Jump to content

Marea Intalnire Nationala 2005

Recommended Posts

Pentru joi:

- ora 9:00-9:30 sincronizare Ploiesti (persoana de contact: eu) pentru zona Brasov, Valcea;

- ora 9:00-9:30 sincronizare Bucuresti (persoana de contact ... cine se ofera ?);

- ora 11:00-11:30 sincronizare Buzau, toata lumea; pauza de facut noi cunostinte, tigara, ceva de rontzait;

- ora 12:00 plecare din Buzau

Si sincronizarea pe la Ramnicu Sarat pe la cat o sa fie...eu vin dinspre Ianca...

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai, la ora 12 de plecare din BZ, adauga distanta Buzau-Ramnicu Sarat cu o medie orara de ~80 km/h ... as zice 12:30. In principiu, dupa Buzau tinem legatura prin telefon.

Vreau si eu un nr de telef ca s-ar putea sa ajung si eu in perioada aia in tara si sa dau si eu o fuga, chiar si pentru cateva ore, mi-ar placea mult sa va cunosc.

:drinkers:

Ce sa faci prin Ploiesti? Si asa se merge ca naiba ca se face intersectia aia spre Metro... Chiar daca e departe un punct fain (parerea mea) ar fi Petrom-ul din Urziceni (ma rog, e in afara orasului, imediat dupa punctul de control).

Asa ne putem intalni si la Bicaz,mi-e totuna,sunt obisnuit cu traseul asta...

Era vorba de un loc in Bucuresti,iesirea spre Urziceni,este pe Colentina ,eventual pe dreapta dupa Metro???

Edited by Sharpe

E cineva care nu sta si pe 25? Se pare ca s-a ivit ceva si ma gandeam sa ma evapor pe 24 seara, desi nu sunt exact sigur. Pleaca cineva pe 24 seara/noaptea? Parca nu-mi vine sa plec singur.

Inca nu m-am hotarat ce fac. Cand se bate in cuie, o sa finalizez cu mail sau PM. Sorry.

Pentru echipa de joi, o sa va astept la intrare in Bacau, la Metro. Am o rugaminte pentru cei ce detin CD-Playere in masina, as avea nevoie de cateva CD-uri audio ORIGINALE (nu facute din mp3) cu muzica buna de ascultat in masina, ca sa le fac copie (vin cu laptop cu combo), ca eu am doar mp3-uri. Merci anticipat!

@Wolfman,ce fel de muzica vrei?Fa o lista si iti aduc ce am...

@NFS,ramane in parcarea de la metro?Da-mi un nr de tel pe PM...

@Viper,la car4 e mai aglomerat si e nasol de iesit din parcare

Edited by Sharpe
E cineva care nu sta si pe 25? Se pare ca s-a ivit ceva si ma gandeam sa ma evapor pe 24 seara, desi nu sunt exact sigur. Pleaca cineva pe 24 seara/noaptea? Parca nu-mi vine sa plec singur.

Inca nu m-am hotarat ce fac. Cand se bate in cuie, o sa finalizez cu mail sau PM. Sorry.

Eu plec pe 24 dar cumva pe la prinz, ca seara tb sa fiu in Bucuresti, la o nunta (nu amea, ofcors)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...