Jump to content

Intalnire Joi 18.08 Sala Polivalenta

Recommended Posts

La Bucuresti a fost ok.Pe principiul ai,n-ai treaba, joi e intalnirea,ne-am prezentat la ora regulamentara in parcarea aferenta.Masinile aliniate frumos,exact ca in pozele din cartile de unde noi invatam regulile de circulatie.Cind ajung,mare drive test cu Loganul lui Maniaku.Masina e ok...pt max 6.000.Pentru variantele care costa mai mult,mai ganditi-va.Prietenul nostru cu Porche a fost prezent si cand m-am urcat in el am zis ca cobor la metrou.Va da-ti seama ca atunci cand s-au urcat Maniaku si Alezz in acelasi timp saraca masinuta s-a lipit de sol.Leuta s-a pus pe bancheta din spate a Porche-ului si a ajuns la concluzia ca nu e potrivita pentru anumite chestii(spre deosebire de a Loganului :) ) ).Intre timp apare si BogdanG cu noul lui motor minune pe old WW,pt ca cel nou e retinut pe motive de copaci infipti in parbriz si alte zgarieturi.Sprite s-a imbogatit cu o pereche de aripioare pe care nu le-a vrut vreodata,dar cine stie poate ii plac =)) si si-a dezlipit bujiile cu ajutorul lui Alezz care cand a invirtit de cheie s-a invartirt si Matizul.Vlad a udat noua achizitie cu prajituri,seminte si suc si Bogdan la fel.Unii e in concediu altiI se joaca de-a charterul prin tari straineze si nu vin la intalnirii.O sa ii coste.Am ajuns la concluzia ca toamna e pe aproape pt ca la ora 24.00 cand am parasit parcarea eram inghetat.

Ps Ileana zicei ceva de un cd.Poate data viitoare :) ) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...