NFS Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Iau camera video si un dvd-rw? Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Ok, deci prognoza, inainte de a pleca maine Ziua - vreme - temperatura maxima/minima --------------------------- Joi - innorat - 9/1 Vineri - soare - 9/1 Sambata - soare - 8/-1 Duminica - soare - 7/0 Deci, nu ploua, dar luati haine groase. Link to comment
alx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Deci repet ca si ieri: Singurul drum fara riscuri, deocamdata, este prin Brasov! Eu sunt, in acest moment, 50-50 hotarat sa renunt... cu MARE parere de rau dar este riscul f mare sa mergi 10 ore in masina... Si poate, Doamne Fereste!, mai ramanem blocati pe acolo pentru ca daca se inunda iar Harghita si Covasna ramanem si fara back-up... Anyway, pt toti cei care mergeti: DRUM BUN! Edited September 22, 2005 by alx Link to comment
ovidiuc Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Riscuri sunt si cand mergi pe starada sa cazi intr-o groapa ca cea de pe splai. In Moldova nu a plouat ca in restul tarii.Eu maine dimineata la 8.00 sunt la Petrom Colentina.Daca mai vine cineva e ok,daca nu plec oricum. Edited September 22, 2005 by ovidiuc Link to comment
ileana Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 stai linistit..nu vei fi singur >- Link to comment
andreib Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Vremea la Iasi este insorita si incepe sa se incalzeasca. Nu a mai plouat de 2 sau 3 zile si atunci a plouat putin, deci in Moldova nu aveti probleme cu drumurile. Asa ca nu mai cautati pretexte si scuze, eu va astept la Bicaz. Link to comment
body Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Drum bun pentru toata lumea si distractie placuta ! Link to comment
laurentziu83 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Lista actualizata arata acum asa:1) Wolfman +1 (de vineri) 2) AndreiB +1 (de joi) 3) Claz +1 (bungalow, de joi) 4) Ovi_Jer +1 (de joi) 5) Satori, VAXXi (de joi) 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Lucman + 1 (sambata)?? 9)PEP`u sigur posibil + 1 ?? (de joi) 10)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 11)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 12)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 13)mcojo+1 (de joi seara la bungalow) 14)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 15) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 16) Senna+1 (de vineri-motel) 17) Alx+1(a) (de vineri seara) 18) NFS (maybe+1) + cuţ > 1 room la bungalou! (de vineri) 19) Ovidiuc +1(de vineri motel).Totusi exista o incertitudine de 10%. 20) george03 + 1 (de vineri seara, de PREFERAT motel) O mica incertitudine ... tot 10 % 21) K-Pax + 1 (de vineri seara, neaparat camera motel). 22) Totti + 1 (de vineri, motel) 23) Iulia +1 (de vineri, motel) 24) Laurentziu83 (vineri) <{POST_SNAPBACK}> Vin in sfarsit, dar nu azi, ca am iar zugravi in casa. Ma alatur coloanei la Focsani pe centura la Scorpion (reprez Volkswagen) ca eu vin din intersectia semaforizata de pe centura (acolo e bifurcatia spre Galati-Braila). Se poate un numar de telefon pentru contact? Eu am unul, dar just in case. Link to comment
K-Pax Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) am reusit performanta de a pierde cheia de la masina mai grav decat atat a fost sa ii spun piloatei ca daca nu ne trimit astia de la banca cheia de rezerva pana maine, nu reusim sa mergem S"> Edited September 22, 2005 by K-Pax Link to comment
VIPER Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Starea drumurilor: click aici ; nimic in neregula cu Bucuresti - Urziceni. <{POST_SNAPBACK}> Mai, nene, adica aia mancau kk la TV si filmau in alta parte??? Scria clar MOVILITA pe panou si era inundata soseaua si circulatia intrerupta pentru masini mici! S-a spart un dig de la lac si la revedere! Link to comment
