tolin Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 http://www.averea.ro/display.php?data=2005-08-20&id=6179 Doar geoana poti sa fi sa-l comentezi pe N.C. Munteanu, dar intrebarea ramane valabila in privintza autenticitatii textelor date pe goarna (Internet). Link to comment
sebian Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Pai matale nu votezi, Toline? Link to comment
Leutzu Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Am votat da, pentru ca in romania totul este posibil. Link to comment
body Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Eu unul sunt convins ca sunt adevarate la cat de nenorociti sunt "actorii" de acolo (PSD) ! Link to comment
Mike1 Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Eu sunt convins ca indiferent de "actorii" ce se afla la putere la un moment dat se pot petrece astfel de lucruri precum cele ce reies din stenogramele PSD. Pe cale de consecinta cred ca si in cadrul Aliantei au loc astfel de discutii, numai ca deocamdata nu au fost intr-atat de stupizi incat sa le scape porumbelul (not yet, anyway )"> ) Link to comment
mongoose Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 (edited) Daca cineva crede ca acele stenograme se pot inventa are o imaginatie bogata. Este aproape imposibil sa inventezi atatea sute si sute de pagini de discutii in care sa imiti amprenta personalitatii celor implicati fara scapari. Cand citesti stenogramele parca asculti o inregistrare, asa de realiste sunt textele. Modul de a vorbi, frecventa, calitatea limbajului, toate sunt identice cu personajele din texte. Din punctul meu de vedere este aproape imposibil (remarcati, aproape) sa inventezi asa ceva. Daca sunt inventate atunci acel cineva merita o medalie ceva, un premiu pentru ca este pur si simplu genial. P.S: Am votat Nu Edited August 22, 2005 by mongoose Link to comment
ToPser Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Curat murdar coane TOLINE!!! Link to comment
ticolino Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) Hm, o fi Nastase cel care a organizat inregistrarea sedintelor? ------------------------------- Domnule Nastase, ori Dorina ori dvs. Noua ne-ar fi placut sa fie Dorina. Stie ea de ce. Va reamintim cateva citate din casetele care contin inregistrarea delegatiei Permanente a PSD din 22 martie. Adrian Nastase: Eu as fi vrut sa spuneti: sunt aici trei mii de... As vrea sa se inregistreze, ca poate dam caseta cu totul la ziare si nu numai... Apropo, unde merg casetele acestea, Dorina, unde ajung, unde vor sta casetele? Dorina Mihailescu: La dumneavoastra la cabinet. --------------------------------------- fragmente din ultimul email trimis de "Eminescu" http://www.hotnews.ro/articol_30443-%27%27...lui-Nastase.htm Edited August 29, 2005 by ticolino Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 dar daca ultimile stenograme,care tintesc o apropiata al lui nastase (si numai pe ea) ar avea in spate ceva masinatiuni sentimentale? Doamna Nastase & Co? Nu ar fi prima femeie care ar juca pe la spate pentru indepartarea unor incomode..bine.. e doar o teorie.. Link to comment
tolin Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Devine telenovela toata povestea. Ce a ajuns tara asta, la mana unei femei ? Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 de parca pe vremea impuscatului nu era la mana tovarasei academician Link to comment
tolin Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Chiar de loc, martorii oculari au infirmat aceasta legenda creata special pentru a-l victimiza pe el. Aia si-a bagat coada doar in limita functiilor acumulate, putin pe la cercetare, putin pe la chimie si putin pe la tvr. Asta noua se vrea mai subtila, darama capitalul de imagine si cheama lumea buna pe la Parchet. PS Astept legenda cu madam Tariceanu, ca vad c-au lasat-o in pace pana acum. Link to comment
hitman Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 (edited) Pe numitul Geonica, baiet cu educatie si spilcuit, l-am vazut in aeroportul Milan. Era o coada mare la tranzit, cam de vreo 30 m pe 6 rinduri. Eu m-am asezat la coada (am venit cu acelasi avion) si am stat 30 min. El s-a bagat in fata, ca de, e un 'gentlaman'. Coziile sint pentru prostime. Ma intreb daca are vreo legatura atitudinea lui fata de oameni cu faptul ca e in pesede. > Edited August 29, 2005 by hitman Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 pe mine ma distreaza cum geoana & sleahta vad acest lucru ca o prigonire a psd probabil pentru ei dreptatea e prigonire Link to comment
ticolino Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 @tolin: nu subestima femeile... ar fi in stare sa lanseze si o bomba atomica ca sa scape de o rivala Link to comment
Recommended Posts