steph Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 sa ne spuneti si cum a iesit Link to comment
ovidiuc Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 La Bucuresti a fost ok.Pe principiul ai,n-ai treaba, joi e intalnirea,ne-am prezentat la ora regulamentara in parcarea aferenta.Masinile aliniate frumos,exact ca in pozele din cartile de unde noi invatam regulile de circulatie.Cind ajung,mare drive test cu Loganul lui Maniaku.Masina e ok...pt max 6.000.Pentru variantele care costa mai mult,mai ganditi-va.Prietenul nostru cu Porche a fost prezent si cand m-am urcat in el am zis ca cobor la metrou.Va da-ti seama ca atunci cand s-au urcat Maniaku si Alezz in acelasi timp saraca masinuta s-a lipit de sol.Leuta s-a pus pe bancheta din spate a Porche-ului si a ajuns la concluzia ca nu e potrivita pentru anumite chestii(spre deosebire de a Loganului ) ).Intre timp apare si BogdanG cu noul lui motor minune pe old WW,pt ca cel nou e retinut pe motive de copaci infipti in parbriz si alte zgarieturi.Sprite s-a imbogatit cu o pereche de aripioare pe care nu le-a vrut vreodata,dar cine stie poate ii plac si si-a dezlipit bujiile cu ajutorul lui Alezz care cand a invirtit de cheie s-a invartirt si Matizul.Vlad a udat noua achizitie cu prajituri,seminte si suc si Bogdan la fel.Unii e in concediu altiI se joaca de-a charterul prin tari straineze si nu vin la intalnirii.O sa ii coste.Am ajuns la concluzia ca toamna e pe aproape pt ca la ora 24.00 cand am parasit parcarea eram inghetat. Ps Ileana zicei ceva de un cd.Poate data viitoare ) . Link to comment
Leutzu Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Vlad a udat noua achizitie cu prajituri,seminte si suc si Bogdan la fel<{POST_SNAPBACK}> A fost ziua lor, nu stiu ce noua achizitie au udat. Link to comment
ovidiuc Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 A fost ziua lor, nu stiu ce noua achizitie au udat. <{POST_SNAPBACK}> Pai...au achizitionat cate un an in buchet. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Si l-am vazut pe Alezz pe bancheta din spate a Porscheului. Bine ca era si trapa deschisa sa aiba pe unde scoate capul si sa nu se chirceasca de tot. A fost nevoie de interventia descarcerarii. S"> Ce as fi dat pentru un aparat foto atunci! Link to comment
Vlad Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Leutzu...totusi am facut si o noua achizitie daca iti amintesti Link to comment
remix Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 ... si in tot acest timp remix dormea cu spor... Link to comment
Satori Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 ... data viitoare incearca cu o femeie ... Link to comment
sebian Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 ...din punctul asta de vedere si eu prefer o femeie sau cel putin Savana (cea care acopera) decat sa dorm cu spor >- Link to comment
remix Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Acum fiecare dupa posibilitati. Si eu prefer cu una sau mai multe femei dar in lipsa lor ma multumesc cu sporul. Link to comment
NFS Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Cel mai bine e cu fereastra deschisa! Hai ca ne-am aberat destul... pe saptamana viitoare! Link to comment
Recommended Posts