Englishman Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 (edited) Destul de reusit Cielo de la nr.52, culoarea e in schimb de rahat. Cine nu l-a vazut, sa zica, urc poze. In schimb, unele informatii tehnico- istorice din revista sunt eronate, dar asta e alta poveste. In legatura cu postul lui Mircea : preferintele sunt subiective, de aia-s preferinte Pentru mine nu valoreaza nici doua cepe degerate un model contemporan pe care nu l-am vazut live vreodata sau in care nu m-am urcat. Placerea e de fapt rememorarea originalulului la contemplarea unui model miniatural. Altfel, e doar o jucarie anonima. Edited September 11, 2013 by Englishman Link to comment
VAXXi Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Deci ... ie-te aici automodelism adevarat http://englishrussia.com/2013/11/22/rc-model-of-niva/ Link to comment
mr_ Posted February 15, 2024 Share Posted February 15, 2024 Redezgrop topicul asta după 100 ani... A găsit cineva model de Daewoo Nubira? Cielo am văzut (1/43 parca) însă Nubira canci. Link to comment
Recommended Posts