Jump to content

Cum facem promovare la Forum?

NFS

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau si eu un sticker din ala cu www. si mai vreau si o insigna daca exista.

Despre autocolante se discuta aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=914&hl=

de insigne nu stiu nimic, daca vrei insigna ti-o cedez pe a mea, de la AAA :drinkers:

...aaa, si pune si tu la profil orasul unde locuiesti, sa stim si noi...daca nu e secret, bineinteles...

DaewooClub a fost indexat ~24h de Google, aproximativ 1700 hit-uri în acest timp, iar acum la căutarea după "daewooclub" suntem pe locul 1, în faţa celor de la daewooclub.com :mrgreen:

Bun, dar la un lucru tot nu v-ati gandit: cineva care doreste sa gaseasca un club daewoo da o de tipul "daewoo club". Incercati si o sa vedeti rezultatele... :-? Problema aceasta mi-a spus-o si Tolin_afc care ne-a descoperit dupa lupte seculare de cautat pe Google!

Revenire:

- am dat o cu "cauta in WWW" si m-am plictisit dupa 300 de numarari :(

- am dat o cu "pagini din România" si am gasit forumul la nr.78 ...

Edited by florinbad

Da, aşa e: la căutarea cu cuvintele separate ... pauză.

Însă, faptul c-a indexat foarte multe topicuri ne dă câştig de cauză când se interesează lumea de ceva concret despre maşini (şi nu caută cluburi :) ). Lista completă cu căutările care au ajuns la noi o găsiţi la:

http://www.daewooclub.ro/statistici/awstat...keyphrases.html

Ba al nostru-i mai frumos!

Am trecut zilele aste pe la VW forum si e incomparabil de scazut ca nivel.

Al nostru se misca natural si nu astepti cinci minute sa-ti deschida nu-s ce topic, nemaivorbind ca gasesti chiar comentarii la obiect, nu aberatii inculte.

Probabil ca atunci cand ai masina de 'jde-mii de euroi, nu te mai intereseaza ce se-nvarte pe sub capota, de ce scartaie nu-s ce garnitura sau ce-i aia o bucsa.

Deci nu a facut nimeni un tipar la fluturasi (adica un mesaj standerd pe care sa-l imprimam si sa-l distribuim la potentialii membri ai forumului), eu unul m-as baga la treaba asta, astept raspuns, numai bine

• 2 weeks later...