Lucian79 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Poate veni lumea cu +1 +2 +10 ca eu maine seara sunt akol si aleg cea mai buna camera dupa care dupa care .. Link to comment
alx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 pai in lista scrie ca tu vrei camera de joi. Azi e luni. Maine e marti. Deci maine si poimaine dormi in padure in cautzrea "+"-lui, nu-i asa? Link to comment
laurentziu83 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ... mah nu vad eu bine sau paturile sunt separate ... nu de alta da mi frig noaptea s-am nevoie de caldura .. implicit pat mai mare <{POST_SNAPBACK}> La camin se face plierea pe verticala (aka "deasupra" sau "dedesubt") asa ca o poti folosi cu succes. Si daca tot ti-e frig nu-i mai bine asa? @alx: Lucian vad ca are + pe lista. Link to comment
Lucian79 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Intamplarea a facut ca, Intalnirea Anuala sa fie fix la-nceput de concediu ptr mine. Asa ca profit de ocazie sa ma relaxez un pic mai mult (dupa 3 ani fara concediu eu zic ca merita ) Link to comment
alx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 probabil ca (deduc) e previzionat... Link to comment
Lucian79 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 E bina macar ca vremea va tine cu noi "partial" ..temperaturi ziua 18C-22C, noaptea 7C-8C .. de soare nu vom prea avea parte ("> Link to comment
totti Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Gata! S-a lamurit 100% vineri la ora 8 ne vedem la Petromu din Colentina! Link to comment
ileana Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Mi se pare mie sau toata lumea vine cu "+" 1 sau mai multi, cu cut sau fara, numa' 2 (doi) sunt fara si in aceeasi camera... ia mai verifica lista o data! Link to comment
Leutzu Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 eu sigur nu mai vin, erau sanse savin doar daca veneam cu Leutza. Astazi m-am certat definitiv cu ea, deci singur nu vreau sa vin, daca gasesc o noua Leoaica vin. Link to comment
Lucian79 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 ("> .. poate gasim una akol . Pe bune se merita sa lipsesti de la Daewoo Unites ptr un motiv ca asta?! .. e doar odata pe an man Link to comment
ileana Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 vezi cum esti @leutzule?!...noi nu contam?!..de ce nu o iei ca pe o oportunitate sa uiti de necazuri si dezamagiri?!...fii barbat si demonstraza-i ca te poti distra si fara ea...noi suntem de partea ta, chiar daca zvonurile au circulat taman invers Link to comment
Neo Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Intamplarea a facut ca, Intalnirea Anuala sa fie fix la-nceput de concediu ptr mine. Asa ca profit de ocazie sa ma relaxez un pic mai mult (dupa 3 ani fara concediu eu zic ca merita ) <{POST_SNAPBACK}> Esti un norocos.Pe linga ca nu am reusit sa ma scap de servici,m-ama mai trezit si cu musafiri de peste hotare.Va Doresc distractie la maxim si sa ciocniti un pahar si pentru noi cei care nu am reusit sa ajungem.Poate la anul. Link to comment
Lucian79 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 K ..eu ma retrag acuma ptr un somn bun si sa ne vedem cu bine peste 2-3 zile la intalnire. Eu voi tine legatura cu Wolfman sa va informeze despre vreme si ce-o mai fi p-akol . Nu uitat sa conduceti preventiv .. vb lu' batranu'meu ...conducerea preventiva e esenta sigurantei . "> P.S. Ptr cei care vin cu Kalosii ... nu uitati sa resetati tripu' sa putem face o comparatie la consumuri Link to comment
ileana Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 drum bun! "> incinge gratarele, pune vinul la fiert si pregateste terenu ptr invadatori! Link to comment
Wolfman Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Bueiii, pe mine ma asteapta trei zile criminale si voi va ganditi la week-end deja... Luciane, nu uita de vasodilatatoarea aia ca o sa fie nevoie, dupa miezul noptii e un frig acolo... Drum bun si sa ne vedem cu bine la Marea Intalnire! Link to comment
tolin Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Eu ma tot intreb, cine-i persoana baftoasa care alege datele pentru intalniri, ca ori ninge de rupe, ori e ger de crapa, ori ploua in draci? O fi tot aceea care programeaza Cerbul de Aur ? Sper sa aveti soare si sa faci poze. Link to comment
Wolfman Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Cred ca o sa fie vreme frumoasa: Thursday, Sep 22 Pleasant with periods of sun High: 23° C Low: 8° C Friday, Sep 23 Partly sunny High: 22° C Low: 8° C Saturday, Sep 24 Partial sunshine High: 23° C Low: 9° C Sunday, Sep 25 Partly sunny High: 18° C Low: 5° C http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...BICAZ;&metric=1 Link to comment
laurentziu83 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 (edited) vezi cum esti @leutzule?!...noi nu contam?!..de ce nu o iei ca pe o oportunitate sa uiti de necazuri si dezamagiri?!...fii barbat si demonstraza-i ca te poti distra si fara ea...noi suntem de partea ta, chiar daca zvonurile au circulat taman invers <{POST_SNAPBACK}> Leutzu, sunt niste gagici in Piatra Neamt, mama mama . O sun pe Simonica sa vad daca are ceva colege? Carmen s-a maritat, ghinion. Da mergem in Laguna in Piatra daca vrei . Si eu vin singur, asta e. Stiu ca ti-e greu, dar putina relaxare nu strica. Edited September 19, 2005 by laurentziu83 Link to comment
alx Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Da' de cand sa vii singur e o chestie nasoala? Wake up, guys... Link to comment
ovidiuc Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Din cei care merg vineri dimineata,are cineva o chestie de aia care ne spune unde este pitita politia cu aparatele alea care indica viteza? Link to comment
alx Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 (edited) ieu are da' ieu pleaca pe la 10 ca consoarta, daca o scol fortat in zi libera, se transforma in soacra restul zilei... si zii asa: vine valu' imi ia calu', Edited September 20, 2005 by claz Link to comment
totti Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Pana la Focsani (de-acolo sunt) le stiu toate locurile unde s-ar putea piti... Dupa, mergem si noi regulamentar Link to comment
ileana Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ieu are da' ieu pleaca pe la 10 ca consoarta, daca o scol fortat in zi libera, se transforma in soacra restul zilei... si zii asa: vine valu' imi ia calu', fii barbat, ia-o pe sus pe consoarta si hai mai de dimineata...sau mai intarziem noi 1h si vii si tu de la 9...nu-i pacat de aparatura ta sa o folosesti doar tu?! Link to comment
alx Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ba e... o sa-mi incordez toti muschetii din dotare... vorba aia: leano, fii barbata! Link to comment
alx Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 oricum daca mergeti dupa mine nu vedeti mai mult de 80 in sate cu/fara detector de minciunele... si mai mult de 120 in afara... Link to comment
Recommended Posts