Jump to content

Recommended Posts

Lichid nu am pus peste (m-am uitat de mai multe ori la el inainte si era exact pana la nivel, nu depasea deloc). Sa schimb capacul (se poate repara?).

Ce bine ar fi sa nu fie termostatul...

Daca nu il strang de tot, ce se intampla?

Oricum maine imi cumpar un buson daca mai face figuri (nu am pe nimeni cunoscut care sa aiba cielo)

Edited by adrian.sava
Incearca sa torni detartrant in supapa bushonului, ca tot n-ai ce pierde si clatesti bine dupa 30 min. Atentie, ataca pielea !!!

Am turnat detartant si am lasat 1 ora (sa fiu sigur ca a curatat b-( ) am sa vad maine ce se mai intampla (altfel cumpar altul nou)

Care e principiul de functionare al busonului asta? nu permite sa rasufle cand e presiune mare in sistem si permite cand scade presiunea???

Edited by adrian.sava

Am observat eu cele 2 "umflaturi", am sa ma duc sa-l iau de pe masina si sa apas pe axul supapei mari (pe aia mica am rotit-o si e "ca unsa")

Edited by adrian.sava

Salut din nou!

Nu mai pierde lichid de racire. Se pare ca praful ala si-a facut destul de bine datoria.

Acum as vrea sa schimb tot lichidul de racire din masina.

Imi poate spune cineva care este procedura? Cum il scot pe cel vechi astfel incit sa nu mia ramina nimic?

Citi litrii incap in motor?

As vrea sa stiu daca exista posibilitatea sa fac o spalare temeinica a circuitului de racire:adica sa bag apa cu furtunul printr-o parte si sa iasa prin alta parte, dar nu stiu daca e posibil. Pe unde ar trebui sa bag apa si pe unde ar trebui sa iasa?

Multumesc!

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Am avut aceeasi problema, in final T-ul de distributie era de vina. Nu a picurat pe dedesubt decat in momentul in care am bagat presiune in sistemul de racire cu pompa si am lasat-o cam 15 min asa, deci nu o sa vedeti balta sub ea decat daca "simulati" regimul de mers. Metoda asta cam garanteaza sa gasiti oriunde ar curge, daca ar fi caloriferul, ar trebui sa fie umeda mocheta. T-ul plus colierele au costat in jur de 100k.

• 2 months later...

sall...am un cielo din 96 fara probleme majore...insa de ceva timp...sin iarna asta...am descoperit ca pierde antigel...din de in de mai mult...astazi am vazut si pe unde...curge antigel pe furtunul care iase din habitaclu...cel care evacueaza candensul de la aer conditionat...durerea este ca in sarcina ...efectiv curge antigel...nu picura...

idei...sfaturi...ceva...plsssss...am un drum urgent de facut maine cu un bebe de 7 luni si ...apropo...caldura in masina este slaba de tot...uffffff...oricum tks anticipat :uff: :uff:

Am urmatoarea problema, pierd lichidul de racire care pica pe la stutul care iese din galerie. Am cautat acest stut peste tot si nu l-am gasit, am fost chiar azi la dezmebrari in incinta Rompetrol cand te duci spre Europa (Colentina) si arabul de acolo mi-a adus galeria cu totul pe care se afla stutul si mi-a spus ca nu este separat, totusi ce fac astept niste solutii de la voi, sa schimb galeria cu totul pt stutul ala cred ca ar fi ultima solutie. Am atasat poza pt. a va lamuti mai exact despre care stut este vorba, imi cer scuze pt. explicatie recunosc nu e tocmai clara #-o Ma gandesc ca poate fi facut cumva la strung, am fost la cineva care a scos furtunul acela de pe el si este ruginit, mancat si iese foarte usor din galerie, asta e problema...

post-1103-1139656198_thumb.jpg

da, m-am gandit si eu la o pasta pe care sa o pun acolo, sa scot stutzul acela si sa pun o pasta dar care sa reziste la temperaturi ridicate.Asta ar fi o solutie, daca nu am gandesc ca poate ar putea fi facut la strung un stut; nu este problema colierul colierul este bun