vor ajutor mai intai sa-l ceara,nu sa ne ducem noi cu sarumina la ei ,sa vian ei la noi.

Mei hai mei sa-i ajutam dk putem zau mei ce atata efort !?...Sa le aratam noi ca suntem mai buni mei!!!....Auzi Ove da'si adik dk aveai un tata evreu ce ar fi fost!?!?...A poate din ala cu banuzti zici tu! :) )))))......

...mei materialistule !!!..... :) ))))))B9ine mei deci nu-i ajutam las-i sa vina ei sa ne ceara ajutorul !!!!.....Pana la urma nici nu stiu cat de naspa ar fi sa-ii ajutam si sa dea dea si noua un banner pe pagina de start ki ki ki ...CRed ca la mine bunicul kiar era !!!.....De la Haifa adica...