sebian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Nu mincau bre nimic, chiar asa e...Nenea Viperu are dreptate km 40+100- Movilita- Raul Ialomita a iesit din matca. Se asteapta retragerea apelor. Varianta ocolitoare : DN 2 (E85) Urziceni - DN 2A Slobozia - DN 21 Drajna - A A2 Bucuresti. Link to comment
zalmoxis Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Ok, deci prognoza, inainte de a pleca maine Ziua - vreme - temperatura maxima/minima --------------------------- Joi - innorat - 9/1 Vineri - soare - 9/1 Sambata - soare - 8/-1 Duminica - soare - 7/0 Deci, nu ploua, dar luati haine groase. <{POST_SNAPBACK}> Io v-am zis ca o sa fie frig !!! ..V-ar trebui cauciucuri de iarna la temp. astea!! Link to comment
ovidiuc Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Daca apele nu se retrage de pe sosea aplicam varianta Brasov.Diseara vin cu harta rutiera la mine. Link to comment
Leone Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Mai copii, drum bun, veniti de luati caldura si soare de la noi, din Moldova, si sa va faceti de petrecanie! Link to comment
marr Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 OFF TOPIC K-PAX - deci ai pierdut cheia si nu ai primit rezerva de la firma de leasing ? Nasol. Mie mi-au trimis si a doua cheie impreuna cu talonul si nr. de leasing. Daca te arde, vezi ca poti sa-ti faci o a doua cheie si la Auto Huber - cel putin cand mi-am luat masina aveau chei brute (cu telecomanda) pt. Kalos. Costa in jur de 3,5 - 4 mil. ROL cu tot cu programare, da' trebuie sa ai/aiba codul de la cea veche (la mine este stantat pe o tablita atasata la cheia de rezerva, dar trebuie sa mei fie pe undeva). Distractie placuta tuturor ! Din pacate eu nu particip ca am altele mai grave ( sunt recuperator, adica umblu dupa banii mei - de' traim in Romanica si am facturi neincasate de 1 an ) Link to comment
K-Pax Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 fftopic: i'am back sunt fericitul posesor al unei chei pt kalos; este vorba de cheia care am pierdut-o ieri la reprezentanta OPEL/CHEVROLET Link to comment
ovidiuc Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Dragilor dupa toate informatiile pe care le-am putut obtine,la Movilita e grosa.Asa ca eu propun sa o cotim cu 90 grade si sa alegem ruta prin Brasov.O sa iau diseara legatura cu cei care au plecat azi sa ne dea detalii despre drum. Edited September 22, 2005 by ovidiuc Link to comment
VIPER Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Da, e intrerupt acum total, si pentru camioane. Si creste apa, nu scade... Varianta care o ziceau la TV cu Autostrada Soarelui - Drajna - etc mi se pare aiurea, mai bine prin Brasov! Link to comment
laurentziu83 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 In concluzie nu mai fac jonctiunea cu voi la Focsani asta e. Drum bun prin Brasov. Link to comment
sebian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Mda, astia ziceau de o varianta Bucuresti-Drajna-Slobozia (pe drumul Calarasi Slobozia)-Buzau...dar din cate stiu eu drumul Slobozia-Buzau era destul de darimat si cand era uscat pe jos, vara, daramite acum... Link to comment
remix Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Va doresc tuturor o vreme cat mai buna pe perioada intalnirii nationale. Sper sa va distrati frumos si bine si cu folos. Multa sanatate si fericire tuturor temerarilor care vor bate drumul pana la Bicaz. Aveti grija la drum. Distractie placuta ! Link to comment
sebian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Pina la urma si-a facut cineva curaj sa plece de azi? S"> Link to comment
alx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 pai satori zicea ca pleaca de azi... Link to comment
ovidiuc Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Tocmai am vorbit cu cei care sunt deja pe drum:dincolo de carpati vremea e superba(sore,nici urma de nor) si drumul e foarte bun.Asa ca maine la 8.00 ne vedem la Agip Otopeni si go spre Bicaz . Link to comment
alx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 dar inainte ne vedem in parcare la polivalenta, nu? Link to comment
Recommended Posts