Wolfman Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Cred c-o sa rezerv toate camerele de la motel, pe langa cele trei bungalow-uri; va rog sa-mi trimiteti insa pe mail datele personale pe care sa fac rezervarile. Link to comment
Lucian79 Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Poate n-ar fi rau sa se intereseze cineva cu pile la Meteo sa vada cum va fi vremea pe atunci .. asa sa n-avem surprize stupize Link to comment
Wolfman Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...BICAZ;&metric=1 Prognoza, din pacate pana pe 17 sept, peste 5 zile vom sti mai multe. Se pare ca va fi destul de cald in perioada aia. Eu mi-am programat concediul dupa prognoza de acolo si a fost OK. Link to comment
ileana Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Poate n-ar fi rau sa se intereseze cineva cu pile la Meteo sa vada cum va fi vremea pe atunci .. asa sa n-avem surprize stupize eu cred ca ar trebui sa vorbim cu zeu..aranjeaza el! Link to comment
Wolfman Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Nu stiu daca poate, fiind de stanga, cred ca e in opozitie acum... Link to comment
alx Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 dar e in opozitie fata de EI, nu de NOI... Link to comment
zalmoxis Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Pai sa vedem deci ce perioada!?! Link to comment
alx Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 cam pana de Craciun cand vrem 50cm de zapada... Ce cont aveti dvs? Este la RAI-ffeisen, nu? Link to comment
NFS Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel 24) Senna+1 (de vineri-motel) 25) Alx+1(a) (de vineri seara) 26) NFS (maybe+1) > 1 motel room, pls (de vineri) E voie cu Ţiţ la motel? [-O Link to comment
VAXXi Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Ok, bun, se pare ca deja va fi cea mai mare intalnire de pana acum Sa detaliez cum se va desfasura partea de intalnire de la plecare pana se ajunge acolo, si cum se va proceda acolo cu mancarea: - vom pleca in 2 coloane, una de joi si una de vineri; in principiu, grosul lor va fi dat de Bucuresti, urmand a ne sincroniza pe drum (telefonic) cu cei din provincie. - pentru vineri si sambata, vom cumpara de la Metro Bacau ce ne trebuie (carne, condimente, muraturi, tacamuri de plastic, servetele, dulciuri, bautura, apa minerala, sucuri etc); dupa ce ajungem acolo si parcam, cine vrea se inscrie in echipa de cumparaturi, care va intra in magazin si va cumpara cele necesare, iar ceilalti raman in parcare si ... fac ce vor pana se intoarce echipa de cumparaturi. - suma platita la Metro va fi achitata de echipa de cumparaturi (notandu-se cine si cat a dat), iar suma totala va fi impartita la numarul membrilor, rezultatul fiind suma pe care o are fiecare de platit pentru chestiile cumparate. - pentru mancarea auxiliara (dimineata si seara), ne vom baza pe restaurantul motelului, preturile fiind decente (40k o ciorba de exemplu) si pe ce mai ramane de la gratar pentru ziua urmatoare, precum si pe diverse snackuri/biscuiti/diverse ramase din cumparaturile de la Metro. - data fiind amploarea, fiecare isi va plati cazarea pe cont propriu la motel, fiind mai simplu astfel. Link to comment
ovidiuc Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Credeati ca scapati asa usor? 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel 24) Senna+1 (de vineri-motel) 25) Alx+1(a) (de vineri seara) 26) NFS (maybe+1) > 1 motel room, pls (de vineri) 27)Ovidiuc +1(de vineri motel).Totusi exista o incertitudine de 10%. Link to comment
OCEBE Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Sa detaliez cum se va desfasura partea de intalnire de la plecare pana se ajunge acolo, si cum se va proceda acolo cu mancarea: - vom pleca in 2 coloane, una de joi si una de vineri; in principiu, grosul lor va fi dat de Bucuresti, urmand a ne sincroniza pe drum (telefonic) cu cei din provincie. <{POST_SNAPBACK}> nu cred c-am sa ma pot sincroniza cu colana pentru ca pana la bicaz am de gand sa ma mai opresc pe la niste rude; asa stand lucrurile, am sa incerc sa fac jonctiunea la Piatra Neamt; daca nu, cand o fi planificarea batuta-n cuie, macar sa stiu o ora aproximativa de sosire la Bicaz, sa pot ajunge si eu impreuna cu toata lumea. Link to comment
