robertdumitru1 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 (edited) In sfarsit postez si eu! Se anunta un party pe cinste. Cred ca lista e urmatoarea : 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur ) de vineri seara - motel Edited August 31, 2005 by robertdumitru1 Link to comment
Lucian79 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Poate-n exaltarea si bucuria ta ai uitat cum trebuie sa te adaugi pe lista. Nu se taie ultimul inscris robertdumitru1 .. ci se lasa si te adaugi dupa el Link to comment
VIPER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Deci: 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel @Lucian79: ar fi cam 630km pe ruta: Oradea - Alesd - Bistrita - Pasul Tihuta - Campulung Moldovenesc - Gura Humorului - Botosani - Piatra Neamt - Bicaz. Ti-am facut un document cu 3 rute diferite. Sursa: AND Europe 2005 Link to comment
atomis Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Oradea - Alesd - Bistrita - Pasul Tihuta - Campulung Moldovenesc - Gura Humorului - Botosani - Piatra Neamt - Bicaz. si cum ar fi ca de la botosani sa mergi pana la galati apoi la constanta si pe urma la bicaz. ups ai vazut aproape juma de tara. Link to comment
VIPER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Daca citeai o pagina in urma vedeai ca Lucian79 a vrut ruta Oradea - Botosani - Bicaz... Ca idee... Link to comment
Lucian79 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 si cum ar fi ca de la botosani sa mergi pana la galati apoi la constanta si pe urma la bicaz. ups ai vazut aproape juma de tara. <{POST_SNAPBACK}> Am vrut or-botosani-bicaz ptr ca am de rezolvat unele lucuri in botosani ..lucruri care le aman de cateva luni bune ... nu ca tin neaparat sa vad jumate de tara ( prin natura muncii mele o vad toata de cateva ori pe an ) Link to comment
Senna Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Vin si eu 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel 24) Senna+1 (de vineri-motel) Link to comment
MCojo Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Oaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Link to comment
sotto Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 wwwaaauuuu !!! suntem ~ 50 persoane, sigur se fac rezervarile din timp, asta ca sa nu ne trezim dormind in masina sau alergand dupa cazare Link to comment
Wolfman Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Tocmai am sunat la Motel Cristina si am rezervat 8 camere (2 de joi, 4 de vineri si 2 de sambata) in afara de cele trei bungalow-uri retinute deja. Camere duble la motel sunt 17 de toate, deci ar fi maximum 61 de locuri la camere incalzite, restul vor trebui sa-si aduca saci de dormit pentru casutele gen camping (astea sunt inca 30 cu 2 paturi). Poate o sa ocupam tot pe-acolo, adica 120 de locuri si ar fi frumos sa avem un banner mare sa-l punem la intrarea in parcarea motelului, sa stie lumea ce se intampla acolo... Maine sun sa mai rezerv inca trei camere la motel. Stati linistiti, locuri vor fi. Link to comment
Lucian79 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Mda ... s-ar parea ca eu prin 20 voi ajunge in Botosani iar in 21 voi ajunge la locu' faptei .. te rog Wolfman sa rezervi o camera din data de 21 - Miercuri. Link to comment
Wolfman Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 OK, maine la 9.00 sun si rezerv inca doua camere de vineri si una de miercuri. Si cu astea, vor mai ramane libere doar 6 camere duble la motel. Link to comment
alx Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Din cate imi aduc eu aminte, la Moeciu s-a platit o camera in plus desi nu a stat nimeni si fusese rezervata. Vinovatul se stie el ( ). Eu propun sa se plateasca in contul DWC un avans sau chiar pretul complet al camerei dorite astfel incat sa ne putem baza pe ceva sigur. Nu mi se pare o avere... Link to comment
Satori Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Da' tu de ce nu esti pe lista? Link to comment
alx Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Sunt bre, io-te mai jos. Cu multumiri d-lui Lupulica... 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel 24) Senna+1 (de vineri-motel) 25) Alx+1(a) (de vineri seara) Link to comment
Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Am sunat si am mai retinut inca patru camere, una de miercuri pt. Lucian79 si trei de vineri; deci situatia suna asa: o camera de pe 21, trei bungalow-uri si 2 camere la motel de pe 22, 7 camere de pe 23 si doua camere la motel de pe 23 in total 51 de locuri rezervate. Propun ca cei ce sunt convinsi ca vin SIGUR (exceptie facand desigur cazurile de forta majora) sa-mi trimita pe mail numele in clar pe care sa fac rezervarile. Si merci de diminutiv alx, dar de la Wolfman la Woulfy e distanta maaare! > Link to comment
sebian Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Pai eu vreau sa iti trimit datele mele ca vin sigur, dar n-am adresa ta de mail...sau vrei prin MP? Link to comment
Ciprian_68 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 ce mult mi-as dori sa pot ajunge si eu.. si totusi o speranta exista..anunt exact zilele astea.. Poze de la Cheile Bicazului.. scuze pt. data eronata Link to comment
sebian Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Astea sunt imagini din Back to the future presupun, dupa data Link to comment
Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Eu nu prea ma omor dupa Cheile Bicazului, vara trecuta abia am reusit sa aprind gratarul de cata umezeala era acolo; prefer sa le admir din masina, din postura de sofer, bineinteles! Link to comment
Ciprian_68 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 (edited) Mi-am cerut scuze.. aparatul era nou..si nu-i setasem data..pozele sunt facute prin luna iulie (anu' asta).. Traseu Ploiesti_Bicaz aici pt harta apasati link-ul "Karte anzeigen" din subsolul paginii iar pt. traseul de intoarcere link-ul "Ruckreise" Traseu Oradea _Bicaz aici Traseu Oradea_Botosani_Bicaz aici Edited September 2, 2005 by Ciprian_68 Link to comment
Lucian79 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 ptr traseu. Am primit si de la viper 3 trasee amanuntite. Ideea e ca nu-l vreau pe cel mai scurt ci pe cel mai bun ..iar prin SJ sunt niste drumuri de-ti vine Link to comment
sotto Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 am uitat sa specific, si eu vreau la motel de vineri cum am zis. thanx Link to comment
Recommended Posts