VAXXi Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Lume, lume, un eveniment de mult asteptat: intalnirea nationala DaewooClub 2005. Locatie: Moldova, judetul Neamt, barajul Bicaz Data: 22-25 septembrie (joi - duminica) Cazare: Motel Cristina si anexele. Se poate sta la casute (fara incalzire si baie proprie, costa 350.000 ROL - 2 paturi, deci 17,5 RON locul) sau la camere in motel, care costa 700.000 ROL camera cu doua paturi (deci 35 RON locul). Poze: Pentru cei care n-au mai fost, sa descriu ce se intampla la o intalnire: principalul scop este relaxarea pentru cateva zile asadar, se desfasoara in principiu gratare zilnice stropite cu bere/suc, discutii tehnice si atehnice, schimb de experienta in domeniul auto (si nu numai), surubareala la masinile participantilor (in sensul bun, adica "uite - am reparat cutare" si nu "ups - surubul asta unde venea ?" ), plimbari prin imprejurimi (pe jos sau cu vehiculele), apoi seara strangerea la o masa mare cu de toate + iar discutii antrenante in diverse teme. Se poate veni cu prietene si neveste, la intalnirile anterioare s-a format repede "grupul fetelor" (care cel putin asa au lasat impresia s-au simtit foarte bine). La motel nu e nevoie de avans pentru cazare. Locuri sunt destule (~80 in motel, plus casutele). Am ales optiunea plecarii de joi in ideea ca drumul este mai lung, si vom avea astfel mai mult timp pentru activitatile descrise mai sus. In functie de zona din care veniti, vom stabili puncte de intalnire pe drum; majoritatea participantilor vor fi din Bucuresti, si se va pleca in 2 transe: cei care pot veni de joi, si cei care vin de vineri, deci ajungerea la destinatie nu este o problema - se va merge in coloana si nu se va rataci nimeni. Cine doreste sa se inscrie pe lista, copiaza lista de mai jos si se adauga la sfarsit (lista are rol estimativ al numarului de participanti, nu implica nici o obligatie financiara). 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) OvidiuC +1 [de vineri] 6) Satori, VAXXi Link to comment
ileana Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) OvidiuC +1 [de vineri] 6) Satori, VAXXi 7) ileana [de vineri] km buc-motel cristina? Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) OvidiuC +1 [de vineri] 6) Satori, VAXXi 7) ileana [de vineri] 8) Maniaku +1 (de vineri) Link to comment
VAXXi Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 Eu am calculat cu ViaMichelin ( http://www.viamichelin.com ) si mi-a dat 313 km de la Ploiesti la Piatra Neamt. Ajustati in consecinta minus 60 km Ploiesti-Bucuresti, plus 33 km de la Piatra Neamt la locatie ... cam 286 kilometri ! Link to comment
nicolaev Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Vaxxi vezi ca ai gresit locatia. Motelul Cristina este imediat dupa barajul de la Bicaz cum te duci spre Poiana Largului sau Durau. Cheile Bicazului e cu totul in alta parte (spre Borsec). Fiind din Bacau am fost acolo de cateva ori si pot spune ca m-am simtit f. bine. Cum cobori de la motel spre ponton s-au construit si alte casute f.moderne. Atentie sa nu vina apa mare ca atunci o sa spuneti la modul propriu ca aveti salupe voi cei cu Espero Ca si distanta undeva la 400-420 km de Bucuresti venind pe E85 pana in bacau si de acolo spre Piatra-Neamt - Bicaz. Anul trecut in iulie m-a prins o grindina acolo cat oul de porumbel. Bafta. Link to comment
VAXXi Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 Mea culpa, nu cunosc zona. Am rectificat. Link to comment
MCojo Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Doar ce am trecut pe acolo prin zona acum 2 saptamani...Mi-ar placea sa ajung, mai vedem pana atunci... Link to comment
ileana Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 @vaxxi, vrei sa spui plus 60 km bucuresti-ploiesti @nicolaev, nici grindina cat oualele de taur nu ne descurajeaza! Link to comment
VAXXi Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 Corect, +60. Sunt obosit, e clar. Link to comment
nicolaev Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Sa stiti ca la sfarsitul lui septembrie e cam frig pe acolo fiind zona de munte. Ideal este sa se faca o rezervare pentru ca sfarsitul de saptamana mereu este ocupat motelul care are incalzire. Mai sunt si vreo trei casute cu patru camere fiecare care au si acestea incalziredar sunt cam departe de centrala termica si se cam pierd "gigacaloriile" pe traseu. PS In poza aveti grindina cat ouletele de tauras ("> Link to comment
ileana Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 tu n-ai inteles ideea!...nu se merge sa stai la caldurica in camera!..asta o poti face si acasa Link to comment
VIPER Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Bucuresti - Bicaz (cel in discutie): aprox 380km (pe ruta Urziceni - Buzau - Rm. Sarat - Focsani - Marasesti - Adjud - Bacau - Bicaz) Ploiesti - Bicaz: 338km (prin Bucov si apoi traseul de mai sus) sau 288km (prin Sinaia - Predeal - Sf. Gheorghe - Mc. Ciuc - Bicaz). A 2-a varianta desi mai scurta implica 2 randuri de serpentine din care cele de la Cheile Bicazului nu-s cele mai sexy, deci e mai scurt ca drum si mai lung ca timp...) Ar mai fi varianta ca de la Brasov sa mergeti prin Onesti si apoi Bacau etc. 351km aproximativ. Pentru Brasoveni mi se pare cea mai ok varianta prin Onesti. Sursa: AND Europe 2005. Link to comment
nicolaev Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Eu gandesc prin prisma unui tata care isi cara copilul dupa el peste tot. Sunt pe alta frecventa inseamna. Sorry. Link to comment
Wolfman Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Se gasesc camere libere, doar de ziua marinei si Revelion e full. Link to comment
Maniaku Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Pai da, dar gandestete ca noua nu ne ajung 2-3 camere ci cel putin 15-20(sper) asa ca eu cred ca este nevoie de o rezervare!!! Parere mea, care este! Link to comment
steph Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ce va urasc. mai mult ca sigur trag chiulu` Link to comment
laurentziu83 Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 si doar te incadrai bine in peisaj Link to comment
ovidiuc Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) Din pacate pentru 22-25 septembrie ma trec la incerti.Pt 29 sept -02 oct m trec pe lista. Link to comment
pesteimputit Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 Link to comment
sebian Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 (edited) Sper sa reusesc sa imi iau liber vreo 2 zile de la munca ca merita: 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) Edited August 23, 2005 by sebian Link to comment
Alezz Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Alta data mai nasoala nu puteati ma sa alegeti ??? Link to comment
Satori Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 De ce? Sunt zilele acelea are lunii in care Cielo consuma? > Link to comment
Leutzu Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 As veni si eu, dar este parca prea departe pentru mine si mai ales pentru buzunarul meu Link to comment
Recommended Posts