Sharpe Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel 24) Senna+1 (de vineri-motel) 25) Alx+1(a) (de vineri seara) 26) NFS (maybe+1) > 1 motel room, pls (de vineri) 27)Ovidiuc +1(de vineri motel).Totusi exista o incertitudine de 10%. 28)Sharpe+1+1 bucata sherpisor(de vineri,numai la motel) La ce ora si de unde se pleaca vineri?? Edited September 5, 2005 by Sharpe Link to comment
Wolfman Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Am sunat mai inainte sa rezerv inca trei camere de vineri pentru Sergiu, Ovidiuc si sherpi, am facut rezervarile nominale pt. cei ce mi-au trimis pe mail, mp sau YM numele. Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 E voie cu Ţiţ la motel? <{POST_SNAPBACK}> Pai daca nu nu e voie cu Tit la motel atunci eu propunem sa-l dam dreakului de motel si sa ne cautam in alta parte. Asta e discriminare, dom'le, cum sa nu ne lase cu mascota forumului? > Sa vezi ce receptivi ar fi daca am pleca toti si s-ar goli motelul. Link to comment
Wolfman Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Nu cred ca e problema asta, Tit va fi binevenit; pentru orice nelamurire, trimiteti pm si va dau nr. de telefon de la receptie. Aflandu-ma cel mai aproape de Bicaz, m-am erijat in "organizator", insa din pricina timpului limitat prefer ca sarcina mea sa se rezume la rezervari... Link to comment
ileana Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 avand in vedere ca nu mai sunt asa multe zile, n-ar trebui sa stabilim o ora aproximativa de plecare ptr joi, vineri?..mai trebe sa isi aranjeze unii pe la servici cate o imbolnavire, scutire pe caz de coma soacra sau pur si simplu chiul nemotivat!..va astept cu propuneri Link to comment
MCojo Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Eventual si nr. de mobile comunicate pe PM pentru a lua legatura intre noi pe drum avand in vedere ca venim din toate colturile... Link to comment
ileana Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 se vorbea la inceput de o masa festiva..va fi vineri seara sau sambata?..ar fi mai bine vineri noaptea...sambata vom fi deja toropiti(de emotie )..deci sa ne programam plecarea cei de vineri astfel incat sa apucam sa intoarcem micii pe gratar Link to comment
NFS Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Nu cred ca e problema asta, Tit va fi binevenit; pentru orice nelamurire, trimiteti pm si va dau nr. de telefon de la receptie. Aflandu-ma cel mai aproape de Bicaz, m-am erijat in "organizator", insa din pricina timpului limitat prefer ca sarcina mea sa se rezume la rezervari... 1. Ori intrebi si chestia asta cind faci urmatoarea rezervare. 2. Ori imi dai PM cu numarul de acolo... ca ma descurc eu. Link to comment
george03 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 1) Wolfman +1 2) AndreiB +1 3) Claz +1 4) Ovi_Jer +1 5) Satori, VAXXi 6) ileana [de vineri] 7) Maniaku +1 (de vineri) 8) Peste +1 9) Sebian + (o camera de joi) 10) Lucman + 1 11) Esperik + 1 + husky 12) FlorinCovaciu+1+2(copii)(va rog o camera la motel de vineri.Multumesc.) 13)PEP`u sigur posibil + 1 ?? 14)sotto+1 (de vineri, sper sa-mi dea sefu liber) 15)OCEBE + 1 (cel mai probabil de vineri; de preferinta la motel) 16)dannek(cred ca de vineri noapte pina luni dimineata) 17)mcojo+1 (de joi seara neaparat la motel) 18)Ndi+1 (motel) 19)Maryusrow +1(motel cred ca de vineri) 20)Corneluza +3 (2 camere la motel pentru sambata) 21) ASIMO + 1 - motel, probabil de vineri seara. 22) Lucian79 + 1 -> o rezervare va rog de JOI seara la motel camera incalzita cu pat de 2 persoane 23) robertdumitru1 +1 (poate, nu e sigur) de vineri seara - motel 24) Senna+1 (de vineri-motel) 25) Alx+1(a) (de vineri seara) 26) NFS (maybe+1) > 1 motel room, pls (de vineri) 27)Ovidiuc +1(de vineri motel).Totusi exista o incertitudine de 10%. 28)Sharpe+1+1 bucata sherpisor(de vineri,numai la motel) 29) george03 + 1 (de vineri seara, de PREFERAT motel) O mica incertitudine ... tot 10 % Link to comment
Neo Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Salutare.Sunt un membru foarte nou,dar mi-ar placea sa vin si eu.Din zona mea respectiv Baia Mare sau imprejurimi nu este nimeni?Oricum raspunsul sigur o sa il stiu peste citeva zile. Link to comment
Lucian79 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Sunt eu din Oradea .. ne putem intalni la Dej Link to comment
Neo Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 De acord.Dar am inteles ca tu pleci de miercuri.Eu pot doar de vineri.Da-mi un numar de telefon. Link to comment
Recommended Posts