Jump to content

Citi il mai votati pe BASESCU

Shenck

Il voi VOTA pe BASESCU  

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu pot sa va înteleg pe voi, bucurestenii: îl votati pe Basescu primar general iar pe ceilalti de la sectoare îi puneti pe cei de la CPUN-FSN-PDSR (PSD-ul este al lui Cunescu...) iar consilieri îi votati majoritari tot pe nenorocitii de la CPUN-FSN-PDSR încât bietul om n-are cu cine sa faca treaba! Unii zic ca n-a facut nimic, altii ca a facut ceva dar nu se vede, altii ca a avut un curaj extraordinar si da-i Doamne zile multe si sa nu-l lichideze mafiotii! Hotarâti-va în puii mei o data, si votati-i pe toti (general, sectoare, consilieri) ori de la PD ori de la CPUN-FSN-PDSR ca sa stiti o treaba! Daca iese iar o adunatura pestrita începeti sa bâzâiti din nou... (n-am votat deoarece nu sunt bucurestean, dar multi târgovisteni si l-ar dori primar aici, în urbe...)

PS: CPUN-FSN-PDSR va iesi din nou câstigator (ca întotdeauna) datorita taranilor si pensionarilor, tocmai datorita celor pe care societatea îi dezavantajeaza cel mai mult... Mai discutam peste 3-4 generatii!

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu pot sa va înteleg pe voi, bucurestenii: îl votati pe Basescu primar general iar pe ceilalti de la sectoare îi puneti pe cei de la CPUN-FSN-PDSR (PSD-ul este al lui Cunescu...) iar consilieri îi votati majoritari tot pe nenorocitii de la CPUN-FSN-PDSR încât bietul om n-are cu cine sa faca treaba! PS datorita taranilor si pensionarilor, tocmai datorita celor pe care societatea îi dezavantajeaza cel mai mult... Mai discutam peste 3-4 generatii!

Bey nu te lua de mine ca sunt constantean...si intr-adevar il votez pe Basescu general dar il votez pe Ontanu la s2 indiferent ca e la FSN-CPUN-PDSR-alea alea. Iar PNL il votez de cand ma stiu...

PS. Iti vand un pont, o vorba romaneasca: Cel mai prost animal e taranul de oras......hihiih :wink:

Eu votez Alianta pe toata linia. Deci nu intru in categoria de votanti aiuristici. Din pacate sunt multi oameni neinteresati sau nestiutori. Nu zic ca sunt prosti, desi sunt si de-astia. Marea majoritate insa chiar daca citesc ziarele sau se uita la televizor nu stiu sa separe zvonurile PSD si "talpile" de stirile reale si nu sunt in stare sa isi formeze o opinie coerenta.

Basescu iese sigur. Sper ca bucurestenii sa ii dea si un consiliu ca sa faca treaba pana la capat. Pentru ca de facut face, indiferent ce ar zice unii sau altii.

Miliarde de felicitari pentru bucuresteni! Imi cer scuze daca v-am tras un pic de urechi. Sa-i stapâniti sanatosi, si pe Basescu, si pe consilieri! Peste 4 ani sa-l vedem la cârma tarii! Sa dea Domnu'!

E hai, nu exagera...

S-a dovedit pana acum ca basescu a fost cel mai tare primar. Asta NU inseamna ca ar fi bun de presedinte. Poate de prim-ministru sau, si mai bine, ministru al administratiei locale. O-m vedea.

Sa speram ca scapam de psd si a lor clica de imbogatiti pe spinarea noastra.

Ce s-a intamplat ieri este o VICTORIE! Dar nu a PD_PNL ci IMPOTRIVA PSD !!!

Si inca o chestie foarte importanta... S-a dovedit, cel putin in Buc, ca oamenii s-au desteptat si voteaza NOMINAL

Nu s-a mai votat partidul ci OMUL ceea ce este un progres mare pt poporul asta de idioti... Sa nu ma injurati o sa zic idiotizati...

OLE OLE OLE ...

I-am avut pe suckeri.

Ieri pentru mine a fost zi de sarbatoare. Am realizat 2 lucruri: in Bucuresti multi oamenii sunt informati si ...

in sectorul 5 sunt multi tigani si prosti.

