Wolfman Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Dupa o saptamina de lobby sustinut, fara succes se pare, ma vad nevoit sa ma retrag si eu ("> ...n-am reusit sa imi conving shefa sa imi dea joi si vineri concediu ... Wolf, am rugamintea mare la matale sa imi anulezi rezervarea, iar daca tb sa platesc ceva, penalizari&stuff pt rezervare te rog sa imi spui cum ma revansez Stai linistit ca nu trebe platit nika, am spus doar ca nu mi-a cerut avans... Nici eu nu pot veni decat de vineri, joi am un workshop in Iasi de la 9.30 pana la 18.00. Vineri insa ma invoiesc cateva ore si sper sa ajung pana la 13.00 la Bicaz. Link to comment
zalmoxis Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Hai ca au inceput retragerile mai repede decat ma asteptam !!!....Istoria se repeta !...E chiar hazos sa citesti cate planuri de plecari si cate visuri naruite !!! Link to comment
MCojo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Oare vom fi macar jumatate din cei de pe lista... <{POST_SNAPBACK}> Oare vom fi macar jumatate din cei de pe lista... Link to comment
claz Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Hai ca au inceput retragerile mai repede decat ma asteptam !!!....Istoria se repeta !...E chiar hazos sa citesti cate planuri de plecari si cate visuri naruite !!! Oricum ne asteptam la asta, zeule. Mai e o tura de "abandoneuri" cu doar cateva zile inainte de eveniment. "Sunt foarte bolnav", "Nu ma invoieste seful", "A intervenit ceva neprevazut", etc. Multi au scris doar sa se afle-n treaba... asta e! Paguba-n pleurotus Acum tot e bine ca nu mai trebuie sa le platim noi camerele rezervate, ca datile trecute. A! Si o sa mai fie unii care nici macar nu o sa mai posteze ceva. Nu mai vin pur si simplu Sa trecem la lucruri importante. Cine aduce muzica, CD blank pentru poze, etc. Daca va mai vin idei de mijloace de distractie in masa, go ahead! Link to comment
ovidiuc Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 In fond eu am spus ceva cateva pagini mai devreme dar se pare ca am citit doar eu. Dar sa revenim.Gratar e acolo.Mincare+bautura cumparam.Cine vine cu muzica si mai ales cine o sa fie dj(asta pana la un moment data ca dupa aceea avem noi grija ).A si in repertoriu sa fie neaparat "Vine politia". Link to comment
K-Pax Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 (edited) Mai e o tura de "abandoneuri" cu doar cateva zile inainte de eveniment. "Sunt foarte bolnav", "Nu ma invoieste seful", "A intervenit ceva neprevazut", etc.Multi au scris doar sa se afle-n treaba... asta e! Paguba-n pleurotus dupa parerea mea ai fost rautacios, insa e doar parerea mea in cazul meu lucrurile stau astfel insa tot o sa vin m-am intors la serviciu dupa un binemeritat concediu de aproape vreo 2 luni (era si cazul dupa vreo 3 ani fara) si binenteles ca a aparut nepravazutul..in sensul ca trebuie sa particip la pregatirea si prezentarea firmei in cadrul EXPOSIB 2005 care este in data de 23-26.09 insa...mi-am instiintat seful ca vreau concediu 3 zile S"> - bigg mistake - negocierile sunt in curs, insa mai mult ca sigur ca o sa vin Edited September 16, 2005 by K-Pax Link to comment
zalmoxis Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 NU e mai rautate e doar asa sa ne dezvoltam simtul umorului !!Totusi nu pori sa nu te crucesti de cat de puerii suintem !Venim venuim sigur venim da' inca suintem in negocieri !!..Oricum important e sa va adunati acolo macatr 20 si sa aveti vreme faina...Acu cine poate sa vina vine cine nu vine data viitoare ce mare lucru!!Da' nu mai faeti planuri care nu se indeplinesc OK!?!?! "> Link to comment
ovidiuc Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Dar tu Marite de ce zici doar "sa va;sa aveti"?Exprimarea corecta din partea Dvs ar fii:"sa mergem;sa avem;sa chefuim bine" >- Link to comment
