MCojo Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pentru joi: - ora 9:00-9:30 sincronizare Ploiesti (persoana de contact: eu) pentru zona Brasov, Valcea; - ora 9:00-9:30 sincronizare Bucuresti (persoana de contact ... cine se ofera ?); - ora 11:00-11:30 sincronizare Buzau, toata lumea; pauza de facut noi cunostinte, tigara, ceva de rontzait; - ora 12:00 plecare din Buzau <{POST_SNAPBACK}> Si sincronizarea pe la Ramnicu Sarat pe la cat o sa fie...eu vin dinspre Ianca... Link to comment
VAXXi Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Pai, la ora 12 de plecare din BZ, adauga distanta Buzau-Ramnicu Sarat cu o medie orara de ~80 km/h ... as zice 12:30. In principiu, dupa Buzau tinem legatura prin telefon. Link to comment
Lucian79 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Se pare ca dupa toate probabilitatile voi fi singuru' reprezentant din vest Link to comment
tuf5075 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Vreau si eu un nr de telef ca s-ar putea sa ajung si eu in perioada aia in tara si sa dau si eu o fuga, chiar si pentru cateva ore, mi-ar placea mult sa va cunosc. Link to comment
MCojo Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Se pare ca dupa toate probabilitatile voi fi singuru' reprezentant din vest <{POST_SNAPBACK}> Si eu cred ca singurul din SUD-EST... Link to comment
MCojo Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 si eu tot SUD-EST! <{POST_SNAPBACK}> Mai mult spre SUD decat spre SUD-EST!!! Parca Oltenita e mai cas spre Bucuresti decat Constanta! Link to comment
ileana Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 eu asa am invatat la scoala... Link to comment
Shenck Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 ... si pe vremea aiai se facea scoala ) Link to comment
sebian Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pai Oltenita, fiind la Dunare (parca), este in SSE ca sa fim mai exacti deci mai la sud decat Ctza Link to comment
MCojo Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pai Oltenita, fiind la Dunare (parca), este in SSE ca sa fim mai exacti deci mai la sud decat Ctza <{POST_SNAPBACK}> Corect deci mai mult spre SUD decat spre SUD-EST!!! Oricum o sa avem prilejul sa ne contrazicem destul la Bicaz... Link to comment
Lucian79 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Asta daca n-o sa fiti Link to comment
Sharpe Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Cine spunea ca pleaca din Bucuresti vineri, dupa amiaza?? Ramane stabilita ora de plecare la 17.00?? Locul de intalnire ??? Link to comment
NFS Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Probabil benzinaria Agip, exact inainte de aeroportul Otopeni, pe dreapta. (oops, sau nu se pleaca prin Ploiesti? ) Link to comment
VIPER Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ce sa faci prin Ploiesti? Si asa se merge ca naiba ca se face intersectia aia spre Metro... Chiar daca e departe un punct fain (parerea mea) ar fi Petrom-ul din Urziceni (ma rog, e in afara orasului, imediat dupa punctul de control). Link to comment
Sharpe Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) Asa ne putem intalni si la Bicaz,mi-e totuna,sunt obisnuit cu traseul asta... Era vorba de un loc in Bucuresti,iesirea spre Urziceni,este pe Colentina ,eventual pe dreapta dupa Metro??? Edited September 7, 2005 by Sharpe Link to comment
NFS Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Sau chiar la intrarea (sau iesirea) in/din Metro. Link to comment
VIPER Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Sau Carrefour, e mai aproape... Link to comment
Ndi Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 E cineva care nu sta si pe 25? Se pare ca s-a ivit ceva si ma gandeam sa ma evapor pe 24 seara, desi nu sunt exact sigur. Pleaca cineva pe 24 seara/noaptea? Parca nu-mi vine sa plec singur. Inca nu m-am hotarat ce fac. Cand se bate in cuie, o sa finalizez cu mail sau PM. Sorry. Link to comment
Wolfman Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Pentru echipa de joi, o sa va astept la intrare in Bacau, la Metro. Am o rugaminte pentru cei ce detin CD-Playere in masina, as avea nevoie de cateva CD-uri audio ORIGINALE (nu facute din mp3) cu muzica buna de ascultat in masina, ca sa le fac copie (vin cu laptop cu combo), ca eu am doar mp3-uri. Merci anticipat! Link to comment
Sharpe Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) @Wolfman,ce fel de muzica vrei?Fa o lista si iti aduc ce am... @NFS,ramane in parcarea de la metro?Da-mi un nr de tel pe PM... @Viper,la car4 e mai aglomerat si e nasol de iesit din parcare Edited September 7, 2005 by Sharpe Link to comment
florincovaciu Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 pentru Lucian79 Si eu vin cu familia de la Deva , deci tot din vest. Dupa amploarea pe care o vad eu cred ca nici nu conteaza de unde venim ci sper ca ne vom simti bine. Link to comment
george03 Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Si eu cred ca singurul din SUD-EST... <{POST_SNAPBACK}> Nici o sansa. Braila-i tot pe la SUD-EST ... asa ca nu vei fi singur Spunea si laurentiu83 ca vine ... de la Galati ... da' neconfirmat inca Link to comment
sebian Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 E cineva care nu sta si pe 25? Se pare ca s-a ivit ceva si ma gandeam sa ma evapor pe 24 seara, desi nu sunt exact sigur. Pleaca cineva pe 24 seara/noaptea? Parca nu-mi vine sa plec singur.Inca nu m-am hotarat ce fac. Cand se bate in cuie, o sa finalizez cu mail sau PM. Sorry. <{POST_SNAPBACK}> Eu plec pe 24 dar cumva pe la prinz, ca seara tb sa fiu in Bucuresti, la o nunta (nu amea, ofcors) Link to comment
Recommended Posts