Eu sunt din sectorul 5, deci imaginati-va cum m-am simtit cand am vazut rezultatul. Imi venea sa plang de ciuda.

bey, nu va umflati atit in pene ca votul meu i-a ajutat sa cistige!

AVEM ECHIPA, AVEM VALOARE...AVEM BASESCU CEL MAI TARE!!!!!!!!!!!![/size]

E hai, nu exagera...

S-a dovedit pana acum ca basescu a fost cel mai tare primar. Asta NU inseamna ca ar fi bun de presedinte. Poate de prim-ministru sau, si mai bine, ministru al administratiei locale. O-m vedea.

Sa speram ca scapam de psd si a lor clica de imbogatiti pe spinarea noastra.  

Ce s-a intamplat ieri este o VICTORIE! Dar nu a PD_PNL ci IMPOTRIVA PSD !!!

Si inca o chestie foarte importanta... S-a dovedit, cel putin in Buc, ca oamenii s-au desteptat si voteaza NOMINAL

Nu s-a mai votat partidul ci OMUL ceea ce este un progres mare pt poporul asta de idioti... Sa nu ma injurati o sa zic idiotizati...

Parerea mea este ca votul a fost PENTRU, nu IMPORTIVA, cel putin in Bucuresti. Au fost si voturi impotriva, nu neg, dar votul majoritar a fost pentru, oamenii au ignorat campania de murdarire a aliantei si a lui Basescu si s-au uitat in jur sa vada ca lucrurile se misca. I-au dat o sansa sa fac, parerea mea. Basescu nu a promis ca dubleaza si ca drege si ca da gratis. A zis simplu: astea sunt proiectele, daca ma votati le derulez. Simplu si la obiect, cine a gandit campania lui Basescu a fost genial. Cel putin afisele au fost superbe, m-am amuzat copios.

Dupa cum ati vazut aseara pe tvr1, Nastase a afirmat foarte sigur pe el ca "a invins". Care va sa zica i-au iesit ploile. Deci nici macar nu se astepta sa cistige pe Bucuresti, si dupa cum ati vazut (tot aseara), in restul tarii au cistigat cam tot. Probabil ca la fel va fi si in noiembrie.

PS. Pt cei care se intreaba de unde stiu eu ce-a fost pe tvr1... am satelit si prind tvri, realitatea, protvi, etc :) ... am vazut si finala cupei, sic! ;)

Daca ne spui ca te-ai si plimbat cu gipanul ala de la OSCE pe care l-ai pozat ne urcam cu totii in buburuze si venim dupa tine, sa facem drive test cu gipanul... :lol:

Dupa cum ati vazut aseara pe tvr1, Nastase a afirmat foarte sigur pe el ca "a invins".

Io cred că n-a prevăzut că va pierde, şi nu avea alt discurs pregătit :lollol: .

Eu cred ca NFS-ul are dreptate, PeSeDistii au cam ras totul in tara, putin le pasa de Bucuresti...daca vroiau si bucalele aduceau un om care sa se implice in lupta, nu s-o frece pina in ultima saptamina...eu cred ca s-a vazut destul de clar ca baietii nici n-au catadicsit sa se lupte pt Bucuresti... asa ca sa nu ne culcam pe-o ureche ca de fapt am cam pus-o de-o mamaliga...f***k

Cica niste rezultate partiale OFICIALE ar credita PSD cu 40% primari si 30% consilieri LA NIVELUL INTREGII TARI! dupa ce duminica seara inainte de ora 21:00 aveau 80% primari! ei bine, eu consider asta o victorie! cu atit mai mult cu cit PD+PNL au cam tot 30% impreuna ... mi se pare mie, sau suna bine?

Eu cred ca NFS-ul are dreptate, PeSeDistii au cam ras totul in tara, putin le pasa de Bucuresti...daca vroiau si bucalele aduceau un om care sa se implice in lupta, nu s-o frece pina in ultima saptamina...eu cred ca s-a vazut destul de clar ca baietii nici n-au catadicsit sa se lupte pt Bucuresti... asa ca sa nu ne culcam pe-o ureche ca de fapt am cam pus-o de-o mamaliga...f***k

Hmm, e cred ca se bat cu toate fortele pt Bucuresti!