Wolfman Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ia-n uitati aici ce ne-a pregatit Zeu: Wednesday, Sep 21 Partly sunny High: 20° C Low: 7° C Thursday, Sep 22 Sunshine and some clouds High: 21° C Low: 10° C Friday, Sep 23 Sun and some clouds High: 20° C Low: 10° C Saturday, Sep 24 Sunshine High: 21° C Low: 7° C Sunday, Sep 25 Clouds and sun High: 21° C Low: 7° C Monday, Sep 26 Clouds and thunderstorms High: 21° C Low: 4° C In schimb, dupa noi - POTOPUL!!! Link to comment
claz Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ..."sa mergem;sa avem;sa chefuim bine" >- ... sa treceti batalioane romane carpatii, sa caciulile, sa hunedoara... repertoriu international(ist) Link to comment
zalmoxis Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Bai terminati cu ispitele astea cu batalioanele OK !!Daca pot o sa vin da' nu vreau sa zic cavin si dupa aia sa faceti misto de mine!! ..Asa ca mai bine nu zic nimic si (poate) vin!!..In primul rand e drumul extrem de lung mai !! Link to comment
alx Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 bre! extrem de lung e bucuresti - roma... bucuresti bicaz e o joaca... Si cum adica te ispitim? Pai nu zisesi ca meri? Acu' nu mai meri? RAZGANDEANU! Link to comment
ovidiuc Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Asa ca mai bine nu zic nimic si vin. <{POST_SNAPBACK}> Dragilor luati exemplu,om serios nu gluma ) Link to comment
stefan_a Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 MULTI ZIC CA VIN SI DE FAPT... NU. EU NU ZIC CA VIN... SI VA FAC SURPRIZA, SI AM SA VA VIZITEZ CU TOT CU ECUSON. ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC... DE PE ECUSOANE! PANA ATUNCI... DRUMURI BUNE SA AVETI!!!!!!!!!! SI BANI DE BERE Link to comment
zalmoxis Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 bre! extrem de lung e bucuresti - roma... bucuresti bicaz e o joaca... Si cum adica te ispitim? Pai nu zisesi ca meri? Acu' nu mai meri? RAZGANDEANU! <{POST_SNAPBACK}> N-am zis never ca vin sigur !Ma vezi undeva pe lista!?!...Am zis ca s-ar putea da' daca ma mai luati cu Cenaclu s-ar putea s-o tai de la job de la 12 !!!.... ... Link to comment
alx Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Stimati domni colegi! Avem vreun bihorean printre noi? Sau moldovean, ardelean, anything? Imi cad plombele pe trotuar dupa o palinkuta... Link to comment
Lucian79 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Avem vreun bihorean printre noi?Imi cad plombele pe trotuar dupa o palinkuta... <{POST_SNAPBACK}> Sigur faci fata ? Link to comment
VIPER Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Io nu am zis ca vin. Si nu vin Link to comment
FLEX Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Palinca ... pe mine unul ma tine ... pe alx cred ca da, avind in vedere volumul ... Modusului, bineinteles. PS: Ooops, io parca nu mergeam sigur-sigur ) ) Link to comment
ovidiuc Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Sa va las singuri la palinca .Va ajut.Poate caut si o tuica. Link to comment
claz Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Cred ca ar trebui sa veniti de joi sa mai prindeti palinka Link to comment
alx Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 bre, io n-am nimic de vreun concurs... am zis doar ca voiesc a bea o suta doua... nu am de gand sa ma dau in spectacol de fata cu doamnele... dar sa stiti ca daca ma incitati sa-mi depasesc limita, mie imi place sa cant... (smiley-ul asta e facut special pt mine...) Link to comment
MCojo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 (edited) Sigur faci fata ? <{POST_SNAPBACK}> Omule daca nu aduci un "medicament" d-ala sanatos de la tine o sa trebuiasca sa ne facem de cap doar cu bere si sucuri d-astea... Baga mare ca si-asa bantuie gripa cam stinghera! Edited September 16, 2005 by mcojo Link to comment
VAXXi Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Consider ca, strict in scopuri medicale, ar fi cazul sa avem niscai vasodilatatoare cu cifra octanica ridicata la noi ... Link to comment
Lucian79 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Noah ... eu voi aduce ... da va vad pe care va tine brandu' ..ca la vorbe sunteti buni sa vedem si la Link to comment
Recommended Posts