mike.omega Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 fftopic: Daca tot am devenit experti peste noapte in tainele fotografiei de ce nu deschidem exif-ul pozei? Poate asa ne pica fisa ca aparatul respectiv are limitele lui sau poate ca cel care-l intrebuinteaza nu are inclinatii spre domeniul asta Link to comment
Lucian M Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 OFF- tu salvezi intotdeauna pozele pe pc, apoi te uiti in exif? Si inca ceva- din 2004 am devenit posesor de "dijital", deci expresia "peste noapte" nu mi se potriveste. Mircea, scuza interventia,. Te rog sa stergi ambele mele postari. O seara frumoasa! Link to comment
Mircea Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Poftim bre, nea Luciane niste poze. M-am jucat cu ISO si modul macro. Studiu pentru tine Da, e un Fiat Cinquecento Link to comment
lopez23 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 are cineva ferrari 1/24 de vanzare pe aici ? Link to comment
Englishman Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 (edited) Astazi, Cielito a primit o sora mai mica cu care sa se joace... ..o macheta originala Daewoo Cielo , made in Korea, scara 1:35, deci este mult mai mare decat ma astepta. Cred ca a fost cel mai greu de facut rost lucru pe care l-am vrut vreodata. Postari pe toate forumurile, rabdare si tutun cu carul...Am avut noroc porcesc cu un baiat din Craiova al carui tata a lucrat la Daewoo. Pretul a fost modic...100 de lei Urmeaza o vopsire in albastru...ca sora ei mai mare... Sa nu uit, arata MULT mai bine in realitate, detaliile sunt super ...e modelul ala cu arc, care odata tensionat, o ia la goana inainte.... )"> Edited October 29, 2009 by Englishman Link to comment
Dumitru Cristian Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Superba macheta. Sa o stapanesti sanatos! Ai mare grija cand o vopsesti sa nu o gazezi... Ai facut suporturile pt capacele alea la jantele de tabla? Link to comment
Dj_Dark Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Sa-i schimbi rotile pe spate sau suspensia fiindca sigur ating de aripa . Misto jucaria, geamuri nu are? Link to comment
Costi VLN Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Super tare jucaria.Ma tenteaza si pe mine o macheta de Cielo si una de Dacia.Caut de ceva timp si nu am gasit nici una dintre ele.Sa o pastrezi sanatos. Link to comment
madkat Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Nu mai poti face rost de inca una, nu? ma gandesc - daca tot o sa o revopsesti, sa iei cu un dremmel micile imperfectiuni de turnare - sa arate mai fain Link to comment
Englishman Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 (edited) @D.Cristian - Multumesc pt aprecieri ! sunt foarte mandru de micuta. Cu capacele la sora mare am rezolvat cu niste pumni sanatosi, (am zis...se crapa, se crapa, asta e...dar nu s-au crapat, chiar sunt rezistenti) s-au fixat atat de bine incat am impresia ca nu or sa mai iasa in veci de acolo. @Dj - Are geamuri peste tot, mai putin la usile din fata, dar cred ca nu e foarte vizibil in poze. Care suspensie?!! @Costi - macheta de dacie se gaseste relativ usor, pana si in oraselul meu am vazut intr-o perioada la benzinariile mai serioase. Astea Daewoo, in general, nu cred ca se gasesc de vanzare prin magazine nicaieri, se gasesc in circuit inchis din cate am observat, "marii" producatori de jucarii de acest fel nu dau doi lei pe brandul nostru, fie-le afacerile falimentare sa le fie... @Madkat - deja i-am spus baiatului din Craiova sa mai faca rost, iar daca face, esti primul caruia ii spun. Edited October 29, 2009 by Englishman Link to comment
Dumitru Cristian Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Costi din asta asa vrei ? Este IMENSA si suuuper detaliata, are absolut toate formele ... Exista cumva vre-un topic cu miniaturi pe forum? Link to comment
Dj_Dark Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Intreaba-l te rog si de alte daewoo (espero de exemplu ) Link to comment
argon Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Oricum, dupa 5000 de km il voi schimba ca de obicei tot cu unul din asta. de ce dupa doar 5000 km? Link to comment
VAXXi Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Englezule, foarte tare macheta; daca te apuci si poti, fa-o cu un aerograf; la pensula trebuie extrem de multa rabdare si scule bune Intreaba-l te rog si de alte daewoo (espero de exemplu ) +1, +1 ! Link to comment
Mircea Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 E la fel ca a mea. Machetele astea s-au dat in 1995, cand s-a lansat productia la Craiova, si sunt intr-un numar tare restrans. A mea este rosie Ca sa o vopsesti o poti demonta integral, inclusiv usile si geamurile. Eu la a mea i-am pus geamuri negre, cu folie. Inclusiv jantele le poti face. Ma gandeam si eu sa o fac pe a mea in alta nuanta, dar nu am avut timpul necesar. Link to comment
uskt2005 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 ... @Madkat - deja i-am spus baiatului din Craiova sa mai faca rost, iar daca face, esti primul caruia ii spun. Si mie al doilea nu ? Si eu vreau un cielito de asta mic Link to comment
Costi VLN Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Costi din asta asa vrei ? Este IMENSA si suuuper detaliata, are absolut toate formele ... Exista cumva vre-un topic cu miniaturi pe forum? Super marfa.Cum ai facut rost de de macheta de Oltcit?Pana acum nu am mai vazut.Dacia,ma rog Renault-ul,e superba.Nu o vinzi? 1 Link to comment
VAXXi Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Exista cumva vre-un topic cu miniaturi pe forum? Exista topicul Automodelism. 1 Link to comment
Dumitru Cristian Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Am si eu cateva mai interesante cum ar fi: Renault 12Gordini 1:18. Foarte mare si extrem de bine facuta! Toate detaliile, formele... L-am luat de la un salon auto din Franta. A fost destul de scump, in juru a 40 euro. Si un Citroen Axel 12 TRS 1:35 parca destul de micut si nu foarte bine facut... Il gasiti pe ebay, la preturi relativ ok.. Asta se pune? E absolut bestialaaaaaaaaa! Prinde 60 km/h... Link to comment
Dumitru Cristian Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 (edited) Multumesc VAXXi !! Am sa continui acolo despre miniaturi! Costi nu le vand ca se gasesc greu... uite aici mai multe poze http://www.gmclub.ro...35entry452035 English ma faci al naibii de curios cu uleiul asta al tau "> Edited October 29, 2009 by Dumitru Cristian 1 Link to comment
Mircea Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Scuze pentru calitatea fotografiilor, sunt facute cu telefonul si cu o camera naspa, fara baterii Chevrolet Lacetti Wtcc, fabricant NOREV Cei care vreti Renault 12 - Dacia 1300, gasiti la Autoart 2 modele, un Gordini ca cel de sus si un Renault 12 galben, la preturi ok - 120-200 ron Link to comment
EM!L Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Am si eu cateva mai interesante cum ar fi: Renault 12Gordini 1:18. Foarte frumoasă, într-adevăr extrem de bine făcută Link to comment
naylui Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 @Mircea nu vinzi cielo? Renault si citroen sunt bine facute...de unde le-ai luat? ma gandeam sa imi fac un review cu toate masinile posedate de-a lungul timpului. Link to comment
uskt2005 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Colectia mea de moto: Link to comment
Recommended Posts