iuzar Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Imi pare rau dar a mea e mai tare...google e primul motor de care functioneaza cu ulei Link to comment
Gerula Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Vreau si eu un sticker din ala cu www. si mai vreau si o insigna daca exista. Link to comment
iuzar Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Vreau si eu un sticker din ala cu www. si mai vreau si o insigna daca exista. <{POST_SNAPBACK}> Despre autocolante se discuta aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=914&hl= de insigne nu stiu nimic, daca vrei insigna ti-o cedez pe a mea, de la AAA ...aaa, si pune si tu la profil orasul unde locuiesti, sa stim si noi...daca nu e secret, bineinteles... Link to comment
Gerula Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Sorry, mai scapa omului cate ceva, batranetzile, deh. Link to comment
VAXXi Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 DaewooClub a fost indexat ~24h de Google, aproximativ 1700 hit-uri în acest timp, iar acum la căutarea după "daewooclub" suntem pe locul 1, în faţa celor de la daewooclub.com Link to comment
Shenck Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Am fost detronati de daewooclub.com , acum sintem iar pe locul 3 (primele 2 sint .com) Link to comment
ovidiuc Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Pe google al meu suntem tot primii.Cred ca al tau e defect Shenck-ule Link to comment
Shenck Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 NU, cred ca tu cauţi doar în română Link to comment
florinbad Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 (edited) Bun, dar la un lucru tot nu v-ati gandit: cineva care doreste sa gaseasca un club daewoo da o de tipul "daewoo club". Incercati si o sa vedeti rezultatele... Problema aceasta mi-a spus-o si Tolin_afc care ne-a descoperit dupa lupte seculare de cautat pe Google! Revenire: - am dat o cu "cauta in WWW" si m-am plictisit dupa 300 de numarari - am dat o cu "pagini din România" si am gasit forumul la nr.78 ... Edited January 13, 2005 by florinbad Link to comment
ovidiuc Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Eu i-am dat "daewooclub" in www si tot primii suntem. Link to comment
florinbad Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Nu, omule, cauta dupa 2 cuvinte "daewoo club" si o sa vezi ce iese... Link to comment
VAXXi Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Da, aşa e: la căutarea cu cuvintele separate ... pauză. Însă, faptul c-a indexat foarte multe topicuri ne dă câştig de cauză când se interesează lumea de ceva concret despre maşini (şi nu caută cluburi ). Lista completă cu căutările care au ajuns la noi o găsiţi la: http://www.daewooclub.ro/statistici/awstat...keyphrases.html Link to comment
Nicotine Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Am vazut ca si daca cauti Golanul ajungi pe daewooclub. Dar la si ce topic dedicat avem, chiar poti sa te documentezi aproape complet despre Golan, fara a mai apela in alta parte Link to comment
VAXXi Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Locul 1 la căutarea după "daewooclub" ... la căutarea după "daewoo club" ... undeva îngropaţi pe a n-şpea pagină Link to comment
iuzar Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ...degeaba suntem pe a tzshpea pagina, se pare ca suntem invadati... baieti mai intrati si voi pe forum ca ne-au atacat vizitatorii... Link to comment
VAXXi Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Uite exemplu de robot de indexare nesimţit de la Inktomi. Link to comment
florinbad Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 (edited) Avem 666 membri > > > Edited January 20, 2005 by florinbad Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Uite exemplu de robot de indexare nesimţit de la Inktomi. <{POST_SNAPBACK}> Uite asa se explica si recordul ala de pe prima pagina! Link to comment
NFS Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Uite asa se explica si recordul ala de pe prima pagina! Io as reseta contoru ala... si l-as pune sa arate numai numarul userilor inregistrati! Link to comment
Gerula Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Ba al nostru-i mai frumos! Am trecut zilele aste pe la VW forum si e incomparabil de scazut ca nivel. Al nostru se misca natural si nu astepti cinci minute sa-ti deschida nu-s ce topic, nemaivorbind ca gasesti chiar comentarii la obiect, nu aberatii inculte. Probabil ca atunci cand ai masina de 'jde-mii de euroi, nu te mai intereseaza ce se-nvarte pe sub capota, de ce scartaie nu-s ce garnitura sau ce-i aia o bucsa. Link to comment
dan22y Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Deci nu a facut nimeni un tipar la fluturasi (adica un mesaj standerd pe care sa-l imprimam si sa-l distribuim la potentialii membri ai forumului), eu unul m-as baga la treaba asta, astept raspuns, numai bine Link to comment
andreib Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Sa stii ca n-ar fi o idee atat de rea. M-as baga si eu pentru binele forumului. Link to comment
Satori Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 E posibil sa nu fie chiar inspre binele forumului si de aceea nu s-a facut. Cititi topicul asta mai bine caci aceasta posibilitate s-a mai discutat. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Ia uite cum face lumea posturi: Link to comment
claz Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Sa vorbim cu un moderator sa-i dea un warn de 10%, ca precis e offtopic Link to comment
Recommended Posts