Ia uite la http://www.mediafax.ro , voturile se numara din nou!

Mai pune ca in sectorul 6 studentii nu (prea) au fost lasati sa voteze.

Ba am mai auzit zvonuri ca rezultatele preliminarii nu prea bat cu ExitPoll-urile, ori peste tot acestea din urma sunt foarte exacte. Mai putin in Romania. Hai noroc!

A, sa nu uit o teorie care mie mi se pare foarte interesanta: planurile la furat ale PSD-ului sunt gandite pe 2 mandate, daca pica la toamna, ii prinde cu mina in **** pina la cot. Primul dus rece l-au avut la faza cu constitutia cind au vazut ca romanii nu sunt chiar atit de prosti si nu vin cind au chef pesedeii la raport. Asta ar cam fi nr.2 . Sa speram ce ne vom trezi la generale...

Daca ne spui ca te-ai si plimbat cu gipanul ala de la OSCE pe care l-ai pozat...

Check this out!

... ne urcam cu totii in buburuze si venim dupa tine, sa facem drive test cu gipanul... :lol:

Va astept, fac cinste! :lol:

Dupa cum ati vazut aseara pe tvr1, Nastase a afirmat foarte sigur pe el ca "a invins".

Io cred că n-a prevăzut că va pierde, şi nu avea alt discurs pregătit :lollol: .

Sunt exact de aceeasi parere ca vaxxi.

PSD a cheltuit cateva milioane de dolari (peste 2-3) pe campania din Bucuresti. Eu zic ca au sperat sa castige. De fapt sunt sigur.

Mai baietzi votul a fost este si va fi IMPOTRIVA si nu PENTRU!..Si ma intreb ati uitat oare cum a fost intre 1996 si 2000..? ca tot PD si PNL faceau si atunci ekipa !?..Deci grija mare mai !MIe unul imi pare rau acum ca am votat cu Floata caci dk are si consilierii de partea lui si primarii de sector canci concurentza urmatori 4 ani sa va pregatiti de gropi baietzi !.....Caci e tare bine sa ai ekipa ta !..Asa cum e la Guvern !Rad astia le merg afacerile n-au nici-o treaba !..Asa va fi si la City Hall o sa vedeti voi (noi adik)..Beleaua cea mare o sa fie in noiembrie caci dupa cum vad eu se cam clatina musuroiu si ia sa vedeti voi PD PNL si PRM !..Ei ce ziceti la guvernare mai ce distractie va fi !....Eu tot nu pot sa intzeleg sunt asa siderat CAT PUII MEI POTZI SA BAGI IN BUZUNARE...???

Mai baietzi votul a fost este si va fi IMPOTRIVA si nu PENTRU!..Si ma intreb ati uitat oare cum a fost intre 1996 si 2000..? ca tot PD si PNL faceau si atunci ekipa !?..Deci grija mare mai !MIe unul imi pare rau acum ca am votat cu Floata caci dk are si consilierii de partea lui si primarii de sector canci concurentza urmatori 4 ani sa va pregatiti de gropi baietzi !.....Caci e tare bine sa ai ekipa ta !..Asa cum e la Guvern !Rad astia le merg afacerile n-au nici-o treaba !..Asa va fi si la City Hall o sa vedeti voi (noi adik)..Beleaua cea mare o sa fie in noiembrie caci dupa cum vad eu se cam clatina musuroiu si ia sa vedeti voi PD PNL si PRM !..Ei ce ziceti la guvernare mai ce distractie va fi !....Eu tot nu pot sa intzeleg sunt asa siderat CAT PUII MEI POTZI SA BAGI IN BUZUNARE...???

Eu nu inteleg care e problema ta daca iese opozitia la generale. Parerea mea e ca orice este mai bun decat cancerul asta Pesedist. Iar PNL-PD chiar sunt convins ca o sa faca traba. Acum desigur este devreme dar vorbim peste patru ani despre ce a facut basescu intre 2004-2008, cu majoritatea de care te ingrijorezi. Parerea mea este ca Basescu a facut multe si va face si mai multe pentru Bucuresti.

Pai citeste si tu ce au facut astia in perioada cat au guvernat...Asta dk mai ti minte ...Deci nu am nimic cu opozitia da CARE opozitie ca nu prea mai e !....Sper din toata inima sa ai dreptate insa tare am teama ca si PNL + PD o vor lua pe urma PNTCD (iti mai amintesti de ei?) si atunci PA PA si cvasiopozitzia asta !..Ca sa nu mai zic ce dezastru ar fi un PRM..Asta asa ca sa vezi ce poate fi si mai rau !..Si vezi ai grija nu ma intzelege gresit si eu vreau skimbare da' nu k aia de-a fost in 96 nu multzumesc mai bine stau ci astia de sunt acum macar si-au unmplut buzunarele ...Sanki parca le au fara fund mai ! :) )))....

CDR nu a fost nici pe departe la fel de nociv pentru noi k PSD-ul. Asta incearca sa ne faca sa credem nenorocitii astia, asta e campania mediatica dusa de ei cu mijloacele pe care le utilizeaza de fiecare data cand vor sa mai manjeasca pe cineva: presa obedienta. Intre 96-2000 s-au facut reale progrese economice si daca nu erau asa de multi secu' infiltrati in partidele politice din componentza CDR inca de prin '90 se putea realiza si mai mult.

Este adevarat ca totul a parut un fiasco, un dezastru, trambitzat din toti bojocii de "baietii de bine" din opozitie care sanchi ne voiau binele.

Dar se vede acum cu ochiul liber ca oamenii astia sunt in stare sa iasa in plina zi afara si sa sustina in fata camerelor de luat vederi ca este noapte. Nesimtirea este la rang de cinste si asa va fi tot timpul in randurile lor.

Este un pacat sa compari oricum Alianta PNL-PD cu CDR-ul, tu probabil ca nu prea crezi ce spui dar sa nu te auda vre-ujn pensionar sau vre-un votant de tip pesedist ca imediat te crede si in capshorul lui se formeaza tot felul de conexiuni. Ceea ce tu zici asa in dorul lelii la el va fi certitudine curata, concretizata in vot. Eu personal am speranta ca inca mai putem sa ne lepadam de jegurile astea umane si astept cu nerabdare generalele. Am avut dreptate sa sper, dupa cum vezi la locale Alianta i-a zdrobit acolo unde au mers impreuna. Asa se va intampla si in toamna si apoi poate o sa avem si noi posibilitatea sa speram la: stagiu militar optional, desconspirarea dosarelor securitatii, refacerea sistemului juridic si medical, crestere economica reala nu bazata pe tot felul de manarii, vot uninominal, descentralizare (dar nu de tip baronist), refacerea invatamantului, si chiar de ce nu integrare europeana.

Cu actualul partid aceste lucruri nu sunt posibile din motive lesne de inteles. Spre exemplu daca te uiti la statisticile cu nivelul de studii al votantilor PSD iti dai seama ca nu pot sa repare sistemul de invatamant, nu ar mai vota nimeni cu ei :D

Pai citeste si tu ce au facut astia in perioada cat au guvernat...Asta dk mai ti minte ...Deci nu am nimic cu opozitia da CARE opozitie ca nu prea mai e !....Sper din toata inima sa ai dreptate insa tare am teama ca si PNL + PD o vor lua pe urma PNTCD (iti mai amintesti de ei?) si atunci PA PA si cvasiopozitzia asta !..Ca sa nu mai zic ce dezastru ar fi un PRM..Asta asa ca sa vezi ce poate fi si mai rau !..Si vezi ai grija nu ma intzelege gresit si eu vreau skimbare da' nu k aia de-a fost in 96 nu multzumesc mai bine stau ci astia de sunt acum macar si-au unmplut buzunarele ...Sanki parca le au fara fund mai ! :) )))....

Tu razi dar nici nu stii ce dreptate ai. Acum sunt milionari in dolari (ce dreq, numai Vanghelie a cheltuit 2 mil $ pe camapnia lui), dar cine zice ca nu vor sa fie miliardari. Nesimtire + prostie + ingamfare. Cand te gandesti la buzunarele lor imagineaza-ti un corn al abundentzei ... PE INVERS. Deci poti sa bagi oricat, dispare fara urma si tot mai intra.

Nici nu poti sa iti imaginezi cat ii urasc. Din toata fiintza. Si am argumente indubitabile sa o fac. Am zis.